FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovdje je najmanje do Dudica. Valjda nam mora biti to jasno nakon 52822949 promjena trenera
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ovo nešto u klubu ne štima milion %
Potpuno ae slazem od sjaja do ocaja ,tako je to kod nas Pitara.ubipara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:42Nova je ekipa, novi trener, novi sistem. Treba istrpiti jer od tjeranja nema nista. Misljenja sam da je samo neki maler u pitanju i da treba dati podrsku. Pa svi smo i prije sezone znali da ce biti uspona i padova, evo desilo se da bude par losih rezultata i vi bi odma tjerali i mjenjali pola ekipe. Sta vam je uozbiljite se malo.
Sigurno da ova ekipa ima kvalitet,sta je u pitanju to treba struka da rijesi.
Moramo dati podrsku,a siguran sam da sutra dobijemo Slobodu i Zelju da bi pricali o LŠ.
Isti slucaj i kod kona ,do jucer pricali o opstanku i tjerali Sablju,sad mastaju o tituli ,a Sablja se pretvori u Murinja.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Slobodu demo dobit **** to. Problem je sto cemo je sobit istom igrom i istim nacinom na koji smo dosad dobijali i nacin na koji smo gubili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma na ignore ga bacis i gotova stvar. Nego je raja isfustrirana rezultatima u posljednje 2 utakmice, sa razlogom jer primamo 7 golova u 2 utakmice. Ne moguce je da prve 2 utakmice sve super, dizemo i fedju i ekipu u nebo a poslije 2 poraza hem fedja ne valja hem ekipa nije dobro selektirana itd. Pa nemoguce kako ima malo od vrha do dna haha. Moramo dati podrsku ekipi i treneru i to je to, ne moze se mjenjat ekipa i citav ss nakon 2 poraza, pa nije ovo video igrica. Losa sedmica je iza nas, treba vjerovat u ekipu i podrzat ih, da je bila losa sedmica bila je, al ne mozes reci kako niko nema pojma jer smo svi bili zadovoljni igrama ekipe prije 7 dana. Manje licnih frustracija prosipat na fudbalskim terenima i biti malo realan i bit ce bolje svimaf0rest1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Ma smijesno, pogotovo Bordoarmy88 jos covjek mi psuje jer sam napisao da treba podrska tek 5 koloubipara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:42Nova je ekipa, novi trener, novi sistem. Treba istripit jer od tjeranja nema nista. Misljenja sam da je samo neki maler u pitanju i da treba dati podrsku. Pa svi smo i prije sezone znali da ce biti uspona i padova, evo desilo se da par losih rezultata vi bi odma tjerali i mjenjali pola ekipe. Sta vam je uozbiljite se malo.![]()
Katastrofa igramo zadnje 2 utakmice , Feđa najvise kriv al sta ces ide se dalje.
Igraci su nam mrtvi nekako to mi je cudno, prve 3 utakmice su grizli, trcali ko ludi sta je sad bog sami zna.

Olaksase mi dilemu oko odlaska i Zenicu na "domace" utakmice. Definitvno se ne isplati davati pare za autoput i gledati baletane kako se pate.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ok,treba opet poslusati forum i mahalu i otjerati ga.Bas da vidimo gdje ce nas to dovesti.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:50Igra drugo sa 3 napadača, krila izbacio?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Brate izvini ali jel tebi neko placa ili cini uslugu da ovdje pljujes Fedju?Ok protiv Tuzle ali sta je on danas kriv vise od igraca?Danas iskljucivo krivi igraci.
Dogovorimo se da dajemo podrsku,2 kiksa i skandiranja Fedja odlazi.To je pitarluk.Imas kredit 1 utakmicu ostal9 je po zasluzi.
Sto ne skandiraju Suljicu odlazi
Kapicu odlazi
Nardine odlazi
Drobarov odlazi
Sto se uvijek samo trenera fata
Sa tri sidraša? Šta je kriv?? Ozbiljno???
Yebo sto igraci bojkotuju.
Pa ako si igrac treba da odigras i das maksimum makar da si golman.Ganjas rezultat normalno da treba napadac.Problem je nezalaganje sto pokazuju u ova 2 kola
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 avg 2022, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Heba je nebitan ovdje. Da smo navijaci kluba mislim da smo dokazali u srijedu u Zenici pjesmom na 5:0. Navijači kluba i trebamo ostat, al jel to znaci da im sad trebamo priredit docek u titovoj?skoJaa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:50Zato sto su naši navijači u drugom pol imali vise dijaloga sa Hebibovicem, zato i komentarisem. Za podršku je apsolutno normalno, navijači kluba, ne rezultata.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Kakav Heba? Sta Heba? Hebibovic je igrac drugog kluba i kakve veze vise s nama ima? Igra covjek za svoj klub da porodicu izdrzava. Odakle ti sad brate Heba na pameti? Pricamo o podrsci koje su do sad imali i previse
Fedja uz tebe smo, ovi sto skandiraju fedja napolje, mogu komtno da ne dolaze na utakmicu niko plakat nece..
1000% podrska Fedji igtacima mirvicu i pravim navijacima..
Taman izgubio svaku utakmicu do kraja imace moju podrsku, jer ako smo uvjek bili na strani igraca ove sezone trebamo bit na strani trenera pa da vidimo kako to izgleda..
VOLIM TE SARAJEVO
FEDJA I PORAZI SU SASATAVNI DIO SEKSA
1000% podrska Fedji igtacima mirvicu i pravim navijacima..
Taman izgubio svaku utakmicu do kraja imace moju podrsku, jer ako smo uvjek bili na strani igraca ove sezone trebamo bit na strani trenera pa da vidimo kako to izgleda..
VOLIM TE SARAJEVO
FEDJA I PORAZI SU SASATAVNI DIO SEKSA
Ma Fele ce dati ostavku ako ne dobije Slobodu, ne bi bilo realno da ostane, ako i njih ne dobije
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Vidi brate, kad neko izgubi i napravi najvecu blamazu poslije rata, porazom od TC, taj ce biti prozivan dok kod ne sapere tu ljagu sa kluba....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Brate izvini ali jel tebi neko placa ili cini uslugu da ovdje pljujes Fedju?Ok protiv Tuzle ali sta je on danas kriv vise od igraca?Danas iskljucivo krivi igraci.
Dogovorimo se da dajemo podrsku,2 kiksa i skandiranja Fedja odlazi.To je pitarluk.Imas kredit 1 utakmicu ostal9 je po zasluzi.
Kapicu odlazi
Nardine odlazi
Drobarov odlazi
Jaro moj, Dudik ce proci, al blamaza ce u historiji biti zapisana.
Amaterizmom svojim je to napravio. Ima sve, uslove, sve sto pozeli... I on svojim vodjenjem ekipe ovo ucini.
Ovo danas, ja kad bi ti rekao da sam ocekivao kiks, al nisam poraz, ne znam da li bi mi vjerovao... Jer je to mentalni patuljak, i ne zna gdje je dosao. On je poslije TC razmisljao sta ako kiksamo... I to je to bilo danas...
Mislim sad da govorim da nisam bio za njega od pocetka, reci ce lahko je sad pricati...
Meni je klub preci od Dudika, Musemica, Marinkovica i drugih...
Zadnja izmjena: LovacnaJelene, dana/u 14 avg 2022, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Već traži alibi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Smijesno. Da se tako razmislja na Kosevu bi bilo samo raje iz Sarajeva cesto. A vjeruj da bi onda bas bila sramotna posjeta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma sve ok postujem misljenjeLovacnaJelene je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:55Vidi brate, kad neko izgubi i napravi najvecu blamazu poslije rata, porazom od TC, taj ce biti prozivan dok kod ne sapere tu ljagu sa kluba....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Brate izvini ali jel tebi neko placa ili cini uslugu da ovdje pljujes Fedju?Ok protiv Tuzle ali sta je on danas kriv vise od igraca?Danas iskljucivo krivi igraci.
Kapicu odlazi
Nardine odlazi
Drobarov odlazi
Jaro moj, Dudik ce proci, al blamaza ce u historiji biti zapisana.
Amaterizmom svojim je to napravio. Ima sve, uslove, sve sto pozeli... I on svojim vodjenjem ekipe ovo ucini.
Ovo danas, ja kad bi ti rekao da sam ocekivao kiks, al nisam poraz, ne znam da li bi mi vjerovao...
Mislim sad da govorim da nisam bio za njega od pocetka, reci ce lahko je sad pricati...
Meni je klub preci od Dudika, Musemica, Marinkovica i drugih...
Ali kako on da utice na nezalaganje igraca?Vjerovatno im je gec jednom je.bo majku poslije Posusja pa sad kontaju hajmo mu bojkot spucati.Poredaj igrace,za pocetak svima samar svima i vidjet ces sljedecu cemo satrati koga god i bez trenera
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa vidiš da nismo, jesi li bio na utakmici? Čitaš li forum? Mislim da ti je sve jasno.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:55Heba je nebitan ovdje. Da smo navijaci kluba mislim da smo dokazali u srijedu u Zenici pjesmom na 5:0. Navijači kluba i trebamo ostat, al jel to znaci da im sad trebamo priredit docek u titovoj?skoJaa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:50Zato sto su naši navijači u drugom pol imali vise dijaloga sa Hebibovicem, zato i komentarisem. Za podršku je apsolutno normalno, navijači kluba, ne rezultata.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46
Kakav Heba? Sta Heba? Hebibovic je igrac drugog kluba i kakve veze vise s nama ima? Igra covjek za svoj klub da porodicu izdrzava. Odakle ti sad brate Heba na pameti? Pricamo o podrsci koje su do sad imali i previse
Zohari, mars u rupe odakle ste izasli, znate se pojavit ovdje samo da pljujete, *icke jedne.
Sve mi znamo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jok, ovdje se zahvaljivalo i redarima nakon tri pobijede. Sad niko ne valja. Ma bjezi smiješni ste. Navijači su rak rana ovog kluba, mene je sramota ponašanja na utakmici danas. Jel moguće da ovoliko debila navija za Sarajevo.leo1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:44Aha, krivi mi za ove dvije brukeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:35Koliko je kriv fedja, toliko smo krivi i mi. Pobjedis 3 utakmice, napraviš atmosferu ko da smo prvaci svemira. Mi navijači smo ih pojeli, nas balijski mentalitet. Naloženi vječno.
Svaki igrač pojedinacno je dobio ovacije protiv Posušja. Mi navijači smo nafurali igrače da polete visoko, fedji se skadiralo ko da je Pep.
Bolan fedja da ne zna ne bi tri godine vodio Velež. Musa da ne zna ne bi bio u Gorici u prvih 11, Drobarov, Dzafic najbolji igrač Tuzle, Ikić želja Zrinjskog kojeg smo im oteli i tako dalje.
Sta ste se vi naložili. Iz krajnosti u krajnost.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko će dati loptu napadačima?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:54Ok,treba opet poslusati forum i mahalu i otjerati ga.Bas da vidimo gdje ce nas to dovesti.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:50Igra drugo sa 3 napadača, krila izbacio?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46
Brate izvini ali jel tebi neko placa ili cini uslugu da ovdje pljujes Fedju?Ok protiv Tuzle ali sta je on danas kriv vise od igraca?Danas iskljucivo krivi igraci.
Kapicu odlazi
Nardine odlazi
Drobarov odlazi
Sa tri sidraša? Šta je kriv?? Ozbiljno???
Yebo sto igraci bojkotuju.
Pa ako si igrac treba da odigras i das maksimum makar da si golman.Ganjas rezultat normalno da treba napadac.Problem je nezalaganje sto pokazuju u ova 2 kola
Ok, ne treba ga tjerati, ultimatum Slobodu mora dobiti. Kakav sad bojkot igrača? Pa otjerao je sve koji bi bili problem, ovi tek došli.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.