NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 14 avg 2022, 00:28

Salcinovic i Isakovic (prvenstveno zbog godina, a i trener je u omladinskom pogonu) nemaju sta traziti u prvoj federalnoj. Slicno kao i Nurkovic i Mahmut, hvala za kanton, treba se znati povuci na vrijeme. Nama ce trebati igraci kao Mehic i Sijerkic, tj mladji sa solidnim iskustvom koji mogu trcati 90 minuta.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la phillies » 14 avg 2022, 00:33

Ovo veceras je bilo kao nekad na Bilinom. Cestitke momcima na igri i zalaganju. Nakon 3:0 doslo je do opustanja i pada u igri, sto su gosti iskoristili. Srecom, uozbiljili su se pred kraj i sprijecili bilo kakvo iznenadjenje. Po meni Isakovic je odigrao extra i bas na PL iskustvo. S druge strane Varda mi je u pojedinimi momentima izgledao skroz izgubljeno. Ostala djeca, trka, zalaganje i zelja za pobjedom bila je evidentna.

Atmosfera na tribinama, nostalgicna :D Bilo je lijepo vidjeti mnogo likova koji su na BP bili redovni "pacijenti" u nekom proslom vremenu, a sada su nazalost ovdje samo kada je vrijeme godisnjih odmora u razvijenom svijetu.
Cestitke Jugu na navijanju tokom cijele utakmice, kao i slavljenicima. Nije me strah ni novcane kazne, samo da se hadalji u Savezu "ne sjete" pa izreknu kaznu od jedne utakmice bez gledalaca (jer, koje li slucajnosti, Bosna V je slijedeca na Bilinom).
Idemo dalje, do konacne pobjede....

PS. Jah, plocice na Celicnom Zidu su legle ko kec na desetku. Bas lijepo odradjeno.

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 14 avg 2022, 01:24

Čestitke momcima na dobrom otvaranju sezone.
Trčimo maraton, a ne sprint, tako da treba strpljenja i što više biti hladne glave. Svaki bod, svaki gol je bitan, momci su mladi, a na treneru je da sve to fino izbalansira.
Na nama je da dolazimo na utakmice, kupujemo karte i guramo klub u stabilno stanje.
#samoČelik

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 14 avg 2022, 07:26

Kakva ba kazna bez gledalaca utakmica sta pisete to nidje veze. Upalile se baklje proslavio rodjendan podgrupe i to je to. Ostalo sve korektno, i ako sta dodje 2-3 stoje kazne, ma nevjerujem da ce ista bit.
Sljedeca Zepce, treba svim silama zapet da se to dobije i onda docekat Bosnu barem pred 3-4 milje.
Sinoc im Armin na zagrijavanju, pred utakmicu govori pogledajte zapad, nemoj slucajno da bi iznevjerili ove ljude, a tako je i bilo. Realno trebalo je bit jedno 7-2 al dobro, prva tekma idemo dalje.
moSa likCe

dokosti
Kontakt:

Post Postao/la dokosti » 14 avg 2022, 09:42

Mozemo biti zadovoljni jer je ovo bolja posjeta nego od vecine ekipa iz pl
HZČ!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 14 avg 2022, 10:17

Hoćete li igrati Prvu ligu slijedeće sezone? Imate li kakvog ozbiljnog konkurenta, ili ćete laganini do 1. mjesta?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 avg 2022, 10:38

Sky9 je napisao/la:
14 avg 2022, 10:17
Hoćete li igrati Prvu ligu slijedeće sezone? Imate li kakvog ozbiljnog konkurenta, ili ćete laganini do 1. mjesta?
Momci igraju dobro i atraktivno.
Prosle godine samo je Stupcanica bila bolja i nenormalno konstantna. Imali smo dosta nepotrebni X-eva pa onda Bosna i kazna…
Ne vjerujem da ce neko zaprijetiti ove godine samo ako se pridrzimo svoje igre i ostanemo zdravi.
Sad imamo teze gostovanje i utakmicu kuci sa glavnim rivalim. Moze se tu desiti neki X ali mislim da u maratonskoj sezoni nece biti problema. Ja bih licno volio da odmah ubijemo moral svima i cao.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 14 avg 2022, 10:56

Gdje ovaj lopata Dedic, igral on gdje?
Sjedim sad u kristalu kad naidje sa zenom, onako pozdravili se, nisam ga htjeo nista ispitivat.
Kontam mozda nebi ga bilo lose dovest u likCe, bio bi od pomoci ko zna
da ovim momcima lopte sakuplja :urnebes:
moSa likCe

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 14 avg 2022, 11:01

Pohvalna igra Šijerkića,sinoć je bio na svim dijelovima terena.Nagradilo ga je golom..

jagamu je napisao/la:
14 avg 2022, 10:56
Sjedim sad u kristalu kad naidje sa zenom, onako pozdravili se, nisam ga htjeo nista ispitivat.
Igra u Mladost DK i igrao je u Neimarima sa Sukijem
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 avg 2022, 11:07

jagamu je napisao/la:
14 avg 2022, 10:56
Ne trebaju nam novi igraci imamo ekipu za 1 mjesto, jos kad se oporave žuna i smajić to jr to
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

dokosti
Kontakt:

Post Postao/la dokosti » 14 avg 2022, 11:38

Sky9 je napisao/la:
Mozda Bosna nesto uradi al ja mislim da ce se zadrzat jos u centru :D
HZČ!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 avg 2022, 12:09

Sky9 je napisao/la:
Ne brini, igramo sljedece sezone derbi federalne lige. :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 avg 2022, 12:19

Sljedece kolo Zepce u Zepcu. Pobijedise Krivaju u Zavidovicima 4:3 . Od ovih ostalih ozbiljnijih ekipa u drugoj federalnoj ligi centar po meni sigurno spada i Žepče, ne znam zasto ga izostavljaju. Mislim da je sve do nas, ne smijemo se opustati niti ikog potcjenjivati. Solidne ekipe su i Bosna , Kolina, Famos, Unis, Moscanica, prsle godine nije bas bilo lako ni sa Natronom, Usorom, Krivajom, Azotom.... U Zenici moramo sve pobjediti, a svakom gostovanju treba najozbiljnije pristupati.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crni gavran
Kontakt:

Re: Čelični zid

Post Postao/la Crni gavran » 14 avg 2022, 12:24

Raja, hajde da mi neko objasni u PP kako ste ovo zamislili. Evo ja hocu uzeti sam jednu plocicu, ali hocu da budem solidaran sa vama, jer nesto spominjete grupaciju forumasi.
Napominjem da sam ja vec sudjelovao za uzimanje jedne plocice, ali po 20 KM nas 5, nije to raja sa foruma nego nas petorica iz firme
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 avg 2022, 12:45

Konacno puniji zapad, odmah mnogo ljepsi osjecaj na stadionu.

Pobjediti Žepče pa dodati iduce kolo protiv Bosne jos 500 ljudi na sinocnju posjetu.

Igru necu kritikovati, nije bas bilo sve ok ali idemo dalje..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Celicni
Kontakt:

Re: Čelični zid

Post Postao/la Celicni » 14 avg 2022, 13:24

Crni gavran je napisao/la:
14 avg 2022, 12:24
Raja, hajde da mi neko objasni u PP kako ste ovo zamislili. Evo ja hocu uzeti sam jednu plocicu, ali hocu da budem solidaran sa vama, jer nesto spominjete grupaciju forumasi.
Napominjem da sam ja vec sudjelovao za uzimanje jedne plocice, ali po 20 KM nas 5, nije to raja sa foruma nego nas petorica iz firme
Ne znam jesi li zakasnio druze ali imali su vala svi dovoljno vremena, pare su predate u klub a i glasalo se šta će da piše na pločicama.Malo se na vrijeme prvo odlučite, ili hoćete ili nećete učestvovati.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 14 avg 2022, 13:28

Sky9 je napisao/la:
Famos, Kolina i Bosna su nam najveći konkurenti. Kvalitetom smo poprilično iznad njih i ako ne bude sudijskih lakrdija ne bismo trebali imati puno problema da dođemo do 1. mjesta.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 14 avg 2022, 13:57

Sta je sa Salkicem?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

dokosti
Kontakt:

Post Postao/la dokosti » 14 avg 2022, 14:14

HarisZe je napisao/la:
14 avg 2022, 13:57
Sta je sa Salkicem?
Ma neka manja povreda trebao bi sljedece kolo biti spreman
HZČ!

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 14 avg 2022, 14:19

Nisam znao da je Djida zvani sindikat sportski direktor Famosa iz Hrasnice :?
moSa likCe

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.