NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:58
LovacnaJelene je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:55
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46
Brate izvini ali jel tebi neko placa ili cini uslugu da ovdje pljujes Fedju?Ok protiv Tuzle ali sta je on danas kriv vise od igraca?Danas iskljucivo krivi igraci.
Dogovorimo se da dajemo podrsku,2 kiksa i skandiranja Fedja odlazi.To je pitarluk.Imas kredit 1 utakmicu ostal9 je po zasluzi.
Sto ne skandiraju Suljicu odlazi
Kapicu odlazi
Nardine odlazi
Drobarov odlazi
Sto se uvijek samo trenera fata
Vidi brate, kad neko izgubi i napravi najvecu blamazu poslije rata, porazom od TC, taj ce biti prozivan dok kod ne sapere tu ljagu sa kluba....
Jaro moj, Dudik ce proci, al blamaza ce u historiji biti zapisana.
Amaterizmom svojim je to napravio. Ima sve, uslove, sve sto pozeli... I on svojim vodjenjem ekipe ovo ucini.
Ovo danas, ja kad bi ti rekao da sam ocekivao kiks, al nisam poraz, ne znam da li bi mi vjerovao...
Mislim sad da govorim da nisam bio za njega od pocetka, reci ce lahko je sad pricati...
Meni je klub preci od Dudika, Musemica, Marinkovica i drugih...
Ma sve ok postujem misljenje
Ali kako on da utice na nezalaganje igraca?Vjerovatno im je gec jednom je.bo majku poslije Posusja pa sad kontaju hajmo mu bojkot spucati.Poredaj igrace,za pocetak svima samar svima i vidjet ces sljedecu cemo satrati koga god i bez trenera
Ma kakav ba samar. Jok to.
Lik treba da promjeni taktiku, da nesta ucini kako bi mi izgledali dosta bolje.
Procitan je, tacno sd zna gdje cemo, sta cemo da uradimo, i onda iz tog se ocekuje da svaki ihrac bude Ronaldo i izdribla igraca... To se nece desiti, jer tog kvaliteta nema.
Bilo je itezih momenata, al NIKAD nije bilo ociglednijeg problema da je do trenera, kao sto je trenutno.
Izmjene na poluvremenu, 4 peotiv TC i 3 protiv Igmana, pa ja mislim ko god se bavi iole ozbiljno fidbalom zna kakav je to amaterizam. Pogotovo kad vidis kakve su to izmjene bile, ko je umjesto koga usao i kako se nakon toga igralo.
Najlakse je izmjenu napraviti, al sta ta izmjena donosi? Jesi sta uradio da bolje na terenu izgledamo?