Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 13 avg 2022, 09:18

Jbt poceo se praviti Pirlo od Paredesa ovdje, ne vjerujem sta citam. Lik nije bio klasa u Romi, nije bio klasa u Zenitu, nije bas ni PSG da ne moze bez njega.

Ne kazem da nam ne treba, niti da je los igrac, ali nisam optimista da je on taj koji od ove raspustene bande moze napraviti ekipu.

Btw, Paredes je pozvan za narednu utakmicu PSGa, tako da to nije ni blizu realizacije.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 avg 2022, 10:16

Paredes je genijalac. Covjek je dokazao kako se moze napraviti dobra profesionalna karijera u jakim klubovima bez da posaljes pas prema naprijed duzi od 10 metara.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 13 avg 2022, 10:22

Pa pored ovi nasi vezni mislim da nije tesko biti neki zidane
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 avg 2022, 11:34

Ovaj se drogira svega mi :urnebes:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 13 avg 2022, 11:49

:rol:

Joj frajera.
Aljegri, out!

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 13 avg 2022, 11:59

Depay, Vlahović, Di Maria.. nešto sasvim drugačije (na papiru :hmmmmm: )..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 avg 2022, 12:57

na papiru ta 3 izgledaju bas dobro, jos na klupi zavisno od formacije Kostic, Cuadrado koji je prosle godine bio nas jedini igrac koji je pravio razliku 1 n1, Chiesa kad se oporavi i moramo naci pristojnog backup spica, Morata zasto da ne, al mislim da sa Depayom od njega nema nista. Napad meni uopste ne predstavlja brigu. Jedini dio tima koji je na nivou cak i za nesto visoko.

zdrav vezni red McKennie, Pogba, Loca, Zakaria i tu fali jedan klasan veznjak. Paredes je solidan igrac ali po meni tu treba jaca klasa, neko ko pravi razliku. Naravno novca za to nema.

e odbrana je propuh. Oba beka i najmanje jedan stoper. I naravno Allegri kojeg ocito polako vrijeme gazi, koji misli da jos ima igraca kao Manduzkic, Marchisio, Khedira, Liechsteiner, Barza, Chiellini koji ce slijepo pratiti njegove geometrije , crteze i antifudbal.

ocigledno je vec da svaki igrac koji je lider, ima svoj karakter i zeli da igra fudbal, a moze birati klub bjezi od Alegrija glavom bez obzira.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

palladino
Kontakt:

Post Postao/la palladino » 13 avg 2022, 13:18

BuffonGigi je napisao/la:
13 avg 2022, 09:18
Jbt poceo se praviti Pirlo od Paredesa ovdje, ne vjerujem sta citam. Lik nije bio klasa u Romi, nije bio klasa u Zenitu, nije bas ni PSG da ne moze bez njega.

Ne kazem da nam ne treba, niti da je los igrac, ali nisam optimista da je on taj koji od ove raspustene bande moze napraviti ekipu.

Btw, Paredes je pozvan za narednu utakmicu PSGa, tako da to nije ni blizu realizacije.
Niko ne kaže da je Pirlo ,ali za ove naše vezne je izmislio fudbal. Pogledaj akciju kod gola i vidi šta pričam.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 avg 2022, 13:46

https://www.juvemagazine.it/2022/08/13/ ... onte/52578

Jos jedan igrac potvrđuje ono o čemu ja pricam godinu dana. A to je da se kod naseg mistera zajebanta ne trenira. Nisu igraci poredani kao cunjevi dok protivnik napada slucajno, nije slucajan izostanak presinga i trke. Allegrijev tim je fizicki nespreman.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 avg 2022, 15:09

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 13 avg 2022, 16:01

Svi u napad jedan je Alegri
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 avg 2022, 16:27

BuffonGigi je napisao/la:
12 avg 2022, 15:27
GIBRA je napisao/la:
12 avg 2022, 15:15
Šta ovo dugo nema Italie da mi kida živce,da sam mog'o pisat posle Atletica i odgovarat na njegove gluposti mislim da mi 4 tevbe ne bi mogle pomoci
Popusio je bananu jer je dolazio pod utjecajem ljepila na forum.
Dolaziti redovno i komentarisati medju ovakvim seljacinama koji aktivno Juventus prate od 2013. kada su se titule ponovo pocele osvajati. Nema par normalnih likova na stranici da redovno pisu. Redovni su jedino ovakve iskompleksirane budale sto su unistile jednu od najbolji tema na forumu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 avg 2022, 16:31

Another five players could leave Juventus this summer

It has been a particularly busy summer at Juventus. Several players have joined Max Allegri’s squad, while others departed towards various destinations, with the latest being Luca Pellegrini. The Italian signed for Eintracht Frankfurt on loan as a direct replacement for Filip Kostic who made the switch in the opposite direction.

Nonetheless, the wingback is unlikely to be the last player who announces his exit from Allegri’s court. In fact, la Gazzetta dello Sport names another five players who could leave Juventus before the end of the summer transfer market.

The first on the list is Adrien Rabiot who is currently negotiating with Manchester United. While the Bianconeri have already gave their consent to the switch, the player and his mother Veronique still have to reach an agreement with the Red Devils over personal terms.

Next we have Moise Kean who endured an underwhelming comeback campaign to Turin. While the striker might still be tempted by a PSG switch, Juventus would have to buy his outrights this summer before reselling him, which complicates the situation.

The third name on the list is Arthur. The Brazilian’s switch to Valencia is apparently dead in the water as the Spaniards are unable to cover 50% of his wages. It’s now up to Federico Cherubini and company to find him another accommodation.

For his part, Daniele Rugani remains a potential exit, but in this case, the club would have to buy a replacement to bolster the defense.

Finally Nicolò Rovella could leave on another loan switch. Although the young midfielder has impressed Allegri in pre-season, he won’t count as a homegrown player (like Fagioli and Miretti) on the club’s Champions League list, while the potential arrival of Leandro Paredes would further limit his playing time.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 avg 2022, 16:49

Jeste vi ljudi ters..zamrzite jedan drugoga iz razloga sto se proturijecite...yebo vas prica..
Ja sam se balkanskog djikanluka "odrekao" ima jedno 25-30 godina...to i vama toplo preporucujem..

Zafrkanicije, "podjebavalja", svadjanja okolo su okay, ali yebati jedan drugom sta ja znam sta...to vec vuce na krkanluk...na nas usrani mentalitet...
Kontam kad kazemo Conte pakshu :mrgreen: ali jedan drugom ovdje direktno...bez veze..

Popravite to i izmirite se...yebo vas Allegri... :mrgreen:

Dajte malo postovanja za promjenu...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 avg 2022, 16:55

Inace...
According to La Gazzetta dello Sport, Allegri will unleash a 3-5-1-1 formation which will include several new buys.

Due to Wojciech Szczesny’s injury, Mattia Perin will start in goal. The custodian will have the defensive trio of Danilo, Leonardo Bonucci and Gleison Bremer in front of him.

Manuel Locatelli will act as a deep-lying playmaker, supported by Dennis Zakaria and Nicolò Fagioli, while Juan Cuadrado will take the right wingback slot.

On the left side, the **** identifies Filip Kostic as the favorite to start despite having joined the club on Friday. But the pink newspaper leaves a 45% chance for Alex Sandro to regain his starting spot.

Finally, Dusan Vlahovic will lead the line, with Angel Di Maria acting as a support striker just behind the Serbian, probably with the freedom to roam all over the pitch.

Juventus Probable XI (3-5-1-1): Perin; Danilo, Bonucci, Bremer; Cuadrado, Zakaria, Locatelli, Fagioli, Kostic (Sandro); Di Maria; Vlahovic
Kazu da je ponedeljkom ovo najbolje..nesto poput martovske euforije.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 13 avg 2022, 17:40

3511 samo ima u onim opcija kada namještaš formaciju za fifu ali redovno je preskočiš jer znaš da je neka bzv formacija.

Zato će to mister da posluži, do marta možda evoluiramo i predjemo u 352.
#ALLEGRIOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 avg 2022, 20:01

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 13 avg 2022, 21:54

HERE WE GO!!!

#ManchesterUnited have reached a total agreement with Adrien #Rabiot’s agent and mother, Veronique, on personal terms. #Juventus
(@sachatavolieri)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 avg 2022, 01:39

Juventinisimo je napisao/la:
13 avg 2022, 16:49
Jeste vi ljudi ters..zamrzite jedan drugoga iz razloga sto se proturijecite...yebo vas prica..
Ja sam se balkanskog djikanluka "odrekao" ima jedno 25-30 godina...to i vama toplo preporucujem..

Zafrkanicije, "podjebavalja", svadjanja okolo su okay, ali yebati jedan drugom sta ja znam sta...to vec vuce na krkanluk...na nas usrani mentalitet...
Kontam kad kazemo Conte pakshu :mrgreen: ali jedan drugom ovdje direktno...bez veze..

Popravite to i izmirite se...yebo vas Allegri... :mrgreen:

Dajte malo postovanja za promjenu...
Nisam ja bolan nikog zamrzio, lik ima poteskoce i problem je sto mu ja ne mogu pomoci.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 14 avg 2022, 01:41

Cuj 3511 ako moze kakva 2-4-2-1-1 bilo bi jos bolje,mislim da nam ova druga bolje lezi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.