FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Dadox
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dadox » 14 avg 2022, 21:57

spezial je napisao/la:
14 avg 2022, 21:54
Dadox je napisao/la:
14 avg 2022, 21:42
FCUM je napisao/la:
14 avg 2022, 21:39
Nemamo mi igrace tipa rahmanovic da nas dignu ,da imamo tu neku atmosferu u klubu. Imamo igrace koji se nisu u putu sreli.
To ti je kad nabacas zvucna imena, nesto tipa PSG
Cuj tipa PSG, pa PSG ima 150 bodova u ligi pored 10 vrhunskih klubova. Mi ne mozemo da dobijemo ekipu kojoj je jedini napadac Mirsad Ramic. Likovi se pojacali hebibom i dupovcem, a ostatak ekipe su im igraci iz druge lige, nekakvi hrelje i kompanije. Bruka i sramota
Njima je liga sprdnja, aludiram na LP, a to je njima cilja, zvog toga masno dovode i placaju zvijezde, a nmg meda u LP

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 14 avg 2022, 21:59

NIKAD vise vracati bivse igrace, makar oni bili i najbolji na svijetu.

Stop!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 avg 2022, 22:00

LovacnaJelene je napisao/la:
14 avg 2022, 21:59

Stop!
Vala to ne važi za Rahmanovica. Da docekamo dan kad se vrati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 14 avg 2022, 22:01

FCUM je napisao/la:
14 avg 2022, 22:00

Stop!
Vala to ne važi za Rahmanovica. Da docekamo dan kad se vrati
Ni njega. Nikoga.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 avg 2022, 22:02

hajde barem ce i biti borba za evropu. ovakav trener, koji je pretvrdoglav, i ne moze biti prvak. nije problem da mijenjas na pluvremenu 3 igraca i pokusas drugacije, ali svaku utakmicu tako...zapitati se sto ti onda igraju od pocetka ti isti koji na poluvremenu idu vani? konkretno, suljic i varesanovic. de ih klupiraj pa nek udju sa klupe nekad...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 avg 2022, 22:03

Meni je najveci poraz danas reakcija poslije gola iz penala. Prvo sto niko nije ni krenuo na odbijenu loptu, a drugo sto niko nije ni prisao Šahinoviću i pruzio mu bilo kakav vid podrske koji je najsvjetljija tacka danasnje utakmice.
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 14 avg 2022, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 avg 2022, 22:03

Meni se ne svidja ovo trckaranje, podsjeca me na izgubljenu titulu kad atmosfera bila kita u svlacionici na proljece te sezone, ili je umor ili im je dosadio Dudic pa daj novog, jer nas ovaj satra

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 14 avg 2022, 22:05

Jedina gora ekipa od nas je Maribor 😂😂

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2022, 22:08

FCUM je napisao/la:
14 avg 2022, 21:55
Treba suljicu **** mater. Ono mase rukama i onaj Kapić retardirani.samo da nas sloboda ne ubije ko tuzla

Brate stoji to, ali tvoja i nasa najveca ocekivanja su od Cirjaka,Ikica,Muse i "invalida". Tomasevic ok. Pa mi smo pojacanja doveli da izdominiraju, a oni mrtvi prosjek. Najlakse je po "nasim", do skoro Niho levat, a sada fali do ludila. Gdje su golovi i asis.Dzafica.
Branili Oremusa,Krleta,branimo ovo danas neodbranjivo(Ikic,Cirjak,Dzafic,Musa, pa i Mulahuseinovic). Progledajmo malo.
POJACANJA SU NAM TREBALA DONJETI RAVNOPRAVNU BORBU ZA TITULU. ZAR NE ??? Nismo to ocekivali od Kobiljara,Kapica,Dala i TRAKE.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 avg 2022, 22:10

Trako užasan. Spor isto dedo neki. Jadna nam majka sa njim idućih tekmi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2022, 22:12

Ove igrace da das u Zrinjski usli bi u grupe LP takav osjecaj imam. Nesto je truhlo u klubu definitivno.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 14 avg 2022, 22:13

zlo87 je napisao/la:
14 avg 2022, 22:03
Meni je najveci poraz danas reakcija poslije gola iz penala. Prvo sto niko nije ni krenuo na odbijenu loptu, a drugo sto niko nije ni prisao Šahinoviću i pruzio mu bilo kakav vid podrske koji je najsvjetljija tacka danasnje utakmice.
Totalna nesloga vlada u ekipi tako igra prezentuje a i ovo što si ti napisao stvarno jadno od njih :thumbdown:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 avg 2022, 22:14

Garantujem da garo na sredini neće biti gori od kapica. Ako dodje Crnogorac isto. Neka dovedu stopera anonimnog bolje će igrati nego ovi invalidi .

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 14 avg 2022, 22:14

Stop!
Nije poenta u vracanju igraca. Poenta je sto ti njih vracas ,kad su zavrsili karijeru,pred penziju. Pa Suljica smo 3-4 godine molili da dodje. Dok ga nisu iz druge madjarske lige nogom nabili,kad nije imao vise gdje,onda je dosao. Znaci,sva ta vracanja su vracanja izsluzenih igraca. A to je naravno pogresno,samo mladi,samo djeca. Da ,smo ove dvije tekme izgubili s mladim igracima,imali bi bar dobitak u njihovom sazrijevanju i napredovanju.
A posto mi nikad necemo biti finasijski u stanju da vracamo igrace u njihovim dobrim godinama,onda je stvarno bolje ,nikako ih ne vracati.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 avg 2022, 22:16

Foux87 je napisao/la:
14 avg 2022, 22:13
zlo87 je napisao/la:
14 avg 2022, 22:03
Totalna nesloga vlada u ekipi tako igra prezentuje a i ovo što si ti napisao stvarno jadno od njih :thumbdown:
Nek mi neko kaže šta može biti . Para se ima,plate top,trener dobar, atmosfera prije bila pa jbg 10 k u prve dvije tekme pa nigdje nema

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 14 avg 2022, 22:17

Fudbalski klub Sarajevo je nezdrava sredina.
Previše novca se vrti u klubu i uzaludno troši na plate i svakom pojedincu koji kad ugleda svoj bankovni račun udari slava u glavu i ta pohlepa dovodi do bezmu.dnosti i ravnodušnosti jer mu je svejedno igrao - ne igrao, pobjedio - izgubio cifre se množe, a ne znaju koliko su precjenjeni jer je ovo polu profesionalna liga. To je greška naše uprave i ranijih uprava koje su to omogućile i zato svaki igra bolje čim ode iz kluba.

Jedno od rješenja za budućnost:
JEDINSTVENA (niža) FIKSNA PLAĆA
BONUSI PO UČINKU
PENALI ZA OVAKVE SLIČNE BLAMAŽE

Pa ko voli nek izvoli, igraj i zarađuj plaću, kao što je i mi smrtnici zarađujemo.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2022, 22:18

Šahinovic
Akademac,Trako,Djokanovic,Tomasevic(Salcin)
Kobiljar Ramic,Dal,Ramic
Merso-Catakovic

Znate bolje od mene ko od mladih moze, Alsah ... Pa bar necu gledati bezobrazluk, ova djeca bi izginula za navijace FKS. Pa nek izgube. To bi bio samar ovim tzv. zvijezdama. Na klupu ih ili na tribinu.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 14 avg 2022, 22:19

zagorski je napisao/la:
14 avg 2022, 22:12
Ove igrace da das u Zrinjski usli bi u grupe LP takav osjecaj imam. Nesto je truhlo u klubu definitivno.
I ja sam ubjedjen da je nešto dobro truhlo u klubu

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 14 avg 2022, 22:20

Haver ! je napisao/la:
14 avg 2022, 22:17
Fudbalski klub Sarajevo je nezdrava sredina.
Previše novca se vrti u klubu i uzaludno troši na plate i svakom pojedincu koji kad ugleda svoj bankovni račun udari slava u glavu i ta pohlepa dovodi do bezmu.dnosti i ravnodušnosti jer mu je svejedno igrao - ne igrao, pobjedio - izgubio cifre se množe, a ne znaju koliko su precjenjeni jer je ovo polu profesionalna liga. To je greška naše uprave i ranijih uprava koje su to omogućile i zato svaki igra bolje čim ode iz kluba.

Jedno od rješenja za budućnost:
JEDINSTVENA (niža) FIKSNA PLAĆA
BONUSI PO UČINKU
PENALI ZA OVAKVE SLIČNE BLAMAŽE

Pa ko voli nek izvoli, igraj i zarađuj plaću, kao što je i mi smrtnici zarađujemo.
Bravo brate to je to
+1
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2022, 22:20

Mogao bi ovaj Shejtanluk malo fasovati puno se promangupisao.
Treba Fedja djeci vise vjerovati ovi stariji su tu samo da pare pokupe. Nikakve pozitivne reakcije od njih u zadnja 3 kola.
Sad protiv slobode boga pitaj sta ce biti. I treba malo i ljudi oz kluba lekciju da nauce, kad prodajes vaznog igraca prvo naci zamjenu pa onda prihvatiti ponudu. Ovako je trener i ostatak tima pomalo ostavljen na cjedilu.
Mislim kao niko nije znao da ce se Anicic povrijediti...hajd da je ta prica bacena za Drobarova pa bi nekako i moglo proci.
Vlatko evo svaku utakmicu sto je odigrao je odradio povrijedjen i nedovoljno oporavljen i pitanje je kad ce fasovati zbog toga tezu povredu. Sve je to neprofesionalno i od tad je krenuo pad ekipe.
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”