English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ronaldov ego ovo nece podnijeti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sreća za United što je Frenkie na telemahu pa ne može gledat.
-
- Kontakt:
Nerealan rezultat. Mislim da ćete se složiti.
Ja upalio na 2:0, kontam zakasnio
Ja upalio na 2:0, kontam zakasnio

Joj koji će cirkus biti iduće kolo, ovi na Old Traffordu svakako nekakav bojkot spremali 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije valjda da ti minuse pisemo drugo kolo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
tim u kojem je rasford generacijski talenat a bruno neka klasa i ne zasluzuje bolje, kome treba rostiljanje kad to brentford uradi
Steta sto ce Roki otici jer on ne moze ovo da podnese, ispast ce na kraju da su njegovim odlaskom propali a ne njegovim dolaskom.
Hvala na streamu , gori dzeko11
Hvala na streamu , gori dzeko11
Ronaldo, vjerovatno'If I tell you, for example, that I consider one of the best jobs of my career was to finish sixth with Man United in the Premier League, you will say, "this guy is crazy".
-
- Kontakt:
Jedino nerealno je kako se ovo cesce nije desavalo u zadnje 2 godine. Debeli overachieveri su bili s obzirom kakav kadar imaju. Vajda sve dodje na naplatu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 avg 2022, 19:12Nerealan rezultat. Mislim da ćete se složiti.
Ja upalio na 2:0, kontam zakasnio![]()
-
- Kontakt:
Ne slažem se. Po meni nije trebalo biti više od 3:0.Finn je napisao/la: ↑13 avg 2022, 19:14Jedino nerealno je kako se ovo cesce nije desavalo u zadnje 2 godine. Debeli overachieveri su bili s obzirom kakav kadar imaju. Vajda sve dodje na naplatu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 avg 2022, 19:12Nerealan rezultat. Mislim da ćete se složiti.
Pronadju prognozu gdje sam napisao da ispadaju.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 avg 2022, 19:12Nerealan rezultat. Mislim da ćete se složiti.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
United je skoro na dnu, a dno je kad napokon krenu ispaštati financije, a to će nadam se uskoro i Glazeri će biti primorani prodati klub. Do tad neka budu smijurija i predmet šprdnje.
Sta Shaw glumi sa nabijanjem ovih nabacivanja svaki put. Bio je on bolji fudbaler
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Zamisli kreneš sa dvije desetke koje ne igraju odbranu i onda naprijed staviš ronalda i sancha
Zakonom velikih brojeva narednu ce nas United trehnuti 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja sam mislio da će sve pucati od kreacije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
ide preokret u drugom