realno nema sta,daj mu barem 1% sansefera je napisao/la:srna 10000% nece preci u liverpool iako bi mi svi to volili

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
realno nema sta,daj mu barem 1% sansefera je napisao/la:srna 10000% nece preci u liverpool iako bi mi svi to volili
Bolje nek ostane u Donetsku, nego da ide u Real ^^bh hrvat je napisao/la:za srnu je engleska liga preteska, puna tempa , trcanja i nabijanja lopti, spanija bi bila prava liga za njega. pogotovo sada kada je real u remontu
E brate ako Srna (i Olic) ne mogu trcati onda ne znam ko onda moze?bh hrvat je napisao/la:za srnu je engleska liga preteska, puna tempa , trcanja i nabijanja lopti, spanija bi bila prava liga za njega. pogotovo sada kada je real u remontu
ja ne bi da prognoziram jer smo i za keanea govorili da ce tako biti pa nije... ne bi me cudilo ni da scum poveca cijenu,jer ako su od reala odbili 40 miliona....uglavnom i to je spekulacija,benitez je rekao da ne zeli prodati xabija,oglasio se na te spekulacije.... e sad barry ce vjerovatno doci a i johnosn,a i za silvu je vrlo moguce, i kad se uzme to u obzir,sumnjam vala da ce i rafi biti drago davati ( i da ce uopste imati) tih 50 miliona za tevezarafa je napisao/la:to sto Tevez igra za scum ne igra bitnu ulogu!!!on je dobar igrac i ako dodje u nas klub samo ce nas pojacat i zabiti scumu bar 2 gola u swakom derbiju!![]()
![]()
![]()
Tevez je u Manchesteru na dvogodisnjoj posudbi. Tako da ce i Manchester ako ga zeli zadrzati morati da plati. Situacija oko Teveza je i dalje komplikovana jer jos niko nije otkupio njegov ugovor od MSI-areds_forever je napisao/la:meni se kod teveza jedino ne svidja sto igra u scumu,jest on dobar igrac,puno se trudi,ali da dodje u nas klub iz najveceg rivala,da igra za tim koji je do nekad mrziovaljda mu je profesionalnost na prvom mjestu,al stvarno je previse da obogatimo scum za 50 miliona
ma da je tevez dobar igrac - to je istina, ali da predje nama nakon scum-a ...rafa je napisao/la:to sto Tevez igra za scum ne igra bitnu ulogu!!!on je dobar igrac i ako dodje u nas klub samo ce nas pojacat i zabiti scumu bar 2 gola u swakom derbiju!![]()
![]()
![]()
Ma razlika je sto MAscerano po formacijskom mjestu ima tu nezahvalnu ulogu da razbija protivnicke napade pa u to spada i poneki tehnicki faul koji za posledicu ima zuti karton ...fera je napisao/la:dobije i mascherano u svakoj utakmici karton pa je igracina. tevez je veliki borac i odlican igrac ja bi ga volio vidjeti u dresu liverpoola nema veze sto je igrao za manchester. radije bi vidio teveza nego onog **** ronalda. mnogi spominju đeku ja ne znam zasto bi on napustao wolfsburg, ako ode negdje trebace mu citava sezona da se privikne a ovako ce igrati ligu sampiona...
Ako se ikome Rafa "nadavao kredita" ove sezone onda je to bio Xabi, mislim da je krajnje neprofesionalno i nefer s njegova strane ako se tako osjeca. Iskreno sam bio za to da ostane, iako to mozda nije zasluzio (a cini mi se da nije nakon ove navodne izjave). Treba ga "utopiti" za dobru lovu i od tih istih para najprije dovesti Johnsona i Barryja, a za ostale me nije briga.tm 87 2 je napisao/la:Xabi Alonso želi napustiti Liverpool
News of the World u nedjelju donosi tekst u kojem navodi da će španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso, tijekom ljeta, učiniti sve da napusti Liverpool...
Kako kaže News of the World, Alonso će uskoro napisati pismo treneru Liverpoola Rafaelu Benitezu, u kojem će izraziti osjećaje i najaviti odlazak iz kluba u kojem igra od 2004. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.