West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

mexy_whites
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la mexy_whites » 11 feb 2011, 18:37

West Ham dobio olimpijski stadion. Al kontam sto ce im ako ce bit prazan non stop, jelde hammers :D :D :D
Side before self

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2011, 21:44

mexy_whites je napisao/la:West Ham dobio olimpijski stadion. Al kontam sto ce im ako ce bit prazan non stop, jelde hammers :D :D :D
bolje west ham nego tottenham :D
You are someone else I am still right here

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 01:17

fera je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:West Ham dobio olimpijski stadion. Al kontam sto ce im ako ce bit prazan non stop, jelde hammers :D :D :D
bolje west ham nego tottenham :D
Koliko sam upoznat sami navijači Hotspura nisu željeli i bili su podnijeli neku vrstu ankete protiv donošenja te odluke,pa je valjda izmedju ostalog i to uticalo na ovakav rasplet.Sve u svemu moje je mišljenje ma koliko prednosti donosio luksuz tog stadiona veleljepnog jednostavno s druge strane teško je da će on na utakmicama PL biti i % ispunjen.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 12 feb 2011, 15:05

Bili su i navijaci West Hama protiv prelaska na ovaj olimpijski stadion, ali eto danas se nazalost najmanje pitaju navijaci. Vidjet' cemo sta ce biti, nadam se najboljem mada tesko da cu preboljeti kada Upton Park :( :(

slika

slika

Sto se tice danasnje utakmice, WBA je nominov'o za trenera Roy Hogdsona koji nece danas voditi ekipu ali ce biti na tribinama, tako da im situacija nije vise tako kriticna nakon odpustanja DI Matea.

Kod nas situacija malo bolja zbog povrede nece igrati Robi Keane, nije u pitanju ozbiljna povreda vec samo nece da rizikuju da ga ne bi izgubili na jos duze vrijeme. Nadam se da ce igrati biti jos motivisaniji nakon odluke da dobijemo olimpijski stadion i da ce igrati jos vecim nabojom. Na poslednjih 7 utakmica na Hawthorns-u smo izgubili samo jednom a pobjedili cetiri puta neka se nastavi dobar niz i danas .
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 17:31

Katastrofalan početak utakmice za West Ham, ali evo Carlton je dao gol koji ulijeva nadu bar da će se pokušat bod izvuć. Definitivno ovde ko izgubi ispada u niži rang. ;)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 feb 2011, 23:09

melanholicar je napisao/la:Katastrofalan početak utakmice za West Ham, ali evo Carlton je dao gol koji ulijeva nadu bar da će se pokušat bod izvuć. Definitivno ovde ko izgubi ispada u niži rang. ;)
Nije niko izgubio tako da nijedna ni druga ekipa ne ispada :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 feb 2011, 23:16

Han!$;Lfc je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Katastrofalan početak utakmice za West Ham, ali evo Carlton je dao gol koji ulijeva nadu bar da će se pokušat bod izvuć. Definitivno ovde ko izgubi ispada u niži rang. ;)
Il ce obje na kraju da ispadnu.
Moje prognoze da na kraju ispadaju Wolverhampton, Blackpool i jedna od ekipa West Hama, WBA i Wigana. Ja bi licno volio da West Ham ostane u ligi.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 23:17

Han!$;Lfc je napisao/la:
Sve je moguće,samo se bojim kako će obje ispast,nažalost po West Ham koji neizmjerno cijenim. Isto tako West Ham je danas dobio na samopouzdanju jer preokret napraviti protiv rivala koji je konkurent može biti podstrek ali isto tako bojim se da je ovaj bod ravan nuli,mada s druge strane ako ništa direktan rival je ostao bez dva.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 feb 2011, 23:19

I ja bih volio da West Ham ostane u ligi ali nadam se da ce Liverpool pobjediti protiv West Hema ali onda da West Ham nanize 10 uzastopnih pobjeda :D

Ali stvarno moram pohvaliti West Ham koji ima jedne od najboljih napadaca u ligi .
YOU'LL NEVER WALK ALONE

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 feb 2011, 23:22

Čupate se,čupate. :D
You'll never walk alone.

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 13 feb 2011, 11:58

Dobivate Olimpijski stadion a idete u drugu ligu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 feb 2011, 14:25

king1000 je napisao/la:Dobivate Olimpijski stadion a idete u drugu ligu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Čemu provociranje? Treba te udaljiti s foruma minimalno mjesec dana...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 feb 2011, 15:58

Fakat gkupo ovo za stadion mislim da ce oni jedini igrat an Olimpijskom stadionu u Engleskoj :(
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 feb 2011, 16:35

Ma tako su i prosle godine se javljali, pa kad smo opstali nigdje miseva :D

slika

Legenda West Hama Julian Dicks se sprema za povratak na Upton Park posle sastanka koji je imao sa Avramom Grantom. Dicks se nada da ce zajmeniti Dyera na mjestu trenera rezervnog tima posto je Grant odgovorio na njegov poziv koji je objavljen u casopisu "Sunday Mirror Sport" prije dvije sedmice.
"Terminator" je trenutno sef Grays Atletica koji se takmici u Engleskoj konferenciji a bivsi kapiten Cekicara koji je dva puta pomogao West Hamu u borbi za opstanak tokom devedesetih rekao je da se divi nacinu na koji je Daglish donjeo dobro raspolozenje u Liverpool.
"Gledao sam trening ove sedmice i upoznao sam Avrama Granta. Mislim da je to bio jako pozitivan sastanak. Nadam se da cu se vratiti u Klub. Ubjeđen sam da mozemo da izađemo iz problema u kome se trenutno nalazimo. Ja bih u Klub doneo strast i ponos koji sam imao kad sam igrao za West Ham. Bio bih odusevljen kada bi me uprava zvanicno pozvala da im pomognem cak i ako bi trebalo samo da stojim pored terena i ruzno izgledam."
Dicks je sjedio na Bobby Moore tribini na utakmici protiv Birminghama i bio je odusevljen rekcijom koju je izazvao kod navijaca a na toj utakmici viđen je i natpis "Grante, molim te daj Dicksu sansu.".

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 feb 2011, 23:20

Frutek je napisao/la:Fakat gkupo ovo za stadion mislim da ce oni jedini igrat an Olimpijskom stadionu u Engleskoj :(
Stadion ce se renovirat nakon olimpijade znaci prilagodit ce se fudbalu. A za navijace West Hama ima smao jednu stvar da kazem: ne zivi se od proslosti i nekog romantizma danas para donosi rezultate (vecinom) a vi toga nemate a sa novim stadionom racunajte na vise kesa a samim time i bolju buducnost.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 feb 2011, 00:02

Predstoji prodaja preostalih deonica kluba!

slika

Uprava našeg kluba će još jednom pokušati da proda preostale dionice kluba kojih je 35% od ukupnog broja. 35 procenata je još uvjek u vlasništvu Straumur-a, banke sa Islanda koja je preuzela kontrolu nad Gusmundsonovim brigama izazvanim finansijskim kolapsom koji je doživio tokom svjetske ekonomske krize 2008-e godine.

Nova ponuda je izašla u ponedeljak, tri dana nakon što nam je dodeljen Olimpijski Stadion. Očekuje se da vrijednost akcija znatno poraste povodom pređašnjih događaja.

‚‚‚Vrijednost kluba je enormno porasla i sada je jedinstvena prilika da se preostale deonice otkupe za 35-40 miliona funti i postoje velike šanse da vrijednost skoči nekoliko puta više kada se West Ham preseli na Olimpijski stadion‚‚-rekao je izvor iz našeg kluba poznatom novinaru Herisu-‚‚postoji šansa da vrijednost skoči sa 100 miliona koliko je trenutna do 500 miliona, pa čak i 700 miliona funti u trenutku preseljenja sa Boleyn Ground-a. Postoje četiri velika kluba u Londonu (Arsenal, Chelsea, Tote*hem i West Ham) i mi smo daleko najjeftiniji. Sa druge strane, imamo bogato fudbalsko nasleđe i ogromno jezgro navijača i sa Olimpijskim Stadionom možemo ući u top 5 kluba sa Ostrva!‚‚

Kritike upućene Goldu i Salivenu povodom izražene želje sa preseljenjem na OS su išle prema tome da je jedini razlog investiranja u West Ham prodaja Boleyn Ground-a, preseljenje u Stratford i prodaja njihovih dionica zarad još većeg profita. Kako su prethodni pokušaji prodavanja dionica bili neuspješni, sada se očekuju mnogo atraktivnije ponude i stručnjaci tipuju da klub može biti prodat još jednom i pre zakazanog debija na novom stadionu sezone 2014/15.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 21 feb 2011, 15:31

Veceras posljedna utakmica FA Cupa, igramo protiv Burnley-a kuci. Kada bi pobjedili veceras u cetvrtfinalu bi igrali protiv Stoke-a u gostima protiv kojih isto imamo velike sanse. Nadam se da kad vec nismo uspjeli u League Cupu doci do finala da ceo uspjeti preko Fa Cupa objezbjediti evropu. Mislim da Grant nece puno kombinovati sastav te da ce uglavnom igrati sa najboljim igracima. Ono sto boli je vijest da ce Upson propustit izgleda citavu sezonu zbog povrede koju je zadobio protiv Birminghama kada je zamjenjen na poluvremenu :evil: Previse imamo problema u odbrani sada jos se povrijedi kapiten ekipe :evil: Tomkins je dosta dobro djelovao tokom ove sezone tako da mislim da ce biti on broj jedan, dok ce se rotirati Gabbidon, Reid i Da Costa koji i nisu u nekoj Bog zna kojoj formi. Bilo kako bilo, veceras ne smiju kiksati i nadam se da necemo primiti gol veceras da odbrana dobije malo na samopouzdanju.

Ostali parovi :

1 Stoke City v West Ham United or Burnley

2 Manchester City or Aston Villa v Everton or Reading

3 Birmingham City v Bolton Wanderers

4 Manchester United v Leyton Orient or Arsenal

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 21 feb 2011, 20:30

West Ham United: Green, Jacobsen, Reid, Tomkins, Bridge, Sears, Parker, Hitzlsperger, Noble, Ba, Cole
Subs: Boffin, Spector, Da Costa, Boa Morte, Barrera, Hines, Piquionne

Burnley: Grant, Mears, Carlisle, Duff, Fox, Elliott, Cork, Marney, Wallace, Eagles, Rodriguez
Subs: Jensen, Easton, Edgar, Bikey, Alexander, Iwelumo, Thompson

Konacno debi Hitzlsperger-a slika

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 22 feb 2011, 10:33

Sinoc lagana pobjeda protiv Burnley-a sa pola snage. Strijelci su bili Hitz, Sears, Reid i Cole 2x. Drago mi je zbog Hitz-a, vidi se da nije jos 100% spreman ali i pored toga je uspio zabiti prelijep gol u debiju. U sljedecem kolu igramo protiv Begovica i Co u gostima, Wembley je tako blizu :D

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 22 feb 2011, 20:37

http://whubosnia.****/
Evo WHU Fans Bosnia, tek nastalo :)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Fudo, HariTz, kakarut, L-Train, Pensioner26, UnitedWA, VolimBiH96 i 74 gosta.