FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli napadac si Sarajeva a slupas covjeku auto iza stadiona, takav sut imas, ybela vam citava slovenija mame i odakle vas dovode vise, sta radite na tim treninzima klosarcine raspale
NEMA NAZAD
Ali suljica nije doveo hadzija? Jedino se mogu slozit oko Anicica ali tu je bio rizik 50-50 al jbg nije ispalo kako treba.Sanchez1987 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:04Necu,jer Suljic je prno u fenjer,kad nije imao gdje vise haj nazad,kao i napadac nam znaci odma fula,Anicic se nije trebao dovoditi poslije toliko pauze i u tim godinama,po meni Dzafic,Musa,Tomasevic,ikic i Cirjak su ok,ostalo fule,i Mujakic se trebao ostaviti bar za prvi dio sezone.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:03Ako dobiju sljedeće dvije, pricaces kako su beton, Jel tako?
Bravo,svaka čast!
Ma isto brate, dok je dolazio pisao sam da trazimo neke iskorake, a fedja nam trener. Pisao sam i da mu dajem 7 kola otprilike. Tako ce izgleda i biti.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:21Vjerovao ti meni ili ne, ja sam prije dolaska Fedje privatno pričao kako covjek nije trener za nas, kako je takticar nikakav, al ajde, hype se napravio, dok se bore od mene ce podrske biti, al za ovu kurcobolju mogu samo dobiti yebavanje bliznjih sa tribinaholyman je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:19Nemaju vise moju podrsku, a fedja prvi! Klosari! Khurca se napusite svi!IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:18Dobijes sve sto trazis. U koga si uperio prstom dobio si ga, a kome si rekao da ide otisao je. Trazio si podrsku navijaca i bez obzira na zabranu gostovanja idu u neko selo kod Zenice da te gledaju, navijaju poslije najveceg poraza u novijoj historiji kluba i ti Igmanu sa igračem vise dat gola ne mozes. Fedja imas li obraza imalo ili cemo ponovo izjave "potrudit cemo se, ne smiju vise bit blamaze"?
Ali sam pljuvao proslu upravu i trenere i ispalo bi da mi nista ne valja, pa se nisam toliko opteretio fedjom. Do danas.
NEMA NAZAD
Iducu jos mladjeg nekog golmana, ima li neki od 14-15 godina
-
- Kontakt:
Ne tjeram nikog, ne psujem nikog, al ovo nije dobro to jest katastrofa smo !!!
Smeta mi sto ljudi u klubu i struka nakon tri kola misle da je to to, ok navijaci euforija ali trener i ekipa morali su znati da su to tek 3 utakmice, nije se smijelo ovo desiti s Tz City i Igmanom po meni čista neozbiljnost i ufuranost strucnog staba i igraca. Licno mislim da ce ovo tesko ici, nismo kompaktni i izgledamo šuplji, igramo ho ruk sistem, 10 golova u 5 tekmi baš puno.
Smeta mi sto ljudi u klubu i struka nakon tri kola misle da je to to, ok navijaci euforija ali trener i ekipa morali su znati da su to tek 3 utakmice, nije se smijelo ovo desiti s Tz City i Igmanom po meni čista neozbiljnost i ufuranost strucnog staba i igraca. Licno mislim da ce ovo tesko ici, nismo kompaktni i izgledamo šuplji, igramo ho ruk sistem, 10 golova u 5 tekmi baš puno.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 14 avg 2022, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Je.bo ti Slovensku ligu kad im je ovaj Nardin bio najbolji strijelac pretprosle sezone.
Kapic protiv Tuzle 2,danas bar 3 cista suta na jacu nogu salje nebom pod oblake.Volio bi sljedecu utakmicu
Sahinovic
Musa-Djokanovic-Trako-Tomasevic
Abubakar-Cirjak
Avramovski-Dzafic-Ikic
Catakovic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo je klub koji ne dopusta ovakvu blamazu zadnja 2 kola, taman da smo svaki gol primili iz ofsajda i penala, ovo je klub sa najvecim pritiskom i ovdje ce uvijek biti kritika i pljuvanja, ali ih prvo moras zasluziti!
A ovi nasi su dabome zasluzili i vise. Nije vam ovo klub od jucer sinovci, ucinit cemo sve da ga dobro zapamtite
A ovi nasi su dabome zasluzili i vise. Nije vam ovo klub od jucer sinovci, ucinit cemo sve da ga dobro zapamtite
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Doveo si Nurudina a Catakovica na krilo stavlja? Gurni Catakovica u apic a Nurudina na tribine,ako se i Catak ne polaze i njega na tribine ubaciti kadeta,Kapic isto na teibine treba samo ostro da se zna da su tu radnici obicni koji uzimaju debele pare nikakva sentimentalnost. Ako niste spremni da se nosite sa dresom Sarajeva i da se brukate sa 5 komada u mrezi i da Igmanu sut ne upute onda ce bit svega,recite veliko je nama Sarajevo breme i mrs na tribine
Ma boli me ba vise khurac, ne mora niko pocinjati utakmicu, kakva postava kakve pizde materine, klosari raspali, nije vise ni bitno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:12Je.bo ti Slovensku ligu kad im je ovaj Nardin bio najbolji strijelac pretprosle sezone.
Kapic protiv Tuzle 2,danas bar 3 cista suta na jacu nogu salje nebom pod oblake.Volio bi sljedecu utakmicu
Sahinovic
Abubakar-Cirjak
Avramovski-Dzafic-Ikic
Catakovic
Cuj igman i hebib te dobili, jao kako bih im samare svezo
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
JA sam rekao da ce Sarajevo igrat napadacki i drago mi ke da je tako
A jebote pa kako ce se spic pokazt kad ih svaku utakmicu 4 izrotira. Odluci se za jednog i forsiraj ga. Kako ce iko uc u formu na ovaj nacin
A jebote pa kako ce se spic pokazt kad ih svaku utakmicu 4 izrotira. Odluci se za jednog i forsiraj ga. Kako ce iko uc u formu na ovaj nacin
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pustimo Bilbiju(izdominira), Todorovica-Lastu(razvali),Bekica(2 dobre sezone),Hebibovica(sa Musom bare-ba),Smajlgic??(TC-2 gola), Zeljkovic(za Drobarova igrac), Dzafic(bare-ba Krle), Jukic(bolji od Ikica), Cirjak zadnje 2-bezobrazno los. .... ima li jos primjera ? Sta smo mi Bogu dragom zgrijesili.
Ocito je nesto u FKS ovih 10-god. povoljno za zaraditi pare igracima. LUDILO !!!
Jeste zayeb Fedjin TC, ali ovo je do igraca, pogotovo do pojacanja koja su ove dvije bili boli qrci.
Onaj šamar od srijede nije imao efekta valjda će ovaj od danas.
Za ovo su svi krivi, nema isključivog krivca kao ni nekog ko je "manje" kriv...
Za ovo su svi krivi, nema isključivog krivca kao ni nekog ko je "manje" kriv...
-
- Kontakt:
K.... bi meni minute dobio vise Kapic,da uzima mjesto kadetu nekom il junioru isto vazi i za Suljica pa idi Messi gdje god hoces,lik bukvalno izgubi loptu stoji i gleda kako se akcija odvija. Imas plate,strasnu atmosferu za pozelit na tribinama svaku tekmu,imas sve i ovo nam priustite jel vas stid ako citate ovo??
Brate moj napaceni ja ne znam sta se ovo desava. Treba iskoristiti dok se unistio teren, iskopati jos 2 metra ispod, mozda nadjemo neke mrtve macke ili chetnike, ko zna sta nam je baceno i zakopano, ovo je nenormalno. Jos sam imao los dan i ovaj poraz mi slag na torti. Samo batine!Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:19Pustimo Bilbiju(izdominira), Todorovica-Lastu(razvali),Bekica(2 dobre sezone),Hebibovica(sa Musom bare-ba),Smajlgic??(TC-2 gola), Zeljkovic(za Drobarova igrac), Dzafic(bare-ba Krle), Jukic(bolji od Ikica), Cirjak zadnje 2-bezobrazno los. .... ima li jos primjera ? Sta smo mi Bogu dragom zgrijesili.
Ocito je nesto u FKS ovih 10-god. povoljno za zaraditi pare igracima. LUDILO !!!
Jeste zayeb Fedjin TC, ali ovo je do igraca, pogotovo do pojacanja koja su ove dvije bili boli qrci.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
kula od karata se srušila našim prelaskom u zenicu,jbg
VVVBK
VVVBK
Pa takav je otkad je dosao. Nije potrcao nijednom. Ne reketiraju njega kriminalci, nego on reketira nas klub. Samo mu je drug Hamza tu negdje po ubleharenjumosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:22K.... bi meni minute dobio vise Kapic,da uzima mjesto kadetu nekom il junioru isto vazi i za Suljica pa idi Messi gdje god hoces,lik bukvalno izgubi loptu stoji i gleda kako se akcija odvija. Imas plate,strasnu atmosferu za pozelit na tribinama svaku tekmu,imas sve i ovo nam priustite jel vas stid ako citate ovo??
-
- Kontakt:
Oni mozda jesu dobri igraci, ali u FKS mi do sada slabo fajde vidjesmo. Najtezi poraz od rata, Igman te dobije. Ma ovaj zrak sarajevski je samo za Benku bio dobar.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:12Je.bo ti Slovensku ligu kad im je ovaj Nardin bio najbolji strijelac pretprosle sezone.
Sahinovic
Abubakar-Cirjak
Avramovski-Dzafic-Ikic
Catakovic
U Zrinji bi letili. Fuj.
Musa danas najgori igrac uz Suljica. Glupo napravljen penal gdje nije bilo potrebe, stalno ispadao, imao je i par pasova gdje je dirrktno davao lopte protivnicima. Izgleda da nije naucio u pionirima da nema poprecnih lopti prema stoperima izmedju linija.
Ali eto, raja mu skandira jer je crn.
Ali eto, raja mu skandira jer je crn.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv i 33 gosta.