FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://****/match/football/10409554
Eo vam, izvinte na upadu.
Eo vam, izvinte na upadu.
E jbg
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako se po startu utakmice gleda bice ovo jedna teska, dosadna i negledljiva utakmica. Daj Bože barem 0:1 za nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Hamza i Nardin vam spori, a ovaj Dzafic kao brz jel? Ovaj Drobarov doveden zbog pas igre a svaku loptu samo nabija bez ikakve ideje prema naprijed.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ovaj Ikic bi sutao sa gola na gol da moze
Suljic ne zna da doda ko inace
krvare mi usi od komentatora, Drobarov makedonski fudbaler, Dal "dobro igra" u prvih 15 minuta
samo daj Boze da dozivim jednu utakmicu u kojoj Dal i Suljic ne startuju
Suljic ne zna da doda ko inace
krvare mi usi od komentatora, Drobarov makedonski fudbaler, Dal "dobro igra" u prvih 15 minuta
samo daj Boze da dozivim jednu utakmicu u kojoj Dal i Suljic ne startuju
-
- Kontakt:
Ajmo levati idemo pljuvanje besplatno,izlijecite frustracije nakon 10 min igre,valjda misle bolesnici da smo Real Madrid pa da cemo dati 10 golova za 10 min,idite pratite komsije il nekog drugog gadno vas je i gledat u slusat vise pacenici mrtvi. Da vam skratim muke nit cemo sve pobijediti nit cemo titulu uzet da vam bude lakse da pratite i dalje
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 14 avg 2022, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Vec nam je pocelo smetat sve oko sastava jbt... Ko da krene u ofanzivnom dijelu? Haj eto da cujem prijedloge, kako poredat ofanzivnu liniju u ovoj situaciji?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne znam zasto Dzafa na devetku. Protiv Posusja nije mogao nista jer nema visine, a mi vecinom idemo na centarsut preko Ikica/Suljica.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kolje nas sudija.
Gdje ona botina sto brani sudije, yebali mu oni tetku u glavu.
Gdje ona botina sto brani sudije, yebali mu oni tetku u glavu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne znam smijem li pisati, jer se ovdje samo strucnjaci javljaju izgleda. Pod blagim smo pritiskom, samo da procepimo.
Jao kapitena nam 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Idi Suljiću više u tri pm. **** te Feđa.
Pa jel moguce
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
E moj kapitenu...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ćirjak i Đokanović dva zadnja vezna, Džafić desetka, Ikic desno, Suljic lijevo I Čataković u špicu.napoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 17:55Vec nam je pocelo smetat sve oko sastava jbt... Ko da krene u ofanzivnom dijelu? Haj eto da cujem prijedloge, kako poredat ofanzivnu liniju u ovoj situaciji?
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Napapijri, Proximic, VolimBiH96 i 69 gostiju.