Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Probao sam S22, radio gore od 11ke obicne sto sam imao. Nije to taj osjecaj fluidnosti, vidi se u pola sata koristenja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
@ Mig ja ga ne koristim ne znam tacno kakvi su , dijelovi itd, samo znam cijene i brzina istih
Vjerovatno neko dublje zna oko romobila

Vjerovatno neko dublje zna oko romobila
04.10.2009 !
Da neko nije imao priliku koristit OnePlus 9 pro? Imam priliku uzet a nisam nikad nikakvog kineza koristio.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- IlCapitano
- Kontakt:
Ima li neko problem na Xiaomi 8 pro da kad god ukljuci zvono, znaci silent mode off, nakon nekog vremena mobitel sam ukljuci DND mode i opet gasi sve notifikacije?
Prvo sam mislio da je samo zbog voznje, ali zadnjih dana i kad sjedim kod kuce nakon par sati ukljucuje do not disturb.
Googlao sam ali ne mogu naci nigdje postavke koje spominju na raznim stranicama
Prvo sam mislio da je samo zbog voznje, ali zadnjih dana i kad sjedim kod kuce nakon par sati ukljucuje do not disturb.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vjerovatno ti je scedulovan DND da se pali. Udji u postavke za DND i iskljuciIlCapitano je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:08Ima li neko problem na Xiaomi 8 pro da kad god ukljuci zvono, znaci silent mode off, nakon nekog vremena mobitel sam ukljuci DND mode i opet gasi sve notifikacije?
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma nije, to sam prvo provjerio. Uđem u DND postavke prije nego se sam uključi, sve je ugašeno, ništa ne diram. Par sati na zvonu i sam se prebaci na DNDQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑25 avg 2022, 01:21vjerovatno ti je scedulovan DND da se pali. Udji u postavke za DND i iskljuciIlCapitano je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:08Ima li neko problem na Xiaomi 8 pro da kad god ukljuci zvono, znaci silent mode off, nakon nekog vremena mobitel sam ukljuci DND mode i opet gasi sve notifikacije?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Evo, 15-ak dana prošlo, pokušao sam, ne radi. Očito nešto skida bateriju da ja ne znam, jer u postavkama piše draining battery 40% ili više.emir18 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 16:42Probaj isprazniti mobitel do 1% pa ga napuniti do kraja bez prekidanja, ako ništa od toga ne pomogne.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:23Ma da, sigurno je do baterije. Iako, stara je samo 7-8 mjeseci.
@emir da, od zadnjeg updatea mi se ovo događa. Hvala, napravit ću skeniranje.
Onda probaj naći stabilnu prethodnu verziju, skini i instaliraj.
Dok ne izbace novi update i ne poprave to.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako si iskljucio DND? jel samo preko onoga toggla u postavkama za zvuk? probaj kliknuti na ime DND i vidi hoce li ti otvoriti vise postavki vezano za to.IlCapitano je napisao/la: ↑25 avg 2022, 10:19Ma nije, to sam prvo provjerio. Uđem u DND postavke prije nego se sam uključi, sve je ugašeno, ništa ne diram. Par sati na zvonu i sam se prebaci na DNDQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑25 avg 2022, 01:21vjerovatno ti je scedulovan DND da se pali. Udji u postavke za DND i iskljuciIlCapitano je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:08Ima li neko problem na Xiaomi 8 pro da kad god ukljuci zvono, znaci silent mode off, nakon nekog vremena mobitel sam ukljuci DND mode i opet gasi sve notifikacije?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Baci recenziju za koji dan, ja cekam 14ku
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
i mene zanima recenzija za par dana
miki jesi koristio prije ios ili sad prelazis?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
prvi put, sve do sad sam se odupirao

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako imaš vremena i strpljenja sačekaj 15ku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja nakon pola godine evo ne bih se vratio na Android da dobijam dzaba flagship svake godine. Ovu fluidnost ne moze zamjeniti nikakve opcije customizacije i sve sto ima Android.
14 ima smisla ako ce na pro telefone jer ce obicne 14 imati under the hood sve od 13.
A 14 pro i pro max idu sigurno jos 100 usd, tako da ce cijene do neba. Izbor je tu ili iskesirati u piljarama i platiti manje ili preko bhta i platiti 800-900 vise, ali bar je na rate.
Sto se tice baterije, nedavno presao sa 12 pro na 13 pro max i razlika je ogromna. Varijabilni refresh rate i kapacitet ipak čine svoje.
I da, ko god uzima iphone, 128gb je malo, to ode brzo. A onda i tu ode jos bar 200 KM cijena. Alternativno je da placate cloud koji i nije skup.
A 14 pro i pro max idu sigurno jos 100 usd, tako da ce cijene do neba. Izbor je tu ili iskesirati u piljarama i platiti manje ili preko bhta i platiti 800-900 vise, ali bar je na rate.
Sto se tice baterije, nedavno presao sa 12 pro na 13 pro max i razlika je ogromna. Varijabilni refresh rate i kapacitet ipak čine svoje.
I da, ko god uzima iphone, 128gb je malo, to ode brzo. A onda i tu ode jos bar 200 KM cijena. Alternativno je da placate cloud koji i nije skup.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Paradoks: u poređenju s Googleovim i Microsoftovim rješenjima, iCloud je najjeftiniji 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
iCloud 2e cini mi se.
2.99$ za 250gb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.