i ja sam se tome nasmijao onaj Suko nije dobar nikakoKop je napisao/la:"Nema u Liverpoolu Carltona Colea, on je u ovom trenutku na tribinama."

da hocemo jos jedan gol dat pa da smo mirni ovaj Wigan je opasan ova krila su im brza pravo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
i ja sam se tome nasmijao onaj Suko nije dobar nikakoKop je napisao/la:"Nema u Liverpoolu Carltona Colea, on je u ovom trenutku na tribinama."
Izvini pametni nisam te prepoznao ... od mene bar nekada nesto pametno , a od tebe nista , plitak si opasnoLiverpool8 je napisao/la:Nesto pametno i od tebe da cujemo u poslednje vrijeme.Dirk je napisao/la:Ne tako dobra utakmica sa nase strane , do gola smo igrali super ali poslije toga smo se izgleda nesvjesno povukli , nismo nastavili istim tempom ... Kelly me odusevio za sada , Lucas dokazuje da nema veze sa Brazilom , kad mu je lopta u nogama covjek ne zna gdje udara , Suarez je dokaz da pravim igracima ne treba nikakva prilagodba na Engleski fudbal , covjek je borac i time ce vjerujem uspjeti u LFC![]()
Lucas nas je zamalo kostao gola, deluje izgubljeno.
Suarez doktor, steta sto nije imao srece...
Samo sam zbog Lucasa psovao, nevjerovatno koliko lik grijesiDirk je napisao/la:Ne tako dobra utakmica sa nase strane , do gola smo igrali super ali poslije toga smo se izgleda nesvjesno povukli , nismo nastavili istim tempom ... Kelly me odusevio za sada , Lucas dokazuje da nema veze sa Brazilom , kad mu je lopta u nogama covjek ne zna gdje udara , Suarez je dokaz da pravim igracima ne treba nikakva prilagodba na Engleski fudbal , covjek je borac i time ce vjerujem uspjeti u LFC
Ma davno sam ja rekao da on nema veze sa Brazilom, svaki Brazilac bar zna da drzi loptu u nogama a ovaj ne zna nista samo da trci ko muha bez glave i ponekad presjece protivnicki napad i to je sve ... i onda je mene sramota kad mi neko napise da je on nas najbolji igrac , zamislite kakvi su ostali kad je on medju najboljim ... klocina ...Stivi_Dzi je napisao/la:Samo sam zbog Lucasa psovao, nevjerovatno koliko lik grijesiDirk je napisao/la:Ne tako dobra utakmica sa nase strane , do gola smo igrali super ali poslije toga smo se izgleda nesvjesno povukli , nismo nastavili istim tempom ... Kelly me odusevio za sada , Lucas dokazuje da nema veze sa Brazilom , kad mu je lopta u nogama covjek ne zna gdje udara , Suarez je dokaz da pravim igracima ne treba nikakva prilagodba na Engleski fudbal , covjek je borac i time ce vjerujem uspjeti u LFC
haha, ma nemoj ba tako, napreduje Lukas vec 4 godineDirk je napisao/la:Ma davno sam ja rekao da on nema veze sa Brazilom, svaki Brazilac bar zna da drzi loptu u nogama a ovaj ne zna nista samo da trci ko muha bez glave i ponekad presjece protivnicki napad i to je sve ... i onda je mene sramota kad mi neko napise da je on nas najbolji igrac , zamislite kakvi su ostali kad je on medju najboljim ... klocina ...Stivi_Dzi je napisao/la:Samo sam zbog Lucasa psovao, nevjerovatno koliko lik grijesiDirk je napisao/la:Ne tako dobra utakmica sa nase strane , do gola smo igrali super ali poslije toga smo se izgleda nesvjesno povukli , nismo nastavili istim tempom ... Kelly me odusevio za sada , Lucas dokazuje da nema veze sa Brazilom , kad mu je lopta u nogama covjek ne zna gdje udara , Suarez je dokaz da pravim igracima ne treba nikakva prilagodba na Engleski fudbal , covjek je borac i time ce vjerujem uspjeti u LFC![]()
Kako ce imati kad prije njega Maxi puca slobodnjakSasha L.F.C. je napisao/la:Kako nema srece ovaj Suarez ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.