1. Kakve dvije politike, gdje to ima?To ne postoje druge vizije rada kluba jel??
U centar, bravoEspiritosanto je napisao/la: ↑13 avg 2022, 16:181. Kakve dvije politike, gdje to ima?To ne postoje druge vizije rada kluba jel??
2.Šta Karabeg i Mika su piljari,nikada lopte nisu šutnuli?
3.Ćosić vodio omladinski pogon 6 mjeseci,kakve 3 godine,prati li on klub ikako?
4. Neka objasni koja je politika bila kada mu je tata bio u klubu, gdje su ti silni igrači koje su napravili i pare od njih ili u drugom slučaju titule i druga mjesta??
Ti Mostarci su ga godinama vodili i unistili, uostalom i tata mu je bio dio toga. Svi su Velez ostavili u dugovima a sad kad su nanjusili pare opet bi se igrali Mostaraca. Ima svak pa i Dzano pravo na stav ali ova reakcija je blago receno prretjeranaJimmyPage je napisao/la: ↑13 avg 2022, 16:33U centar, bravoEspiritosanto je napisao/la: ↑13 avg 2022, 16:181. Kakve dvije politike, gdje to ima?To ne postoje druge vizije rada kluba jel??
2.Šta Karabeg i Mika su piljari,nikada lopte nisu šutnuli?
3.Ćosić vodio omladinski pogon 6 mjeseci,kakve 3 godine,prati li on klub ikako?
4. Neka objasni koja je politika bila kada mu je tata bio u klubu, gdje su ti silni igrači koje su napravili i pare od njih ili u drugom slučaju titule i druga mjesta??
Koliko patetične priče, čuj vratit Velež Mostarcima a uša kerovi![]()
Mi imamo sportskog direktoraMostarac1922 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:13Uprava bi trebala ustvari morala bi angazovati nekoga da bude sportski direktor, neko ime iz fudbala sto ima veze i zna kako stvari funkcionisu.
U upravi nemora biti 12 bivsih fudbalera, bolje imati 12 ljudi kao sto mi imamo svak dobar u necemu neko ima veze sa sponzorima, drugi ima dobru vezu sto se tice gradnje stadiona itd, treci mozda ima neke veze u politici pa moze srediti one pcr testove i cuda besplatno. Sve je to korisno i vazno je da ulazu novac, nemoraju imati fudbalsko znanje.
Ali zato je vazno imati sportskog direktora koji popunjava sa znanjem sve ovo sto oni neznaju.
Marketing se treba isto dici na veci nivo, tu treba dovesti nekoga po struci, cak dovesti jedan tim ljudi.
Gledaj na nasoj stranici recimo zapalo mi je za oko, koliko ima raje koji nisu iz Mostara i postavljaju pitanja u komentarima uvezi uclanjivanja, kako doci do dresa, velicine itd. Njima niko da odgovori cao postovani javi se u pp pa cu vam ja sad olaksati, ili neki copy paste odgovor ovako onako treba uraditi. To su sve sitnice ali tako se gradi marketing, a da ne pricamo o drugim stvarima.
Sarajevo fino radi sa klipovima, pricaju sa igracima itd malo bolje nego sto nasi to rade.
Ko je sportski direktor? Sose?ra1981 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:14Mi imamo sportskog direktoraMostarac1922 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:13Uprava bi trebala ustvari morala bi angazovati nekoga da bude sportski direktor, neko ime iz fudbala sto ima veze i zna kako stvari funkcionisu.
U upravi nemora biti 12 bivsih fudbalera, bolje imati 12 ljudi kao sto mi imamo svak dobar u necemu neko ima veze sa sponzorima, drugi ima dobru vezu sto se tice gradnje stadiona itd, treci mozda ima neke veze u politici pa moze srediti one pcr testove i cuda besplatno. Sve je to korisno i vazno je da ulazu novac, nemoraju imati fudbalsko znanje.
Ali zato je vazno imati sportskog direktora koji popunjava sa znanjem sve ovo sto oni neznaju.
Marketing se treba isto dici na veci nivo, tu treba dovesti nekoga po struci, cak dovesti jedan tim ljudi.
Gledaj na nasoj stranici recimo zapalo mi je za oko, koliko ima raje koji nisu iz Mostara i postavljaju pitanja u komentarima uvezi uclanjivanja, kako doci do dresa, velicine itd. Njima niko da odgovori cao postovani javi se u pp pa cu vam ja sad olaksati, ili neki copy paste odgovor ovako onako treba uraditi. To su sve sitnice ali tako se gradi marketing, a da ne pricamo o drugim stvarima.
Sarajevo fino radi sa klipovima, pricaju sa igracima itd malo bolje nego sto nasi to rade.
Ekskluzivitet za kvalitet prelazi u određenu formu fašizma onih koji se antifašizmom busaju o prsa. Ti opskurni umovi smatraju da je mjesto rođenja određeni faktor po principu nadarenosti za obavljanje određene vrste posla, u ovom slučaju loptanja. Na kraju dana, sve se svede na paravan iza kojeg se kriju njihovi lični interesi koje ne mogu ostvariti jer neko drugi ne dozvoljava da uzmu dio moći za sebe. Mahala bi da se pita pa, kao i obično, glasno razmišlja.Rodjeni81 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:30Zamolio bih vas da nam ovdje ne postavljate postove sa privatnih fb naloga. Koga boli k sta neko pise.
Isti ljudi se od evo skoro 6 godina od Bristola i skupstine kad smo stali uz ovu upravu javljaju i piskaraju po fb nakon svake rezultatske krize. Zna ih svak u glavu. Krece standardna prica o Mostarskoj djeci, Mostarcima, i ostalim glupostima. Od prvog dana su protiv Hasica i uprave, zamisli kakav mozak moras biti da nakon svega sto su uradili ljudi za ovaj klub budeš protiv njih.![]()
+1Rodjeni81 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:30Zamolio bih vas da nam ovdje ne postavljate postove sa privatnih fb naloga. Koga boli k sta neko pise.
Isti ljudi se od evo skoro 6 godina od Bristola i skupstine kad smo stali uz ovu upravu javljaju i piskaraju po fb nakon svake rezultatske krize. Zna ih svak u glavu. Krece standardna prica o Mostarskoj djeci, Mostarcima, i ostalim glupostima. Od prvog dana su protiv Hasica i uprave, zamisli kakav mozak moras biti da nakon svega sto su uradili ljudi za ovaj klub budeš protiv njih.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.