Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jos postoje neke online stranice za sigurnu kupovinu igara osim steam, epic, instantgaming ?
allkeyshop.com
tu imas najbolje deal-ove za sve legitimne sajtove koji prodaju keys
imas i na reddit r/GameDeals
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Uskoro izlaze Next Gen verzije za tri Resident Evil igre, čak će i na Pcu biti poboljšane. 2 Remake, 3 Remake, i RE7.
A čini mi se da večeras Xbox ima neki svoj event.
A čini mi se da večeras Xbox ima neki svoj event.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Moze li me neko uputiti na neki kvalitetan video ili nesto tako gdje ima fino objasnjeno kako da igramo gta 5 zbog lokacije? Kupio sam nekad premium edition kada je bilo na akciji na epic games, ali nisam uspio na kraju igrati. Ne znam jel problem ip sto je iz bosne ili sta kako. Pa moze li neko da me uputi oko toga? Pretpostavljam da ovdje ima osoba koje su igrale to.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne vidim razlog da bude problem ip adresa za igranje preko epic gamesa, a i preko rockstar launchera.
- Shategabri
- Kontakt:
Jel se isplati kupiti ps5 digitalnu verziju za 400 eura? Novo, cijena u shopu. Jeste zadovoljni sa njim, isplati li se za nekoga ko nije bas neki igrac.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Djeca i ja cekamo ovu ko ozebli sunce...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Isplati itekako
Uzmi i meni jednu ako možeš
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nestalo, sad gledao haha
Yebo ih ps5 kako nisu uspjeli napraviti ih dovoljno, znalo se da ce biti boom.
Jel igra ulogu godina proizvodnje, ovom stoji 2020, vec 2.5 godine star

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Na netu hvalospjevi o optimizaciji Spidermana za pc medjutim nije bas tako. Dosta detalja sam srezao,RT smanjio,DLSS na pertormanse mode i opet pada na 50 fps dok se njisem brzo kroz grad...
-
- Kontakt:
Koja ti je graficka? I na kojoj rezoluciji igras?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
RTX 3080 sa 3700x ryzenom i 32GB Rama.
Igram na 4k.
Igra ima metar problema sa vram alokacijom. Ps5 brze loada od komba najbrzeg nvme i cpu kog mozes uzet.
Dosta grafickih opcija nemaju naizgled nikakvu funkciju poput populacije u vidu broja npc i auta na cesti. Low i max isti broj.
-
- Kontakt:
A dobro, to je do porta ocigledno. Uvijek port za PC bude losiji na startu. Izbacivat ce patcheve. Vidio sam da je i SSAO bolji od HBAO i da bolje radi. Isto RT pomalo i bottlenekuje neke cpu-ove u ovoj igri, cpu usage raste strasno sa RT on. A i inace je overrated opcija i samo bezveze kida performance i to zestoko. Mozda ti je RTX 3080 overkill uopsteno za 3000 Ryzen. Sto sam primijetio na ovim novijim igrama i na novijim drajverima i na Nvidii i AMD kidaju igre previse rama i VRAMA. Spiderman npr preko 10 giga vrama kida, a oko 15 gb rama cesto. Neki dan igram malo HZD i ide na gotovo 11 gb vrama i na gotovo 16 gb rama.Marvin je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:25RTX 3080 sa 3700x ryzenom i 32GB Rama.
Igram na 4k.
Igra ima metar problema sa vram alokacijom. Ps5 brze loada od komba najbrzeg nvme i cpu kog mozes uzet.
Dosta grafickih opcija nemaju naizgled nikakvu funkciju poput populacije u vidu broja npc i auta na cesti. Low i max isti broj.
I am not yet born; O hear me.
RT je cesto gimmick. U dosta igara cak i nepozeljan jer ubije od developera zamisljenu atmosferu kao u Metro egzodusu gdje svi prethodno mracni i atmosfeicni prostori su sada obasjani ko zna kojim izvorom svijetlosti sa ko zna koje reflexije ko zna cega,a umjetna inteligancija u igri to naravno ne kapira i ne vidi me u savrseno osijetljenoj prostoriji. Medjutim reflexijski dio RT-a u Spidermanu je bukvano druga igra jer svaka zgrada sa staklima reflektuje sve oko sebe. Neuporedivo je ljepse sa RT nego bez.Bundesliga je napisao/la: ↑15 avg 2022, 23:39A dobro, to je do porta ocigledno. Uvijek port za PC bude losiji na startu. Izbacivat ce patcheve. Vidio sam da je i SSAO bolji od HBAO i da bolje radi. Isto RT pomalo i bottlenekuje neke cpu-ove u ovoj igri, cpu usage raste strasno sa RT on. A i inace je overrated opcija i samo bezveze kida performance i to zestoko. Mozda ti je RTX 3080 overkill uopsteno za 3000 Ryzen. Sto sam primijetio na ovim novijim igrama i na novijim drajverima i na Nvidii i AMD kidaju igre previse rama i VRAMA. Spiderman npr preko 10 giga vrama kida, a oko 15 gb rama cesto. Neki dan igram malo HZD i ide na gotovo 11 gb vrama i na gotovo 16 gb rama.Marvin je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:25RTX 3080 sa 3700x ryzenom i 32GB Rama.
Igram na 4k.
Medjutim cudno je ugradjen i bas moras cackati po opcijama da ga ustimas da ima smisla narocito kad u jednacinu ubacis i upscaling metode koje znaju dati losiji fps umjesto bolji...
Ako zelite igrati arcade igrice i zaradjivati kriptovalute, najbolja igra je rollercoin.
ako neko zeli evo moj referal link:
https://rollercoin.com/?r=kwjxwft1
registracijom preko linka se dobije 1000 satoshija, a onda sto vise igras vise osvajas.
igra je legit i mogu se povuci sredstva sa zaradjenih 10000 satoshija.
igrice traju od 40 sekundi do 1 minute maks.
ako neko zeli evo moj referal link:
https://rollercoin.com/?r=kwjxwft1
registracijom preko linka se dobije 1000 satoshija, a onda sto vise igras vise osvajas.
igra je legit i mogu se povuci sredstva sa zaradjenih 10000 satoshija.
igrice traju od 40 sekundi do 1 minute maks.
4k sa ray tracingom mozda tek iduca generacija grafickih da ce moci vrtiti na konstantnih 60 fps.