FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sampioni smo saopstenja
Dnevna doza seratora
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Fino je rečeno da je ove sezone cilj Evropa. Okej mi je i da smo šesti al da kup uzmemo. To što ste se vi digli poslije 3 kola i proglasili prvacima dunjaluka, to je vaš problem.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Smiješno je spominjati nekakve bojkote, ako je, kao što neko napisa ranije, komplet ekipa promijenjena po željama struke i odstranjeni su ti za koje se smatralo da bojkotuju, iako je i tad, kao i sad, bilo jasno da je smiješno spominjati nekakve bojkote.
Kad god nam ne ide, mi umislimo da neko neće i da nas bojkotuje i onda bi tjerali i odstranjivali. Tako se ne radi.
Kad god nam ne ide, mi umislimo da neko neće i da nas bojkotuje i onda bi tjerali i odstranjivali. Tako se ne radi.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Vako je i husro jednom dobio podrsku nakon 0-8 i nakon poraza od Goska na Kosevu. Neka feđe. I treba ga podrzati
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Dosta manje manijaka lesinara fukarica robijasa skripara danas pise..
Ja sam i juce pisao, naseje da damo podrsku klubu samim tip i GOSPODINU SIR SEIKU MIRVIC BIN Ismiru. Takodje da mu se i zahvalimo na ona 3 miliona eurica sto je istreso da nam spasi klub i istjera 16 uhljibica i dovede zlatikose.
Ako Bin Ismir smatra da Fedju treba podrzavat taman da nas u federalku odvede (znamo svi da sad mozemo Jakira dovest ako seiku u interesu i da on nebi nikad dozvolio da nedobog ispadnemo) onda podrzi a ako nemozes (ljubav prema FK SARAJEVU je velka i slabe igre slabi rezultati psihicki sjebu i onda pocnemo psovat nemoj sad dolazit, dodji kad dignemo igru a ova ekipa ce to uradit, jednostavno izgorili smo energiju u prve 3 tuzla dosla nakon 3 dana na neutralnom terenu nismo se oporavilali dobili po usima, desava se idemo dalje..
FEDJA JE NAJBOLJI TRENER U PL BH sto je ikad vodio neku ekipu bolji i od kodre i jakira od jakirovica nije puno bolji al za nijansu jeste..
Ja sam i juce pisao, naseje da damo podrsku klubu samim tip i GOSPODINU SIR SEIKU MIRVIC BIN Ismiru. Takodje da mu se i zahvalimo na ona 3 miliona eurica sto je istreso da nam spasi klub i istjera 16 uhljibica i dovede zlatikose.
Ako Bin Ismir smatra da Fedju treba podrzavat taman da nas u federalku odvede (znamo svi da sad mozemo Jakira dovest ako seiku u interesu i da on nebi nikad dozvolio da nedobog ispadnemo) onda podrzi a ako nemozes (ljubav prema FK SARAJEVU je velka i slabe igre slabi rezultati psihicki sjebu i onda pocnemo psovat nemoj sad dolazit, dodji kad dignemo igru a ova ekipa ce to uradit, jednostavno izgorili smo energiju u prve 3 tuzla dosla nakon 3 dana na neutralnom terenu nismo se oporavilali dobili po usima, desava se idemo dalje..
FEDJA JE NAJBOLJI TRENER U PL BH sto je ikad vodio neku ekipu bolji i od kodre i jakira od jakirovica nije puno bolji al za nijansu jeste..
Bio x, Feđa bio trener goskaAngelDiMaria je napisao/la: ↑16 avg 2022, 13:36Vako je i husro jednom dobio podrsku nakon 0-8 i nakon poraza od Goska na Kosevu. Neka feđe. I treba ga podrzati
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Treba nam opasno dobar sportski direktor, treba nam inteligentan trener, a tek onda ćemo dobiti kvalitetne igrače i sve ostalo.
Kombinacija Hadžić i Dudić mi se ne uklapa uz dobre finansije koje imamo godinama.
Za puno manje novaca možemo biti na nivou na kome smo sad.
Kombinacija Hadžić i Dudić mi se ne uklapa uz dobre finansije koje imamo godinama.
Za puno manje novaca možemo biti na nivou na kome smo sad.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Druze ti bi za svaku svoju recenicu trebao stampati brosuru s objasnjenjem i prevodom. Ubaci u google translate post prije nego sto ga objavis, makar ce ti google translate sa "jeste li mislili" malo ispravit gramaticke greskePitar6785 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 13:42Dosta manje manijaka lesinara fukarica robijasa skripara danas pise..

Evropa mora biti uvijek minimalan cilj za najtrofejniji klub ove drzavr,pa tamam igrali sa juniorima
-
- Kontakt:
Ma pitar kao i uvijek svega udrobi, a najmanje realnosti. Apsolutno nema šanse da dovedeš Jakirovića, ima ako mu daš milion eura godišnje. Ali nije lik budala.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Najjaca mu je ova seik Sir Ismir Bin Mirvicizdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 avg 2022, 14:08Ma pitar kao i uvijek svega udrobi, a najmanje realnosti. Apsolutno nema šanse da dovedeš Jakirovića, ima ako mu daš milion eura godišnje. Ali nije lik budala.

Sve ćemo znati poslije slobode i želje na čemu smo. 2 pobjede nas vraćaju a porazi i neriješeni će presuditi Dudicu. Jednostavno zbog nas navijača kakvi smo jer nama nista ne valja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Problem je što smo izdominirani protiv ekipe koju smo prošle godine sa 30% snage dobili dvaput
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Daleko od toga, da treba odustati od titule, ali moramo se dohavizati što prije. Za početak, u naredna 4 kola treba uzeti najmanje 8 bodova ( u Zenici pobjediti Slobodu i Leotar, te uzeti bod u gostima protiv Želje i iscrpljenog Zrinjskog).Dobro je sto ce nas i Zrinjski i kasnije Velež vjerovatno dočekati u Gabeli.
Najvažnije je da na polusezoni budemo pri vrhu, za dohvatljivim zaostatkom za prvim, ako to mi ne budemo

Zasto je Zrinjski najtrofejniji posleratni klub.
Zato sto ljudi rade u miru,zato sto se tacno zna ko kosi ko vodu nosi.Zato sto nema pritiska.Uz solidna finansijska sredstva ,njima je zagarontovan uspjeh.
Mi opet sve suprotno.
Ja garantujem da je Dudic vise za ovaj period u FK Sarajevu bio na tv u,portalima, nego za svoju cijelu karijeru.Igraci ne silaze sa klupskog instagrama,slike u dresovma ,neka pozivanja navijaca i reklame,neki dronovi snimci ,sve to odvalci paznju sa treninga i utakmica.
Navijaci bi da tjeraju Dudica ,igrace,pa cak i Mirvica bez kojeg bi u kantonalnu.
Nema normale sredine, ili je bijelo ili crno.
Ne branim nikog ,ali mislim da klub i dalje ide dobrom pravcem.Previse zelimo sve brzo mi navijaci ,a i ja licno.
Previse smo ljudi imali nerjeseni i losi stvari ostavljeni od prosle uprave.Trebalo je prvo postaviti nove ljude u upravi kluba.Srediti i vratiti dug.Pa onda je isao sporski direktor i trener.Pa onda tjeranje igraca buklavno jedan tim.Pa smo doveli bruku novih igraca.Sve to sad treba sloziti,uigrati i za to treba vremena.
Daj da podrzimo ovo neko novo Sarajevo ,da pustimo Mirvica ,Hadzica i Dudica da odrade bar sezonu do Evrope pa da sudimo.
Zato sto ljudi rade u miru,zato sto se tacno zna ko kosi ko vodu nosi.Zato sto nema pritiska.Uz solidna finansijska sredstva ,njima je zagarontovan uspjeh.
Mi opet sve suprotno.
Ja garantujem da je Dudic vise za ovaj period u FK Sarajevu bio na tv u,portalima, nego za svoju cijelu karijeru.Igraci ne silaze sa klupskog instagrama,slike u dresovma ,neka pozivanja navijaca i reklame,neki dronovi snimci ,sve to odvalci paznju sa treninga i utakmica.
Navijaci bi da tjeraju Dudica ,igrace,pa cak i Mirvica bez kojeg bi u kantonalnu.
Nema normale sredine, ili je bijelo ili crno.
Ne branim nikog ,ali mislim da klub i dalje ide dobrom pravcem.Previse zelimo sve brzo mi navijaci ,a i ja licno.
Previse smo ljudi imali nerjeseni i losi stvari ostavljeni od prosle uprave.Trebalo je prvo postaviti nove ljude u upravi kluba.Srediti i vratiti dug.Pa onda je isao sporski direktor i trener.Pa onda tjeranje igraca buklavno jedan tim.Pa smo doveli bruku novih igraca.Sve to sad treba sloziti,uigrati i za to treba vremena.
Daj da podrzimo ovo neko novo Sarajevo ,da pustimo Mirvica ,Hadzica i Dudica da odrade bar sezonu do Evrope pa da sudimo.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, epidemija, maroon46 i 34 gosta.