FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Beli98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Beli98 » 14 avg 2022, 20:26

leo1946 je napisao/la:
14 avg 2022, 20:24
Shategabri je napisao/la:
14 avg 2022, 20:20
cookiech je napisao/la:
14 avg 2022, 19:59
Zohari, mars u rupe odakle ste izasli, znate se pojavit ovdje samo da pljujete, *icke jedne.
Ti si meni fakat smiješan. Šta, neko pljuje bez osnova?
Jesi gledao ti zadnje dvije utakmice?
Jel ti navijaš za Feđu, Dala ili za FKS?
Vala bas, treba biti realan i stvari nazivat svojim imenom. Logicno je kad ide da se radujes, stvaras euforiju i sl., a isto tako logicno je da kritikujes kad nesto ne valja. Normalno da ces kritikovat kad te simin han nabije 5-1, a odmah nakon toga i **** igman te uzme bez ispaljenog metka. Pa kako da raji ne pukne film? Ne tjeram nikog niti sam za to odmah u startu ali da cu kritikovati ono sto treba - sigurno da hocu
Svaka na mjestu.
Zatvarenje očiju i hvaljenje nečega što nije dobro ne vodi nigdje.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 14 avg 2022, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 avg 2022, 20:28

Što se ne povrijedi neki kobiljar kepec i Kapić mahac rukama. Ova bagra je nezapamćena.

Hoće li mirvic početi napokon kažnjavati?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 14 avg 2022, 20:28

cookiech je napisao/la:
Zohari, mars u rupe odakle ste izasli, znate se pojavit ovdje samo da pljujete, *icke jedne.
Jesam spomenuo da nekog branim? Ovdje sam svaki dan, vise puta i kada je "sve super bilo" nisam vidio da si (ti i mnogi koji su dosli danas da komentarisu) tad nesto komentarisao.. nego odjednom nakon dvije utakmice trebamo tjerat, smijesno
Sve mi znamo.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 14 avg 2022, 20:28

Kakvo tjeranje nemojte opet nasjedati na te priče, probali smo to vec i nema nekog rezultata. Hajmo podržat jednom bar jednom u životu da ne tjeramo odma nakon 2 poraza ako nista zbog Ismira, zaslužio je on ako igrači nisu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 avg 2022, 20:29

Hztesanj je napisao/la:
Ja ne krivim Feđu, ovdje je neki problem unutar ekipe ili kluba, zadnje dvije utakmice ili nisu to ti igrači koji su do sad igrali ili nam je neko sihr poturio ali defitivno ovdje do trenera nije, imam osjećaj da su danas i prošlu utakmicu izašlo najboljih 11 lige mi bi izgubili jer jednostavno nešto ne štima unutra.
Pa i izaslo je brate. Nego sta je ovo nego najboljih 11 lige. Ne govorim ja bezveze "igman su poluamateri", nemam ja nista protiv tih momaka niti znam 90% igraca. Ali u odnosu na nase sminka fudbalere s platom od 20 milja, nego sta su nego amateri. Mirsad Ramic izgleda ko Lewandowski pored nase odbrane.

Jbt das avramovskom 20-30 milja on uopce nije fudbaler, lik je pacijent profesionalni. Das Anicicu isto sigurno masne pare, on dodje povrijedjen, pa obnavlja povrede jer je covjek nespreman i nezainteresovan za profesionalni sport, pa zar im nije bilo sumnjivo da ga je Jakirovic odyebo. Drobarov dodje isto zapusten svaki dan nova povreda...

Ko nas je kleo nije dangubio

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 avg 2022, 20:29

Fedja niti bilo ko u klubu nije najavio borbu za titulu..

Zrinjski izgubio kuci od zelje
Sb nema poraza al remi protiv zelje izvukao u zadnjos sekundi
Zeljo porazen od veleza bodove pogubio od leotara sb
Borac izgubio od nas od slobode
Tc izgibila 2 boda od slobode porazeni od zelja
Velez porazen od leotara 2 boda od posusja izgubljena

Tereni se rade ekipe su se dosta pojacale ove godine ako se dokraja prvenstva zadrzi ovaj kvalitet ili se jos malo pojaca prvak bh ce sigurno uc u grupu..

Takodje velke su vrucine, dosta novi igraca trenera itd..

Vratite se samo na postove protiv borca slo ge posusja pogledajte te utakmice sve ce vam bit jasno

Podrzat trenera i sa i igrace

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2022, 20:30

Hztesanj je napisao/la:
Ja ne krivim Feđu, ovdje je neki problem unutar ekipe ili kluba, zadnje dvije utakmice ili nisu to ti igrači koji su do sad igrali ili nam je neko sihr poturio ali defitivno ovdje do trenera nije, imam osjećaj da su danas i prošlu utakmicu izašlo najboljih 11 lige mi bi izgubili jer jednostavno nešto ne štima unutra.
Psiha. Mentalitet. Bolje da nije ušla ona Ahmetoviceva Posušju.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 14 avg 2022, 20:31

Beli98 je napisao/la:
14 avg 2022, 20:26
leo1946 je napisao/la:

Vala bas, treba biti realan i stvari nazivat svojim imenom. Logicno je kad ide da se radujes, stvaras euforiju i sl., a isto tako logicno je da kritikujes kad nesto ne valja. Normalno da ces kritikovat kad te simin han nabije 5-1, a odmah nakon toga i **** igman te uzme bez ispaljenog metka. Pa kako da raji ne pukne film? Ne tjeram nikog niti sam za to odmah u startu ali da cu kritikovati ono sto treba - sigurno da hocu
Svaka na mjestu.
Zatvarenje očiju i havljenje nečega što nije dobro ne vodi nigdje.
Slazem se, ali mi idemo iz krajnosti u krajnost
Sve mi znamo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 avg 2022, 20:32

Problem je sto ne gradimo i ne kontrolišemo igru. Samo se ide juriš igramo ko bez glave. Ok problem nema stopera daj onda spusti loptu, igraj pas igru. Mi nemamo stopera i onda još imaš 2 beka koji ne igraju odbranu Tomašević i Musa su vise na polovini protivnika i loši su nazad. Statistika je jasna 10 golova smo primili u 5 utakmica i svaku sljedecu cemo primiti 2-3 komada ako se ne pocne razmišljati o odbrani.

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 14 avg 2022, 20:32

Ovo je Sarajevo.
Kad gines, kad igras, gubio ili vodio, dobit ces aplauz. Jel tako bilo, jeste.
Kad se naguzis, glumis visinu, ne gines, ne igras, logicno da ti se nece dati aplauz.

Sta je problem?

Neko sad da ovde izmislja kako se ne daje porska, to je tuzno da se izjavi. Nikad veca podrska nekođ treneru i igracima nije bila, kao sto je to sad bilo, do vcrs.

Gubis 5:0 eeeee i pjevas im, aplauz dajes... Jer su to zasluzilo prethodnim igrama...

I ne, kolika god smo mi stoka od navijaca, ne dozvoljavam da se na njih prebacikrivica zbog kritika i pljuvanja...
Zadnja izmjena: LovacnaJelene, dana/u 14 avg 2022, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 avg 2022, 20:33

cookiech je napisao/la:
14 avg 2022, 20:25
14 avg 2022, 20:15
cookiech je napisao/la:
14 avg 2022, 20:03

Kakav ultimatum gl*pane? Znaju se vrlo dobro ciljevi i nakon male krize treba otjerat nekoga a ni pocela sezona kako treba. Sta god da je problem, treba raiditi na tome a ne mjenjat ljude nakon par sedmica. Jel mislis da ce problem nestati ako se otjera Dudic? Ja ti kazem da nece, jer smo promjenili 5 trenera za godinu dana. Ti i takvi kao ti se poklopite i ne se*ite ako nemate nesto konkretno reci.
Prvo glupan te napravio i sa njim tako pričaj.
Meni se čini da se ne zna šta je problem, bar to ne zna Feđa, jednu preuzme krivicu, drugu najmanje on problem.
Mi smo svaku dosad nazad promaha, samo eto prve tri dobili, pa kao ok je. Primili smo 10 golova u 5 utakmica.
Feđa mijenja ko ludak na poluvremenu, znači ne vjeruje u postavu koju je izveo.
Šta bi vi, 300 ljudi da navija za FKS?!
Hoćete tjerati i ove što su postrojili Feđu i kompaniju?!
Ne možemo Igmanu ništa, kako ćemo moći boljim ekipama?!
S takvim kao ti cu pricati kako god pozelim.

Ja nikog je tjeram pogotovo ne prave navijace ali oni koji se pojave da pljunu par puta kada ne ide, uvijek cu odgovoriti.

Nema koga nismo otjerali i promjenili pa smo imali iste probleme. Na pocetku se pricalo da ce biti podrska do kraja sezone pa cemo vidjeti, cilj je europa, itd. I sad nakon dvije utakmice hajka se pravi, lov na vjestice. Daleko od toga da branim nekoga i slazem se da taktika koju je spremio danas i protiv Tuzle je zakazala, i drzanje suljica iako je los osim danas i na prethodne dvije, ali valjda treba da se neke stvari dese da bi se donijeli zakljuci za ubuduce.

Zato sam protiv pljuvanja a za svaki konstruktivan komentar skidam kapu.
Evo ja se slažem s ovim tvojim komentarom minus ovo da ćeš pričati sa mnom kako hoćeš.
Nisam nikad pljuvao niti ću, samo kritikujem.
Jasno da je cilj ove sezone Evropa.
10 novih igrača, novi trener, ok.
Al ne možeš glat gubiti od Igmana i nadati se Evropi.
Koševo Zapad

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 14 avg 2022, 20:34

Po meni najveći problem ekipe uz odbranu koja je sad dobro ranjena je sredina terena, Dal definitivno nije taj igrač, preko sredine ništa ne možemo Napravit svaka ekipa nam zatvori krila i mi smo kao ptica bez krila nula bodova, Cirjak tu i tamo nešto i napravi proigra nekoga ali on sam je totoalno nedovoljan za nesto vise.Dok smo imali igrače poput Stojceva ili Rahmanovica u sredini to jest “pravu desetku” i bila nam je igra kao i rezultati na pravom nivou.
12. igrač kluba iz Titove 38b

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 14 avg 2022, 20:35

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:
14 avg 2022, 19:58
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
14 avg 2022, 19:55

Heba je nebitan ovdje. Da smo navijaci kluba mislim da smo dokazali u srijedu u Zenici pjesmom na 5:0. Navijači kluba i trebamo ostat, al jel to znaci da im sad trebamo priredit docek u titovoj?
Pa vidiš da nismo, jesi li bio na utakmici? Čitaš li forum? Mislim da ti je sve jasno.
Nisam danas bio iz opravdanih razloga, nekih 1000 km sam udaljen od Doboj Kaknja pa nisam mogao doci, al druze sta treba da im se docek napravi nakon ovog? Zajebi ti to. Aplauz su dobili nakon što su 5 komada popili od simin hana, o cemu mi pricamo bolan
Buraz, 5 kolo. Ok svi vidimo da ne ide, vide i oni, je li mi trebamo dodatno da pravimo ovakvu atmosferu? Kakvo ba dovođenje pred tribinu i da psujemo igračima i treneru, evo vidiš šta smo već dobili. I svaka naredna tekma može biti samo gora. To sto platimo kartu ne znaci da možemo da radimo šta hoćemo.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 14 avg 2022, 20:39

14 avg 2022, 20:33
cookiech je napisao/la:
14 avg 2022, 20:15

Prvo glupan te napravio i sa njim tako pričaj.
Meni se čini da se ne zna šta je problem, bar to ne zna Feđa, jednu preuzme krivicu, drugu najmanje on problem.
Mi smo svaku dosad nazad promaha, samo eto prve tri dobili, pa kao ok je. Primili smo 10 golova u 5 utakmica.
Feđa mijenja ko ludak na poluvremenu, znači ne vjeruje u postavu koju je izveo.
Šta bi vi, 300 ljudi da navija za FKS?!
Hoćete tjerati i ove što su postrojili Feđu i kompaniju?!
Ne možemo Igmanu ništa, kako ćemo moći boljim ekipama?!

Ja nikog je tjeram pogotovo ne prave navijace ali oni koji se pojave da pljunu par puta kada ne ide, uvijek cu odgovoriti.

Nema koga nismo otjerali i promjenili pa smo imali iste probleme. Na pocetku se pricalo da ce biti podrska do kraja sezone pa cemo vidjeti, cilj je europa, itd. I sad nakon dvije utakmice hajka se pravi, lov na vjestice. Daleko od toga da branim nekoga i slazem se da taktika koju je spremio danas i protiv Tuzle je zakazala, i drzanje suljica iako je los osim danas i na prethodne dvije, ali valjda treba da se neke stvari dese da bi se donijeli zakljuci za ubuduce.

Evo ja se slažem s ovim tvojim komentarom minus ovo da ćeš pričati sa mnom kako hoćeš.
100%!

Izvinjavam se na tonu kojim sam poceo, sve emotivno dozivljavam ali vjerujem da nakon Tuzle i ovog danas nikome od nas nije jednostavno
Sve mi znamo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 avg 2022, 20:39

cookiech je napisao/la:
14 avg 2022, 20:28
cookiech je napisao/la:
Jesam spomenuo da nekog branim? Ovdje sam svaki dan, vise puta i kada je "sve super bilo" nisam vidio da si (ti i mnogi koji su dosli danas da komentarisu) tad nesto komentarisao.. nego odjednom nakon dvije utakmice trebamo tjerat, smijesno
Nisi upratio, kad se Feđa spominjao u kontekstu Sarajeva, napisao sam da sam skeptičan, da nisam siguran kako će se snaći na najvišem nivou.
Da on možda nije trener za nas.
Ovo što radi ove dvije utakmice nažalost meni daje za pravo da ga kritikujem.
Kažem nažalost, jer me nikad neće radovati poraz Sarajeva.
Volio bih da se izdigne iz ovog i pokaže karakter, ali mi se čini da nema kurs i da ne zna kud ovaj brod plovi.

Druga stvar, napisah već, mnoge stvari se žmirilo od početka prvenstva, ali koliko je bilo razloga za podršku, bilo je i za kritiku. Neke stvari od početka nisu bile dobre.
Neće se to popraviti u fazonu šuti i plješći im.
Moramo ih kritikovati da se dozovu od Dudića do Suljića svi kako znaju i umiju.
Podrška nije izostala, neće ni kritika. Sve po zaslugama.
Koševo Zapad

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 avg 2022, 20:41

Isto ko sto mi idemo iz krajnosti u krajnost, tako i naši igrači i uprava isto.
Nema rezultata bez hladne glave i bez strpljenja.
Naložili se, Tuzla ih ohladila, pali psihički, izgubili od konjica. To je sva priča.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 14 avg 2022, 20:41

cookiech je napisao/la:
14 avg 2022, 20:39
14 avg 2022, 20:33
cookiech je napisao/la:

100%!

Izvinjavam se na tonu kojim sam poceo, sve emotivno dozivljavam ali vjerujem da nakon Tuzle i ovog danas nikome od nas nije jednostavno
Svi smo mi vruće glave, razumijem.
Meni je bilo muka u 85.minuti,gledam i bespomoćan. To nije Sarajevo koje sam navikao.
Koševo Zapad

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 14 avg 2022, 20:41

Kakva bolan podrska sta vam je. Pa bolan ekipi se daju milioni maraka, imamo vlasnika koji najavljuje neke projekte, cuda, pokusavamo se izdici iznad lige, pokupimo najboljeg trenera, najbolje igrace, pa nam onda prvo tuzla city kojoj je otislo 5 najboljih igraca slozi peticu, a onda nas 3 dana poslije zghuzi igman bez da smo opucali na gol. Igman kom su udarne igle bodul i Heba koje smo mi otjerali **** motkom jer eto nisu dovoljno dobri za nas.

Pa ja bih na mjestu ovih ublehasa fino uzeo kopacke i bacio ih u onaj kontejner sto reciklira da ima bar neke koristi za okolinu, da se od njih napravi djubrivo neko. I uhvatio bih se nekog posla, njegovateljskog u njemackoj ili tako nesto.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 avg 2022, 20:43

Ovi sto tjeraju posle 5 kola su oni koji ocekuju da im se babuka vrati na klupu.
Vec vidjena stvar. Fedji zamjeram forsiranje Suljica, ali evo izveo ga je. Treba ekiou razdrmati. Poraza ce biti, i pobjeda i euforije... Znalo se posle tri utakmice da ce prvi kiks biti yebavanja majki i tjeranja. Jbg takvi smo.
I meni je danasnja utakmica otvorila oci sto se tice odlazaka u Zenicu... Ne zelim da dijelim tribinu sa onakvim kockastim glavama, a za sjevera sam "prestar" !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 14 avg 2022, 20:43

Nardin jalov i spor, promašaj.
Treba Hamzu probati isforsirati na špicu, bolju opciju nemamo trenutno.
Trebao se na vrijeme dovesti normalan napadač, haubica.

Suljić rak rana. Siluje loptu, usporava igru, na klupu hitno i Džafke na lijevo krilo !

Mali Dal, taj momak uvijek ima potez viška i veoma je neinteligentan.
I njega malo ohladiti, da ne misli da je Ronaldo.
Još puno pure treba pojesti da postane dobar igrač.

Kapić puno zuji, malo meda daje. I on puno siluje loptu i usporava igru. Problem je i svaki put kad šuta, to ide daleko od gola.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, MostarskiSin i 12 gostiju.