Ako je zasluze dobice je pa tamam i da izgube ali da se vidi borba,trud,zalaganje… a ako bude kurcobolja opet bice svasta pa tamam i da pobijede naguzove.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ali ovo "sve što je bilo na terenu i IZVAN NJEGA..." znači opet neka sranja s igračima su počela, mahala i ostale pizdarije. Neopisiv je ovakav pad nivoa i intenziteta poslije onakve 3 utakmice, znači neopisiv te je i budali jasno da ima dublji problem. Kod penala mali odbrani i umjesto da upadaš unutra i bacaš se na glavu tebi 9 igrača stoji u mjestu, samo Trako utrčo čini mi se.
Feđi podrška naravno, ima dosta prostora za kritiku jer ima i njegovog masla definitivno, ali ne može se tjerati trener poslije 5 utakmica. Tuzlu je fulio taktički i to je njegova greška, al ovo protiv Igmana čvrsto vjerujem da nije. Ne treba ti trener da u 45 minuta Igmanu s igračem više napraviš barem 3-4 ozbiljne šanse, a mi nismo napravili ni jedne. Gledam večeras Liverpool i kako ljudi grizu sa igračem manje, a mi sa igračem više apsolutno ništa pokazali nismo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To za izvan njega, mislim da si malo grubo to protumacio. Kada je kriza normalno je da bude nekih nesuglasica i van terena, sad mi mozemo tumacit i preuvelicat stvar a mozda je i nesto puno vece zato ne bih volio o tome da uopste komentarisemo. Fokusirajmo se na cinjenice i ono sto je pokazano na terenubodi123 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 00:05
Ali ovo "sve što je bilo na terenu i IZVAN NJEGA..." znači opet neka sranja s igračima su počela, mahala i ostale pizdarije. Neopisiv je ovakav pad nivoa i intenziteta poslije onakve 3 utakmice, znači neopisiv te je i budali jasno da ima dublji problem. Kod penala mali odbrani i umjesto da upadaš unutra i bacaš se na glavu tebi 9 igrača stoji u mjestu, samo Trako utrčo čini mi se.
Feđi podrška naravno, ima dosta prostora za kritiku jer ima i njegovog masla definitivno, ali ne može se tjerati trener poslije 5 utakmica. Tuzlu je fulio taktički i to je njegova greška, al ovo protiv Igmana čvrsto vjerujem da nije. Ne treba ti trener da u 45 minuta Igmanu s igračem više napraviš barem 3-4 ozbiljne šanse, a mi nismo napravili ni jedne. Gledam večeras Liverpool i kako ljudi grizu sa igračem manje, a mi sa igračem više apsolutno ništa pokazali nismo.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
E Ahbabu doslo vrijeme i da se licno upoznamo. Naime nudim ti opkladu da Dal Varesanovic nece otici iz FKS za manje od 500 k$ ili €.holyman je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:39Dal je kharina igrac u svim segmentima nogometne igre i trener koji kaze da ce od njega nesto biti je kharina gora od njega.
Vasoskog sam podrzavao do dana kada je rekao da ce Dal biti reprezentstivac.
Svi znamo gdje liverpul salje svoje akademce, sigurno ne u Sarajevo.
Moj prijedlog opklade je, rucak ili vecera u restoranu po tvom ili mom izboru na teritoriji grada Sarajeva(ne KS).
Rucak ili vecera bi bila: predjelo,glavno jelo, desert, pice i kahva/kava ili kafa.
Jedini moj uslov je da se Dal e povrijedi i bude odsutan sa terena vise od 15 dana. Moze ?
Naravno mozemo mi i ranije negdje na kafu

-
- Kontakt:
Nardin i Hamza dva potpuno ista igrača bez brzine,žara naki slinavi nikakvi oni ne mogu ni u ludilu zajedno igrati a tek kad mjenjaju jedan drugog to je za plakanje.Dal je juče nekako bio i borben za razliku od Suljića i Kapića koji su po mom mišljenju katastrofalni.Fale dva Halfa pod hitno ovi to ne mogu iznijeti a Džafića nemam komentara i da imam bilo bi loše zato bolje da ne kenjam puno.sekac je napisao/la: ↑15 avg 2022, 18:42
Pred Dudicem je veliki izazov, zelimo mu da uspije. Malo ga ponijelo i zato prvo sebe treba preispitati i vidjeti gdje je on grijesio i ko je podbacio ove dvije u poslijeratnoj istoriji najsramnije. Ima valjda mogucnosti izmjeriti br.tacnih i netacnih dodavanja(snimak), br. pretrcanih sprinteva(o tome se bajke pricale), br. pretrcanih km, itd .... Mozda najvaznije to saopstiti u dijalogu svakom igracu.
[/quote]
Ma ko mi je to ljut. Vozdra ljuti. Moze li za tebe opklada. Ovako: Catakovic ce biti prvi strijelac FKS na kraju polusezone. Jedini uslov je da odigra bar 10 utakmica da li kao starter ili rezerva(15 min). Dakle ne mora biti starter ni u jednoj od 10 utkmica.
Opklada: 7 dana pijemo kafu i sok na racun onog drugog. Obzirom da radis, a ja penzioner, ne mora nuzno 7 dana uzastopno nego po dogovoru kad nam odgovara. Moze ?

-
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑15 avg 2022, 21:58Gurnuti nekog akademca nek igra stopera. Sto da ne Ališaha,
Zna sa loptom a dobre fizičke predispozicije. Da ga prodamo za 5 miliona ko modernog stopera.
Ja ne mogu vjerovati da ne smiju nista novo da probaju.
Daj ti polovnjake, pa ih rastjeraj, pa opet nastavi ciklus začaranog kruga.

Bez titule ili evropskog iskoraka (play - off), teško ce se i jedan akademac i za milion prodat.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2022, 02:26OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑15 avg 2022, 21:58Gurnuti nekog akademca nek igra stopera. Sto da ne Ališaha,
Zna sa loptom a dobre fizičke predispozicije. Da ga prodamo za 5 miliona ko modernog stopera.
Daj ti polovnjake, pa ih rastjeraj, pa opet nastavi ciklus začaranog kruga.Malo previse 5 milki, ali vrijedno
![]()
![]()
Kovačevic se prodao u Rakow - osvojio 4 trofeja i igrao play-off EL
Pidro u St. Louis - 4 trofeja i play - off (asistencija Fanimu protiv Buducnosti)
Mujakić u Kortrijk - dupla kruna
Šabanović u Angers - dvije titule i kup
Ranije rekordna prodaja Cimirota u PAOK - titula, kup, play - off EL, status reprezentativca
Evropa je glavni "izlog" za prodaju , pogotovo za mlade igrace.
-
- Kontakt:
Bas gledam podcast ovog menagera iz Hr sto je radio transfer Olme,Gvardiola itd,kaze rijetko koji igrac iz Hr osim Dinama moze otic za vise od 10 mil kao sto je otisao onaj napadac Rijeke,valja ljudima sefu pravdat da si iz neke Gorice i sl spiskao tolike pare ako bude los ili npr tek iz nase lige i 1 mil je punoLucas je napisao/la: ↑16 avg 2022, 02:35Bez titule ili evropskog iskoraka (play - off), teško ce se i jedan akademac i za milion prodat.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2022, 02:26OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑15 avg 2022, 21:58Gurnuti nekog akademca nek igra stopera. Sto da ne Ališaha,
Daj ti polovnjake, pa ih rastjeraj, pa opet nastavi ciklus začaranog kruga.Malo previse 5 milki, ali vrijedno
![]()
![]()
Kovačevic se prodao u Rakow - osvojio 4 trofeja i igrao play-off EL
Pidro u St. Louis - 4 trofeja i play - off (asistencija Fanimu protiv Buducnosti)
Mujakić u Kortrijk - dupla kruna
Šabanović u Angers - dvije titule i kup
Ranije rekordna prodaja Cimirota u PAOK - titula, kup, play - off EL, status reprezentativca
Evropa je glavni "izlog" za prodaju , pogotovo za mlade igrace.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Lijepo je ovo...

Al kad sam procitao, odmah sam se sjetio ove ublehe dole
Samo da ne bude smjena poslije Slobode

Al kad sam procitao, odmah sam se sjetio ove ublehe dole

FK Sarajevo: Vincent Tan pružio punu podršku Miodragu Ješiću i stručnom štabu 14.3.2016 godine
15.3.2016 Sarajevo-Sloboda Tuzla 0:3
FK Sarajevo i Miodrag Ješić sporazumno se razišli 16.3.2016
sve se podudaraLovacnaJelene je napisao/la: ↑16 avg 2022, 08:12Lijepo je ovo...
Al kad sam procitao, odmah sam se sjetio ove ublehe doleSamo da ne bude smjena poslije Slobode
FK Sarajevo: Vincent Tan pružio punu podršku Miodragu Ješiću i stručnom štabu 14.3.2016 godine15.3.2016 Sarajevo-Sloboda Tuzla 0:3FK Sarajevo i Miodrag Ješić sporazumno se razišli 16.3.2016

Ali trenutno ne mozemo imati boljeg trenera za nas. Ima puno gresaka ali valjda ce sada stisnuti muda i promjeniti neke stvari.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ta "Tanova saopstenja" su na svoju ruku pisali Dino Selimovic, Ibrak i kompanija. Kakav ba Tan, taj lik je znao da ima tamo neki klub u Bosni, kad mu mjesecni izvjestaj dodje mail automatski ide u spam. Kao kad igras neku RTS igru pa si osvojio pola Evrope, a jave ti za neke probleme u nekoj africkoj pokrajini. Hvala njemu za sve, da njega nije bilo ne bi bilo ni kluba, al nije taj nikad bio direktno ukljucen u bilo sta kao Mirvic.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako igrači opet sranja prave reži po plati
Bice tesko protiv slobode. Bice tu taj pritisak ogromni i na igracima a pogotovo na Fedji. Ipak mislim da su opet krenule neke krtice i klanovi. Sve je moguce od Suljica,Dala i sl. Fedja stisni muda i izbaci krtice i nek igra ko zeli da pogine za bordo dres
FC United Of Manchester !
Ma kakvo tjeranje Dudica pa nije ni on mag promjenjeno je 7-8 igraca valja to uigrat a + ima jos za otjerat i popuniti neke pozicije l.Dug je ovo proces da se sve kockice posloze i vjerovatno ove godine evropa ce nam biti domet.
Ovi svi igraci sto su dosli sve su jaka imena i Dudicev zahtjev treba covjeka pustiti da radi i dati mu podrsku.
Ovi svi igraci sto su dosli sve su jaka imena i Dudicev zahtjev treba covjeka pustiti da radi i dati mu podrsku.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tako 90% mladi igraca i dobije šansu ne samo kod nas nego i u drugim klubovima. Igrac neko sranje napravi koji je ispred njeg ili se povredi itd i tu onda upadaju mladi koji trebaju iskoristiti šansu to tako ide. Evo sad imamo problem stopera i logično bi bilo nekog omladinca tu ubaciti. Bolje je Kova, Šabanovic, Pidro prošli koji su upali "slučajno" nego projekti Radovac, Hadzic sad Dalnapoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:41Ni nabrojani se nisu "gurali", nego su upali u situaciji kao sto danas imamo, kad su ostali zadnja opcija na datoj poziciji. Onda su se pokazali i ustalili u prvoj postavi. A koliko je Husref vjerovao Kovacevicu pokazuje cinjenica da je zimske pripreme sezonu ranije poveo Tucakovica a ne Vladana. Da ne bi srednjaka, nikad Vladan ne bi stao medju stative, kao sto Pidro nikad ne bi debitovao da je na ljeto te godine Bekic bio zdrav pred dovmec sa Banantsom. Ovakva situacija nam je te godine rodila nekoliko heroja, nadam se da ce opet isplivat neki mladic i ustalit se u prvoj postavi.Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:25Forsiranje i guranje određenog broja akademaca je ok, ako rezultat nece ispaštati. Sa Kovačevićem, Pidrom, Šabanovićem i Mujakićem se pogodilo, rezultat nije ispaštao, a zaradila se fina lova.
Sa Dalom i budala vidi da ne ide, pola godine je standardan, a nije gotovo nikakav iskorak napravio.Nije se ni Tarik Ramic nešto specijalno pokazao, o Salčinu da ne govorim. Ališaha, Irfana Ramića i Mulalica cemo tek da vidimo.
I Dal nije bas akademac, ponikao je kod nas al ga je Liverpul napravio igracem - ma koliko smijesno ovo zvuci. Nama je dosao sa 20 godina kao "formiran" igrac, iz Sarajeva otisao kao dijete.
Raja lakapo bice to sve ok aBd.
Naŕavno igrace i strucni stab odrati za plate ovaj mjesec.
Al bas odrati.
Naŕavno igrace i strucni stab odrati za plate ovaj mjesec.
Al bas odrati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Kakva uvertira pred derbi. Neobjasnjive stvari se nama desavaju.
Preko noci ostanes bez 4 stopera. Igru kao da si izbrisao gumicom iz prva 3 kola...
Sjecam se ko dijete,radi se stadion pred olimpijadu,prvi bageri zarovili...
Ljudskih lobanja,kostiju skoro na sve strane..
Cesto mi ta slika kroz glavu prolazi,odnosno kad god smo u nekom belaju.Hmm
Nije ovdje do nikoga,tu se radi izgleda o necemu trecem.
Mozda par forumasa se sjeca i zna o cemu pricam...
Preko noci ostanes bez 4 stopera. Igru kao da si izbrisao gumicom iz prva 3 kola...
Sjecam se ko dijete,radi se stadion pred olimpijadu,prvi bageri zarovili...
Ljudskih lobanja,kostiju skoro na sve strane..
Cesto mi ta slika kroz glavu prolazi,odnosno kad god smo u nekom belaju.Hmm
Nije ovdje do nikoga,tu se radi izgleda o necemu trecem.
Mozda par forumasa se sjeca i zna o cemu pricam...
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 16 avg 2022, 10:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, MaroonWhite1946, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, riki46, rimljanin90 i 71 gost.