FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba Suljica isto tako pitat jest on big player.

Odmah na pocetku je receno da je cilj evropa i da ce trebati jos vremena da sve legne i dovedu neki igraci. Iskreno nama su apetiti porasli odmah nakon one pripremne od 7:1 a poznavajuci nas pitarluk znalo se da ce biti ovako. Ima u ovoj ekipi itekako materijala....MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:38Evropa neće doći u pitanje. A i ostatku foruma preporučujem da smanje apetite za nešto više.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ne bih da izdvajam momka jer su danas svi bili sramotno losi, ali ja stvarno ne vidim nijedan segment u igri u kojem je on dominantan u odnosu na ostale igrace. Ni brzina, ni visina, ni igra s loptom, apsolutno nista.
Od ostalih, najvise me razocarao Suljic, onako se ne ponasa kapiten Sarajeva i nadam se da ce mu traka biti oduzeta.
Drago mi je zbog malog Sahinovica na lijepoj partiji i nadam se da ce ostati na golu jer je bolji golman od Belmina.
1946
Ma kako nije pa ne moze biti da nijedan trener ne zna, ne moze biti da su ovo losi igraci pa garantujem da po imenima imamo najjacu ekipu,igrace koje bi svaki klub iz vrha pozelio za prvih 11, imamo ponajbolje uslove i plate u BiH itd i opet ne ide, uvijek ista prica i kad smo titule uzimali sa onim igrackim kadrom smo to trebali rjesavati 5 kola prije kraja mi uvijek na guzove.
Ovo je fkt za dobre analize, a sto neko prethodno napisa ima tu i onog javasluka kad igraci dodu opuste se jer znaju da imaju zagarantovano dobru lovu i sve po zakonu nema nista ispod stola pa da mu mozes reci evo ti tuki sad nisi zasluzio i onda igrace uhvati sindrom budzetskih uposlenika, nista ne moram raditi plata je dobra i sigurna,a ako me otpuste moraju mi sve isplatiti. Kod drugih je nesto malo kroz papire ostalo na ruke jarane pa kad useres neces dobiti nista.
Ja sam se najvise bojao ovog da ne porastu apetiti a lijepo je receno da je cilj Evropa, al jbga nazalost samo se cekao jedan kiks, sve ono sto je bilo okej do sada da ode u k.Hamagara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:46Odmah na pocetku je receno da je cilj evropa i da ce trebati jos vremena da sve legne i dovedu neki igraci. Iskreno nama su apetiti porasli odmah nakon one pripremne od 7:1 a poznavajuci nas pitarluk znalo se da ce biti ovako. Ima u ovoj ekipi itekako materijala....MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:38Evropa neće doći u pitanje. A i ostatku foruma preporučujem da smanje apetite za nešto više.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 14 avg 2022, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prvi dio posta parafraziram riječi Feđe i uprave pred početak sezone. A sad brate šta je u njihovim zamislima, ne znam jbg.Antikloc je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:45Sa porazima u nizu,se ne dolazi do Evrope. Borba za opstanak je u tom slucaju izvjesnija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:38Evropa neće doći u pitanje. A i ostatku foruma preporučujem da smanje apetite za nešto više.
A sa najskupljim timom I najvecim budzetom se boriti za opstanak ,pa cak I za Evropu,znaci da je neko gadno zasrao.
Sve dok iz kluba ne izadje “mahala” i dok ljudi koji znaju taj posao ne budu sjedili na kljucnim mjestima u upravi kluba nama nece biti napredka. Dzaba entuzijazam, obecanja, ulaganja, novci naseg vlasnika ako ce kljucne pozicije u klubu zauzimati ne samo fudbalske nego uopste sportske analfabete.
Pod dva, moze pricat ko sta hoce ali zadnje dvije utakmice su BRUKA bez ikakve daljnje diskusije. 5 komada od Siminog Hana i jos 2 od Konjica su najgori rezultat naseg kluba od kad se igra liga. Moze pricat ko sta hoce ali to je surova istina. Ovo je za klub naseg renomea apsolutna sramota a za to su zasluzni svi osim navijaca, od uprave, Fedje i njegovog strucnog staba do sve i jednog igraca. Vadite se iz go..na kako znate a ako ne dobijete Slobodu idite sami svi redom…
Pod dva, moze pricat ko sta hoce ali zadnje dvije utakmice su BRUKA bez ikakve daljnje diskusije. 5 komada od Siminog Hana i jos 2 od Konjica su najgori rezultat naseg kluba od kad se igra liga. Moze pricat ko sta hoce ali to je surova istina. Ovo je za klub naseg renomea apsolutna sramota a za to su zasluzni svi osim navijaca, od uprave, Fedje i njegovog strucnog staba do sve i jednog igraca. Vadite se iz go..na kako znate a ako ne dobijete Slobodu idite sami svi redom…
Svako kolo povreda. Sta radi onaj kondicioni. Samo nakve vježbe pa trčanje i onda out 3 mjeseca. **** vas kondicija kad ionako nema presinga
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Usrali se malo Koseva i atmosfere i letili po terenu, pa skontale duse drage da ne moraju da ce im svi gave skinuti.Hamagara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:21Imamo mi dobru ekipu ( po imenima ) imamo i dobrog trenera ( kolektivno smo svršavali kada je doveden ) ... Ali.......
Prve tri utakmice bilo je to OK, sta se u međuvremenu desilo je za analize i to dubinske. Mislim da je i Feđa potcjenio i precjenio neke ekipe i igrace. Po meni problem je u glavama igraca, sjebana odbrana koja nema ni glavu ni rep kao i napad . Ovo se mora riješavati u narednih par dana... Ili Feđa trazi od njih " nemoguce " i da se ne mogu nositi sa pritiskom igranja u FKS... Neki kur.ac jeste, ali govorio sam to uvijek da nama treba psiholog koji treba da je u strucnom stabu.
Jeb.enih 15 dana je iza nas, al sta ces .... Tako je, kako je
Steta samo sto se ne naprave ugovori shodno rezultatu i steta sto se u ugovor ne unesu paragrafi o kaznjavanju, mada je to nemoguce.
Mi jednostavno trpimo posljedice toga sto se sve radi posteno i po zakonu kad su primanja i ugovori igraca u pitanju, ma kako to zvucalo paradoksalno.
Sa porazima kuci od po 5 razlike se ne ide u Evropu. U slucaja kiksa sa Slobodom,mogli bi uvezati 5 poraza. A sa takvim skorom nema nista od Evrope.Hamagara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:46Odmah na pocetku je receno da je cilj evropa i da ce trebati jos vremena da sve legne i dovedu neki igraci. Iskreno nama su apetiti porasli odmah nakon one pripremne od 7:1 a poznavajuci nas pitarluk znalo se da ce biti ovako. Ima u ovoj ekipi itekako materijala....MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:38Evropa neće doći u pitanje. A i ostatku foruma preporučujem da smanje apetite za nešto više.
Glupo je prebacivati krivicu na navijace. Oni ne odlucuju I ne igraju. A ako malo euforisu,to je u redu,to je smisao fudbala I posla povezana s njim.
-
- Kontakt:
100% nesto ne ide sad ne znam sta
Za godinu dana promjenili smo sve sto se imalo.Investitor,uprava,3 trenera,komplet nova ekipa,kondicioni treneri,PR sluzbe,marketing sluzbe,kur.ci placi i opet isto kao prije 365 dana.Zalaganja nema.
Jel im dosadno od silni para ili nesto to ne znam ali nema one neke atmosfere iz sezone duple krune.
Ako im se vec ne igra samo nek kazu da se promjeni praksa kluba.Da Ismir smanji ulaganja jer ova pojacanja sto je doveo nijedan nije jeftin i suludo bi bilo ne nadati se tituli.Ne mozemo mi imati iste ambicije na tabeli i kone koje su 2 godine bez marke.
Ili ce igrati kako treba ili fiksna plata 3000 KM ostalo sve po zasluzi.Napadaci gol je toliko asistencija toliko,vezni isto,odbrana+golman clean sheet vam je toliko i dovidjenja.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 avg 2022, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo bih dodao još da je rečeno da su potrebna dva prelazna roka, da bi se sve posložilo kako je zamišljeno.Hamagara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:46Odmah na pocetku je receno da je cilj evropa i da ce trebati jos vremena da sve legne i dovedu neki igraci. Iskreno nama su apetiti porasli odmah nakon one pripremne od 7:1 a poznavajuci nas pitarluk znalo se da ce biti ovako. Ima u ovoj ekipi itekako materijala....MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:38Evropa neće doći u pitanje. A i ostatku foruma preporučujem da smanje apetite za nešto više.
Dudica ostaviti ali ja ne znam kako će napraviti rezultat sa ovim igračima. Moraš dovesti bar 2 stopera i tog Crnogorca.
-
- Kontakt:
Gledam juce podcast onog Tonci Kukoc sto je u Zrinjskom igro,kaze imao je 3 najbolja kapitena,prvi u Hajduku kaze poceo ja mlatiti rukama sto mi nisu loptu dodali,poceo da se dere zviznuo mu samar u svlacionici lik kaze nisam vise nikad nista rekaoSoko87 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:48Ne bih da izdvajam momka jer su danas svi bili sramotno losi, ali ja stvarno ne vidim nijedan segment u igri u kojem je on dominantan u odnosu na ostale igrace. Ni brzina, ni visina, ni igra s loptom, apsolutno nista.
Od ostalih, najvise me razocarao Suljic, onako se ne ponasa kapiten Sarajeva i nadam se da ce mu traka biti oduzeta.
Drago mi je zbog malog Sahinovica na lijepoj partiji i nadam se da ce ostati na golu jer je bolji golman od Belmina.
Već je fula Aničić,Vlatko pa čak i Tomašević. Ovi ostalo se uklopilo u siviloMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:53Samo bih dodao još da je rečeno da su potrebna dva prelazna roka, da bi se sve posložilo kako je zamišljeno.Hamagara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:46Odmah na pocetku je receno da je cilj evropa i da ce trebati jos vremena da sve legne i dovedu neki igraci. Iskreno nama su apetiti porasli odmah nakon one pripremne od 7:1 a poznavajuci nas pitarluk znalo se da ce biti ovako. Ima u ovoj ekipi itekako materijala....MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:38Evropa neće doći u pitanje. A i ostatku foruma preporučujem da smanje apetite za nešto više.
Petar Djukanovic jedan od najbolji igrac Tuzla City U15 potisao za nasu u17 ( tako kaze mu agent)
Neka igman ima igrace, hajd bogati. Mnogo bih rekao a bez teksta sam. Ne mogu pisanjem iskaliti ovu bijes i to je to.
NEMA NAZAD
Jadna nam majko sa njim kao kapitenom. Dobio je traku sami što je najstariji ondje i što bi trebao redovno da igra. Mi nemamo autoritet u prvih 11 nikoga.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:56Gledam juce podcast onog Tonci Kukoc sto je u Zrinjskom igro,kaze imao je 3 najbolja kapitena,prvi u Hajduku kaze poceo ja mlatiti rukama sto mi nisu loptu dodali,poceo da se dere zviznuo mu samar u svlacionici lik kaze nisam vise nikad nista rekaoSoko87 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:48Ne bih da izdvajam momka jer su danas svi bili sramotno losi, ali ja stvarno ne vidim nijedan segment u igri u kojem je on dominantan u odnosu na ostale igrace. Ni brzina, ni visina, ni igra s loptom, apsolutno nista.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, napoleon72, nedimmmm1337, riki46, Rodman i 74 gosta.