FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po meni se klub treba pravit na akademiji i najboljim mladim igračima BiH lige uz posudbe mladih igrača iz Srbije, Hrvatske, Slovenije itd. A sa ovim dovođenjem polovnjaka i igraca koji ne uspijevaju da igraju ni u litvanskoj ligi pa dođu kod nas ne mozemo nista postici sem jedne titule u 5 godina i to mozda. Placas igrace od 15 do 30k a setkaju se po terenu bruka je ovo.
Nardin je sigurno solidan spic, treba momku par utakmica da odigra u kontinuitetu, mada ga ja ne bi nikada doveo vec bi forsirao Hamzu na toj poziciji koji bi takode to solidno pokrio.
A ako su vec htjeli extra spica onda su trebali dovesti nekoga ko je nivo iznad, ovako imas Hamzu,Nardina,Ahmeta, pa evo sad i taj djetic sve u najboljem slucaju solidna rjesenja nikako extra klasa koja moze donijeti prevagu kao sto to radi recimo Bilbija ili Benko birvaktile. Dakle glupo su to uradili totalno.
A ako su vec htjeli extra spica onda su trebali dovesti nekoga ko je nivo iznad, ovako imas Hamzu,Nardina,Ahmeta, pa evo sad i taj djetic sve u najboljem slucaju solidna rjesenja nikako extra klasa koja moze donijeti prevagu kao sto to radi recimo Bilbija ili Benko birvaktile. Dakle glupo su to uradili totalno.
-
- Kontakt:
Nije ti ovo igrica FM treba 10 stopera doves i imat u rosteru? Na osnovu 2 tekme Vlatka koje je morao igrat pod povredama bez minute prvenstvene tekme prije toga ti znas da je los?FCUM je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:56Već je fula Aničić,Vlatko pa čak i Tomašević. Ovi ostalo se uklopilo u siviloMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:53Samo bih dodao još da je rečeno da su potrebna dva prelazna roka, da bi se sve posložilo kako je zamišljeno.Hamagara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:46
Odmah na pocetku je receno da je cilj evropa i da ce trebati jos vremena da sve legne i dovedu neki igraci. Iskreno nama su apetiti porasli odmah nakon one pripremne od 7:1 a poznavajuci nas pitarluk znalo se da ce biti ovako. Ima u ovoj ekipi itekako materijala....
Fula se podrazumijeva i kad je igrač često povrijeđen. Ne mora samo loše igrati. Kakve fajde imamo kad će biti više odsutan nego na terenu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Šta mislite o ovom tekstu naletih na fb objavio neki portal pa pretražih da vidim izvornu objavu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Ima Drobarova, 3-ci gol TC. Najbolji stoper Bugarske. Troskovi oko ugovora,plate, a kvalitet isti ili gori. Je li ti Mujakic bio dobar prije 10 dana ?
Niho bio taraba,da ga se rijesiti. Onaj iz Sloge je 10x jeftiniji i toliko puta korisniji, od Anicica 100x. Dok gosp. Mirvicu ne pukne film, onda ce Akademci biti sjajni. Mogu u Poljskoj,Francuskoj,Turskoj(prve lige), ali su dosadili forumasima.
- skullcrusher
- Kontakt:
Dudic kriv kao jel, kad nece da igraju nece taman Alex Ferguson trener bio, nema tjeranja podrška treneru a ako je već potrebno ove debile igrače psovati i prijetiti... Ovo je nenormalno
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Sve bi to bilo ok da smo sloboda ili igman. Navijaci su dosta bili strpljivi.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sve ok i treba podrška, ni slucajno mjenjati trenera. Al Dudić je sam pravio euforiju, on nije trazio mir i vrijeme nego je pravio hvalospjeve o sebi i ekipi. Uz povrede po meni je to najveca fula sto je poletio i on i ekipa. A ovo sto kaze slazem se svima treba vrijeme i mir za rezultat.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakav ba iz sloge. Psovali bi mu mater i njemu i koga dovede isto ko i akademcima. Klub se voli i kad se gubi i kad pobjeđuje. Neko je napisao gore dobar tekst, ni jakirevic prve sezone nije dobro krenuuo. Sam kod nas se tjera trener nakon dva poraza.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:05Ima Drobarova, 3-ci gol TC. Najbolji stoper Bugarske. Troskovi oko ugovora,plate, a kvalitet isti ili gori. Je li ti Mujakic bio dobar prije 10 dana ?
Niho bio taraba,da ga se rijesiti. Onaj iz Sloge je 10x jeftiniji i toliko puta korisniji, od Anicica 100x. Dok gosp. Mirvicu ne pukne film, onda ce Akademci biti sjajni. Mogu u Poljskoj,Francuskoj,Turskoj(prve lige), ali su dosadili forumasima.
Poznajem Dudu licno to ke ljudksa gromada i veliki trener i to će aBd pokazati. Sam sto mi imao sto strucnjaka na tribine i takvih ko ti strucnjaka.
Jg Drobarov vec fula a covjek jos zdrav nije minute odigrao al hajde...
Fula je Anicic jedino i prodaja Mujakica jer se nije dovela zamjena. Ima ih jos koji imaju potencijal da postanu promasaji al rano je za sad
Fula je Anicic jedino i prodaja Mujakica jer se nije dovela zamjena. Ima ih jos koji imaju potencijal da postanu promasaji al rano je za sad

Zadnja izmjena: fera, dana/u 14 avg 2022, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dudic je doveo igrače koji se uklapaju u njegov sistem igre, nije mu ih niko drugi dovodio, da se on treba prilagođavati nekome.skullcrusher je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:07Dudic kriv kao jel, kad nece da igraju nece taman Alex Ferguson trener bio, nema tjeranja podrška treneru a ako je već potrebno ove debile igrače psovati i prijetiti... Ovo je nenormalno
A sto se tiče igrača, pao je moral poslije tuzle, zar je neko očekivao da će danas biti rutinska pobjeda kao da se ništa nije desilo, pa ljudi smo, nismo roboti. Dudic opet krenuo napasti na isti način, umjesto da stane defanzivni, da se dohavizamo malo.
Lik se pogubio, ponijela ga je euforija.
Al treba ga istrpiti.
-
- Kontakt:
Ajde svega vam nemojte sve uvelicavati i izmisljati. Nismo naucili skolu od prije,klubu dat podrsku a igrace uvijek trebamo gledat kao placenike i suditi im za ono sto pokazu na terenu nikakve emocije i slicno jer nam uvijek ovako vrate. Nek idu u SB da igraju,Konjic i slicna mjesta pa nek poslije placu za platom u Sarajevu,izlascima itd
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 14 avg 2022, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Podvaljujes i obrces teme. DUDICU PODRSKA DO KRAJA UGOVORA, PA U FEDERALNOJ ZAVRSILI.sanco2200 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:12Kakav ba iz sloge. Psovali bi mu mater i njemu i koga dovede isto ko i akademcima. Klub se voli i kad se gubi i kad pobjeđuje. Neko je napisao gore dobar tekst, ni jakirevic prve sezone nije dobro krenuuo. Sam kod nas se tjera trener nakon dva poraza.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:05Ima Drobarova, 3-ci gol TC. Najbolji stoper Bugarske. Troskovi oko ugovora,plate, a kvalitet isti ili gori. Je li ti Mujakic bio dobar prije 10 dana ?
Poznajem Dudu licno to ke ljudksa gromada i veliki trener i to će aBd pokazati. Sam sto mi imao sto strucnjaka na tribine i takvih ko ti strucnjaka.
Traku si spomenuo i za njega ne trazis opravdanje(povreda ramena), opcenito malo utakmica i mlad. Takvom bi ti skidao glavu i eliminisao ga.
Nije svadja, samo dijametralno suprotno razmisljamo. Ti Akademci valjaju Francuskoj,Turskoj,USA i Poljskoj,a ovdje se izvrgavali ruglu. AKADEMIJA ce biti temelj, ove prinove ce zavrsitiu Zrinji i jesti zemlju, a trcati dok ne padnu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
SARAJEVO SIAMO NOI
kmecite ko curice
kmecite ko curice
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!