Nevjerovatno nervozna predstava. Bez ikakve potrebe. Bas mi nije jasno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pisem ja to svo vrijeme, Xavi ako se ne opameti i ne prestane gurati nizerazredne spanjolske prevare ostat ce upisan kao statisticki najgori Barcin trener.
Drago mi je da si napokon progledao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:55Raphinha će biti još jedan flop i to se odmah znalo. Možda i bude solidan igrač ali 70 miliona neće opravdati. Još ne shvatam taj transfer.
Gledam engleze i talijane malte ne jednako kao i la ligu i svagdje imas duplih Hernandeza jbga
Pa od početka nisam bio za ovaj transfer. Totalno bespotrebno preplaćivanje prosječnog igrača.Saurman je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:00Drago mi je da si napokon progledao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:55Raphinha će biti još jedan flop i to se odmah znalo. Možda i bude solidan igrač ali 70 miliona neće opravdati. Još ne shvatam taj transfer.
Raphinha ne bi bio flop da je kojim slučajem došao za max 30 miliona. Ovako naravno da će biti jer je preplaćen i kvalitetom nije ni blizu toj cijeni.
To je to. Odmah se govorilo da je preplacen. Nije to sad naknadna pamet. Ocekujes bar za 60 miliona da zna predriblat igraca.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 22:13Raphinha ne bi bio flop da je kojim slučajem došao za max 30 miliona. Ovako naravno da će biti jer je preplaćen i kvalitetom nije ni blizu toj cijeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.