Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
jeste.. e ovako da krenem sa rekordima ljudi:adnan_nanda je napisao/la:svaka im cast zasluzeno nema sta.znal neko jel misimovic asistirao kod gola grafitea glavom?
wow, najsadnan_hz je napisao/la:jeste.. e ovako da krenem sa rekordima ljudi:adnan_nanda je napisao/la:svaka im cast zasluzeno nema sta.znal neko jel misimovic asistirao kod gola grafitea glavom?
1. Najbolji tandem svih vremena u bundesligi Dzeko-Grafite 54 gola
2. Igrac koji je navise dao golova u jednoj polusezoni svih vremena u Bundesligi Edin Dzeko 21 gol
3. Najbolji asistent svih vremena Bundeslige Zvjezdan Misimovic..
4. Dzeko sa svojih 26 golova je 3. stranac u historiji kojem je poslo to za rukom.. Ailton je dao 28. kao i Grafite..
Znaci ljudi moji svi rekordi oboreni... sad nam ostaje smao da idemo u zemlju tigrova i lavova abd..
jel????? ma seri koliko god hoces. nista mi nece pokvariti raspolozenje u narednih mjesec dana.....adnan_nanda je napisao/la:ipak bolje biti bosanac nego bosanka.musko je musko
nisam ti ni mislio pokvarit raspolozenje nedo Bog neg malo provociram dok si tako raspolozenalejla je napisao/la:jel????? ma seri koliko god hoces. nista mi nece pokvariti raspolozenje u narednih mjesec dana.....adnan_nanda je napisao/la:ipak bolje biti bosanac nego bosanka.musko je musko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma da iskoristis trenutak..... sam tako......adnan_nanda je napisao/la: nisam ti ni mislio pokvarit raspolozenje nedo Bog neg malo provociram dok si tako raspolozena![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.