NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

linethreader
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la linethreader » 13 avg 2022, 22:03

RubikovaKocka je napisao/la:
13 avg 2022, 21:57
linethreader je napisao/la:
13 avg 2022, 21:53
JonSnow je napisao/la:
13 avg 2022, 21:42
Koji je **** našim? Ko da su zaboravili igrat u 20 min.
U tom trenutku je u igru usao veliki mag sa brojem 10 na ledjima ...
Zar nije bila prica pred kraj prosle sezone da taj covjek zavrsava s karijerom ? Ne mogu vjerovati da on jos uvijek dobija minute i igra, a jasno je da nicemu ne pridonosi, jednostavno ne moze,samo ubija i totalno usporava igru.
Nadam se da nece naskoditi ambicijama JOS SAMO OVU SEZONU ( dosta je vise vala .. )

Tacno se vidi kako se energija promijenila kada je on usao, nije to vise ta ista ekipa, jednostavno mladi momci se ukoce, boje se svakog dodira i njegove reakcije ako mu se ne doda, a on stoji bukvalno metar od igraca a loptom .. da ne zalazim u to koliko se gubi na kompaktnosti, uopste vise to nike fluidno pokrivanje terena, krpi se njegova rupa, a ne moze se to stici tako.. i na kraju kao slag na tortu umalo se pobije na terenu sa saigracem i prijeti Mehicu da ce se vidjeti poslije tekme .. mislim ono fuj, dno dna

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 13 avg 2022, 22:06

13 avg 2022, 22:03
RubikovaKocka je napisao/la:
13 avg 2022, 21:57
13 avg 2022, 21:53

U tom trenutku je u igru usao veliki mag sa brojem 10 na ledjima ...
Zar nije bila prica pred kraj prosle sezone da taj covjek zavrsava s karijerom ? Ne mogu vjerovati da on jos uvijek dobija minute i igra, a jasno je da nicemu ne pridonosi, jednostavno ne moze,samo ubija i totalno usporava igru.
Nadam se da nece naskoditi ambicijama JOS SAMO OVU SEZONU ( dosta je vise vala .. )

Tacno se vidi kako se energija promijenila kada je on usao, nije to vise ta ista ekipa, jednostavno mladi momci se ukoce, boje se svakog dodira i njegove reakcije ako mu se ne doda, a on stoji bukvalno metar od igraca a loptom .. da ne zalazim u to koliko se gubi na kompaktnosti, uopste vise to nike fluidno pokrivanje terena, krpi se njegova rupa, a ne moze se to stici tako.. i na kraju kao slag na tortu umalo se pobije na terenu sa saigracem i prijeti Mehicu da ce se vidjeti poslije tekme .. mislim ono fuj, dno dna
Feno je uz duzno postovanje penzioner i vrijeme je da mu su tu kaze u lice
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Crni gavran
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Crni gavran » 13 avg 2022, 22:21

Dobro, sve u svemu na kraju se dobro zavrsi. Glupo je bilo kakve kritike upucivati, kad pobjedis 5:2, pa mi smo do prije 3 godine slavili pobjede protiv Travnika, Mladosti Doboj Kakanj, Krupe od jednog gola razlike......
Naravno jos smo u nezavidnoj finansijskoj situaciji.
Ja cu reci ovo, pa me ubite, Mosevac je ekipa kojoj trebamo da lagano utrpamo 5 6 golova, a ne da nas stitzu kod 0:3 i prijete da izjednace. Dobro je reko trener Duvnjak, od tih pobjeda iz proljetne sezone se ne zivi, to sto sad čopiš, to je to.
Naravno svaka gostovanje nece biti izlet, nema laganih ekipa, moras se bas dobro pomuciti, ako hoces u 1.federalnu ligu. Dobro ekipa jeste mlada i ima prostora za napredak
Navijaci za 10ku, osim petardi i baklji..
Nadam se pobjedi u Zepcu i onda da poduplamo danasnju posjetu protiv Bosne Visoko :thumbup:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 avg 2022, 22:33

Trebali smo jos minimalno dva gola dati, ali i dobiti crveni. Teren klizav, bice to bolje.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 13 avg 2022, 22:37

Najljepsi potez na utakmici 90.min salcinovic vanjskim dijelom kopacke asistira sijerkicua za konacnih 5:2
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 avg 2022, 22:38

Cestitke na pobijedi treneru i igracima ,odlicno prvo poluvrijeme al drrugo pokvarise umjesto da das jos dva mi primislo 2 al sve u svemu odlicno i treba istac njihovog golmana primio 5 i odbranio 5 cistih golova.
Zadovoljan sam publikom po meni blizu 1500 i ocekujem 3 boda u Zepcu i 2000 protiv Bosne minimalno .
Robijasi i ambijent odlicni samo ne znam kakve su kazne za baklje u ovoj lizi al ne smiju ovo radit ako ces ti placat neke kazne bez obzira za rodjendan..

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 avg 2022, 22:41

dinodino2019 je napisao/la:
13 avg 2022, 22:37
Najljepsi potez na utakmici 90.min salcinovic vanjskim dijelom kopacke asistira sijerkicua za konacnih 5:2
Nek nam asistira svojim oproštajem od dresa. Hvala mu na svemu, ali dosta je njegovih hirova i debilizama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 13 avg 2022, 22:50

13 avg 2022, 22:37
Te njegove asistencije na svakoj desetoj utakmici ne mijenjaju činjenicu da lik loše utiče na igru i da je nervozan. Ne znam kakva je situacija sa njegovim dugom, ali ako je to razlog zašto još uvijek igra idi brate oprosti se, naći će ti se druga pozicija u klubu.

Kabadahija ne ide na gostovanja već godinama i onda kad zaigra glumi šerifa nekog na terenu.

Hvala za sve, učinio si dosta za klub, ali brate DOSTA JE VIŠE

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 avg 2022, 22:55

Ako smo postavili imperativ prvog mjesta onakve epizode se ne smije u dešavati. Naravno mladi su momci, mlad trener i treći rang, a mi navikli lajati kao da smo Premijer liga :mrgreen:
Ono što me raduje je kad hoće da igraju tj kad su skoncentrisani ma fudbal, ne može im niko ništa u ovoj ligi. Kad su na poluvremenu pali dobro su pali. Igrač broj 3 (Davud Arnautović plavušan) cijenim da mu je Duvnjak dao slobodu da ide više naprijed i da bude gore dosta vremena. Ali aposlutno je nedopustivo kada protivnik ide u kontru da se ti ni ne pokušavaš vratiti jer si vidio pored aut linije da ti se sprema zamjena. Nije ni pogledom ispratio taj napad iz kojeg je pao gol za 3-2.
Idemo se borit dalje. Samo Čelik
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 13 avg 2022, 23:01

Fenan me veceras toliko negativno razocarao da se opisat ne moze lik je bolestan u glavu 100%,ovim mladim momcima svaka cast,danas je Mehic pretrcao 3x ko Fenan i nije mu dao loptu ide da se tuce sa njim, strasno koliko smo pali u igri kad je usao ,bukvalno igrac manje i onda oni mladi sve bjeze od lopte jer njemu ako ne dodas moras se sa njim tuc ako zelite zdrav klub mora se sa njim raskrstit,jer ko god je gledao utakmicu veceras je vidio ovo sto i ja ne moze pojedinac bit veci od kluba jedno veliko SRAMOTA prvenstveno za njega koji glumi beduina vjernika ono ponasanje je u najmanju ruku za psihologa

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 13 avg 2022, 23:08

Veze vi nemate sta Salcinovic znaci za klub i tim

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 avg 2022, 23:14

13 avg 2022, 23:08
Prosvijetli nas, jer očito smo svi slijepi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 13 avg 2022, 23:17

Druze odyebi vise, vise znaci svaki od nas koji ima clansku i kupi kartu nego on.. kakav najljepsi potez molim te, pa prije svega ljepsi je njihov prvi gol, a onda i Durmisev drugi gol.. Njegov najbolji potez je bio kad je dao Aliju da suta penal, i to mu je u zadnje 3 godine najbolji potez u Čeliku, zato molim te mani se preseravanja više molim te

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 avg 2022, 23:32

https://nkcelik.ba/izbor-igraca-utakmic ... k-mosevac/

Prvi u historiji izbor za igrača utakmice našeg kluba :D

Koliko znam iz bliskih izvora, momci su skupili novac za eventualnu kaznu koja može doći zbog bakljade, ali ne mora značiti da će doći :D
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 13 avg 2022, 23:56

Bez obzira sto je dao dva gola za mene Durmis nemoze bit igrac utakmice. Imao je dva tri suta sve nesto premlako eto da se broji sut, kao da se momcic umislio da je neka zvijezda kako je se u momentima ponasao. Aladin ili Mirsad su daleko vise doprinijeli veceras, svaka cast na prikazanoj igri i zalaganju.

A sto se tice vehabije, posto znamo da ne igra gostovanja, pa treba ga ubacit u igru jedino ako bi vodili 5,6-0 onda bi bio siguran da nece sta zayebat. Ma jos ovu ga sezonu istrpit i idi treniraj pionire. Na kraju mu urucit bombonjeru i buket cvijeca i adio.
moSa likCe

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 13 avg 2022, 23:56

13 avg 2022, 23:17
Druze odyebi vise, vise znaci svaki od nas koji ima clansku i kupi kartu nego on.. kakav najljepsi potez molim te, pa prije svega ljepsi je njihov prvi gol, a onda i Durmisev drugi gol.. Njegov najbolji potez je bio kad je dao Aliju da suta penal, i to mu je u zadnje 3 godine najbolji potez u Čeliku, zato molim te mani se preseravanja više molim te
Jesi gledo utskmicu pogledaj 5 gol mu

Almo07
Kontakt:

Post Postao/la Almo07 » 14 avg 2022, 00:01

Ovi stariji iskusniji igraci bi mozda mogli vise pomoci u kupu.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 14 avg 2022, 00:18

Ne znam jesmo li gledali istu utakmicu ali danas najbolji po meni je bio Vardo.
Ljudina teci za dvojicu i nema prolaza pored njega.
Isaković je kriv za oba gola ali medju najboljim veceras.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 avg 2022, 00:22

kinder_jaje je napisao/la:
14 avg 2022, 00:18
Ne znam jesmo li gledali istu utakmicu ali danas najbolji po meni je bio Vardo.
Ljudina teci za dvojicu i nema prolaza pored njega.
Isaković je kriv za oba gola ali medju najboljim veceras.
Bas to. I po meni Vardo igrac utakmice, presjekao je velik broj lopti, oduzeo ja bas dosta lopti, sjajna asistencija kod prvog gola, odlicno proigravao, trcao daleko najvise..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.