Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 22 maj 2009, 22:05

fera je napisao/la:srna 10000% nece preci u liverpool iako bi mi svi to volili
realno nema sta,daj mu barem 1% sanse :D :D
Steven GERRARD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 maj 2009, 22:36

aBd naredne sezone idemo na samo vrh lagano. a ako bude sve ok narendu sezonu bi trebali docekati sa stranicom na bosanskom jeziku o liverpoolu kakvu ovaj veliki klub i zasluzuje.
You are someone else I am still right here

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 maj 2009, 22:49

za srnu je engleska liga preteska, puna tempa , trcanja i nabijanja lopti, spanija bi bila prava liga za njega. pogotovo sada kada je real u remontu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 23 maj 2009, 08:23

bh hrvat je napisao/la:za srnu je engleska liga preteska, puna tempa , trcanja i nabijanja lopti, spanija bi bila prava liga za njega. pogotovo sada kada je real u remontu
Bolje nek ostane u Donetsku, nego da ide u Real ^^
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 23 maj 2009, 11:38

bh hrvat je napisao/la:za srnu je engleska liga preteska, puna tempa , trcanja i nabijanja lopti, spanija bi bila prava liga za njega. pogotovo sada kada je real u remontu
E brate ako Srna (i Olic) ne mogu trcati onda ne znam ko onda moze? :D To si barem mogao vidjeti na EP proslog ljeta, za Darija nije bilo izgubljenje lopte a plus covjek ima sjajnu tehniku i pregled igre! 8-)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 23 maj 2009, 12:44

Ja licno Teveza nebih volio vidjeti u FCL odvratan prgav igrac i nije nam potreban ima boljih igraca koje bi trebali kupiti i od kojih bi imali vise koristi pa u scumu Tavez nije imao veliku minutazu zbog njegovih gluposti na terenu i zutih i crvenih kartona ...
Srna bi mogao biti taj koji bi mogao dosta dobro pojacati FCL,mada ja bih ipak najvolio u nasem dresu vidjeti Baryja i Sillvu ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 maj 2009, 14:51

meni se kod teveza jedino ne svidja sto igra u scumu,jest on dobar igrac,puno se trudi,ali da dodje u nas klub iz najveceg rivala,da igra za tim koji je do nekad mrzio :roll: valjda mu je profesionalnost na prvom mjestu,al stvarno je previse da obogatimo scum za 50 miliona
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 23 maj 2009, 14:56

to sto Tevez igra za scum ne igra bitnu ulogu!!!on je dobar igrac i ako dodje u nas klub samo ce nas pojacat i zabiti scumu bar 2 gola u swakom derbiju! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 maj 2009, 15:15

rafa je napisao/la:to sto Tevez igra za scum ne igra bitnu ulogu!!!on je dobar igrac i ako dodje u nas klub samo ce nas pojacat i zabiti scumu bar 2 gola u swakom derbiju! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja ne bi da prognoziram jer smo i za keanea govorili da ce tako biti pa nije... ne bi me cudilo ni da scum poveca cijenu,jer ako su od reala odbili 40 miliona....uglavnom i to je spekulacija,benitez je rekao da ne zeli prodati xabija,oglasio se na te spekulacije.... e sad barry ce vjerovatno doci a i johnosn,a i za silvu je vrlo moguce, i kad se uzme to u obzir,sumnjam vala da ce i rafi biti drago davati ( i da ce uopste imati) tih 50 miliona za teveza
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 maj 2009, 16:19

reds_forever je napisao/la:meni se kod teveza jedino ne svidja sto igra u scumu,jest on dobar igrac,puno se trudi,ali da dodje u nas klub iz najveceg rivala,da igra za tim koji je do nekad mrzio :roll: valjda mu je profesionalnost na prvom mjestu,al stvarno je previse da obogatimo scum za 50 miliona
Tevez je u Manchesteru na dvogodisnjoj posudbi. Tako da ce i Manchester ako ga zeli zadrzati morati da plati. Situacija oko Teveza je i dalje komplikovana jer jos niko nije otkupio njegov ugovor od MSI-a

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 maj 2009, 16:31

rafa je napisao/la:to sto Tevez igra za scum ne igra bitnu ulogu!!!on je dobar igrac i ako dodje u nas klub samo ce nas pojacat i zabiti scumu bar 2 gola u swakom derbiju! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma da je tevez dobar igrac - to je istina, ali da predje nama nakon scum-a ...
ma fuj, to mi se uopce ne svidja, toliko ih mrzim da ne bih ni onog GLUMCA volio vidjelti u lpool-u.
hebo ekipu koja je 85 % titula osvojila u zadnjih 10 godina, pitam se, a gdje su bili ranije, i kakav je uopce to bio derbi lpool - scum?
svasta, dao Bog da kupe dzeku ili negreda, a ako ne njih, onda forlana.
kakav tevez, kakvi bakraci, pa covjek u svakom nastupu dobije karton, to se po meni malo granici s gluposcu, nije bas toliko genijalno dobar napadac da mu se to tolerira...
osim toga, igra sada u scum-u, ispalo bi kao da njihovo smece kupimo ...
NI SLUCAJNO!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 maj 2009, 17:27

dobije i mascherano u svakoj utakmici karton pa je igracina. tevez je veliki borac i odlican igrac ja bi ga volio vidjeti u dresu liverpoola nema veze sto je igrao za manchester. radije bi vidio teveza nego onog **** ronalda. mnogi spominju đeku ja ne znam zasto bi on napustao wolfsburg, ako ode negdje trebace mu citava sezona da se privikne a ovako ce igrati ligu sampiona...

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 23 maj 2009, 17:40

fera je napisao/la:dobije i mascherano u svakoj utakmici karton pa je igracina. tevez je veliki borac i odlican igrac ja bi ga volio vidjeti u dresu liverpoola nema veze sto je igrao za manchester. radije bi vidio teveza nego onog **** ronalda. mnogi spominju đeku ja ne znam zasto bi on napustao wolfsburg, ako ode negdje trebace mu citava sezona da se privikne a ovako ce igrati ligu sampiona...
Ma razlika je sto MAscerano po formacijskom mjestu ima tu nezahvalnu ulogu da razbija protivnicke napade pa u to spada i poneki tehnicki faul koji za posledicu ima zuti karton ...
A Dzeku bi volio vidjeti u FCL to sto kazes da ce trebati cijela sezona da se prilagodi nebih se slozio jer ako ima talenat i ako je pravi porfesionalac onda ce to brzo i bezbolno da preboli sjeti se samo Torresa staje uradio u svojoj premijernoj sezoni u FCL..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2009, 10:22

znam ja sve to ali Đeko i Torres su jako razliciti igraci, mogao bi se Đeko uklopiti ali samo kad bi nastavio biti ovako naložen ali ako pratis njegovu karijeru u svakom timu mu je trebala po jedna sezona da zaigra na vrhunskom nivou.

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 24 maj 2009, 16:02

Xabi Alonso želi napustiti Liverpool

News of the World u nedjelju donosi tekst u kojem navodi da će španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso, tijekom ljeta, učiniti sve da napusti Liverpool...

Pozivaju se autori teksta pritom na izjavu Alonsovog prijatelja koji govori da se Španjolac zasitio Anfielda, te da u klubu više ne osjeća ljubav prema nogometu i izazovima.

Juventus, Real Madrid, Arsenal i Manchester City je bio kvartet klubova koji se prošlih mjeseci interesirao za Xabija Alonsa, a navodno niti u Liverpoolu neće previše protestirati ako se dogodi ovaj odlazak. Naime, željni su dobiti 20 milijuna eura od ovog transfera, a onda bi taj novac usmjerili na dovođenje Carlosa Teveza, koji je trenutačno na posudbi u Manchester Unitedu.

Kako kaže News of the World, Alonso će uskoro napisati pismo treneru Liverpoola Rafaelu Benitezu, u kojem će izraziti osjećaje i najaviti odlazak iz kluba u kojem igra od 2004. godine.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2009, 16:14

da, procitao sam ovaj tekst jutros na goal.com meni iskreno nije nimalo zao sto Xabi ide ako je to vec istina jer ja ne volim onakav tip igraca.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 maj 2009, 19:55

jucer je benitez rekao da xabi ostaje.... hypia - hvala ti za sve :!:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 24 maj 2009, 23:00

tm 87 2 je napisao/la:Xabi Alonso želi napustiti Liverpool

News of the World u nedjelju donosi tekst u kojem navodi da će španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso, tijekom ljeta, učiniti sve da napusti Liverpool...

Kako kaže News of the World, Alonso će uskoro napisati pismo treneru Liverpoola Rafaelu Benitezu, u kojem će izraziti osjećaje i najaviti odlazak iz kluba u kojem igra od 2004. godine.
Ako se ikome Rafa "nadavao kredita" ove sezone onda je to bio Xabi, mislim da je krajnje neprofesionalno i nefer s njegova strane ako se tako osjeca. Iskreno sam bio za to da ostane, iako to mozda nije zasluzio (a cini mi se da nije nakon ove navodne izjave). Treba ga "utopiti" za dobru lovu i od tih istih para najprije dovesti Johnsona i Barryja, a za ostale me nije briga.

A pogledajte samo ovo:

http://www.liverpoolfc.tv/media/free_08 ... l_high.asx

Nadam se da je sad nekima jasno zasto se LFC voli! :D

Hvala ti Sami, ti veliki covjece!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 maj 2009, 07:33

slika

Hvala ti Sami za sve

Ovaj forum ne prima vece slike

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 maj 2009, 08:04

veliki igrac ali i covjek
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.