La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Sevilla definitivno najgori prelazni rok ima za sada. Nisu se ni Betis i Villarreal nešto pojačali, ali barem nisu ni mnogo slabiji.
Sociedad bi možda mogao iskoristiti letargičnost trojca.
Sociedad bi možda mogao iskoristiti letargičnost trojca.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma čitava liga (osim ludog Laporte) je imala smiješan prelazni rok. Razlog je jasan svima.
Dinosaurus Tebas i njegova nenormalna pravila moraju otiću u historiju. Vijeme je za promjene i modernizaciju Primere.
Dinosaurus Tebas i njegova nenormalna pravila moraju otiću u historiju. Vijeme je za promjene i modernizaciju Primere.
Chimmy chimmy ya, Chimmy yam, chimmy yay
Uvijek mi je drago kad Julen levat popusi
Ma Messi sad sa sezonom od 40+ golova se Vraca iduće godine na listu nominiranih. Prošle godine prelazak u PSG (trzavice i sve sta ne), lose pripreme, korona novi grad i jezik i kultura je dovelo do toga da je podbacio, ali ove godine mislim da se zlatna kopacka Vraca Argentincu.
Niti ce Argentina sta uraditi na SP, niti PSG u ligi prvaka. A sta god uradi u farnerskoj ligi, nebitno je i nije relevantno. Kao sto je Neymar nestao sa radara odlaskom u losu ligu, tako ce i Mesi. Plus, on vise i nema kvalitet ta top 5. Proslo njegovo, sto je i logicno.Sport90 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:13Ma Messi sad sa sezonom od 40+ golova se Vraca iduće godine na listu nominiranih. Prošle godine prelazak u PSG (trzavice i sve sta ne), lose pripreme, korona novi grad i jezik i kultura je dovelo do toga da je podbacio, ali ove godine mislim da se zlatna kopacka Vraca Argentincu.
MLS mu se raduje slijedece sezone.
-
- Kontakt:
Argentina osvaja SP. Mislim, ne nužno, ali u uskom su krugu favorita.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Carvajal se vec stigao povrijediti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Rodrygo isto, taman ta desna strana Nacho RB, Lucas RW

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma ne treba nam niko kad imas ove specijalce

Nisam rekao da ce biti zlatna lopta, ali sam ubjedjen da ce biti medju 3 najbolja, ako prodje bez povrede. A sto se tiče Argentine i SP - imaju kvalitet za 1/4 finale a poslije ce biti i o zrijevu i o sreći. Ali po meni su najbolji predstavnik Juzne Amerike.Evander je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:25Niti ce Argentina sta uraditi na SP, niti PSG u ligi prvaka. A sta god uradi u farnerskoj ligi, nebitno je i nije relevantno. Kao sto je Neymar nestao sa radara odlaskom u losu ligu, tako ce i Mesi. Plus, on vise i nema kvalitet ta top 5. Proslo njegovo, sto je i logicno.Sport90 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:13Ma Messi sad sa sezonom od 40+ golova se Vraca iduće godine na listu nominiranih. Prošle godine prelazak u PSG (trzavice i sve sta ne), lose pripreme, korona novi grad i jezik i kultura je dovelo do toga da je podbacio, ali ove godine mislim da se zlatna kopacka Vraca Argentincu.
Nema šanse, ako Benzema, Haaland i Mbappe, možda i Vini budu imali sezonu kakva se očekuje to su top3.Sport90 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 17:58Nisam rekao da ce biti zlatna lopta, ali sam ubjedjen da ce biti medju 3 najbolja, ako prodje bez povrede. A sto se tiče Argentine i SP - imaju kvalitet za 1/4 finale a poslije ce biti i o zrijevu i o sreći. Ali po meni su najbolji predstavnik Juzne Amerike.Evander je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:25Niti ce Argentina sta uraditi na SP, niti PSG u ligi prvaka. A sta god uradi u farnerskoj ligi, nebitno je i nije relevantno. Kao sto je Neymar nestao sa radara odlaskom u losu ligu, tako ce i Mesi. Plus, on vise i nema kvalitet ta top 5. Proslo njegovo, sto je i logicno.Sport90 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:13Ma Messi sad sa sezonom od 40+ golova se Vraca iduće godine na listu nominiranih. Prošle godine prelazak u PSG (trzavice i sve sta ne), lose pripreme, korona novi grad i jezik i kultura je dovelo do toga da je podbacio, ali ove godine mislim da se zlatna kopacka Vraca Argentincu.
Francuska je prvi favorit na prvenstvu.
Nije najbolji igrač PSG, a ne da bude u top3 na svijetu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Neki ocito i dalje zive u 2015. i dalje vide Messia na tom nivou. Sto naravno nije ni blizu. Niti jedna ozbiljna ekipa ne treba ni Messia ni Ronalda. Imat ce oni i dalje solidnu statistiku, ali njihov doprinos ekipama je mizeran, cak su kontraproduktivni. Ostali igraci patw radi njihovog setanja.
Kylian Mbappe: "Od svih igrača koji nikada nisu osvojili Zlatnu loptu, a bili su u prilici, mislim da su najviše oštećeni Xavi i Andres Iniesta."

Jel reko Messiju to u facu 

- kontrasviju
- Kontakt:
Neymar je nestao sa radara zato što igra 15 utakmica po sezoni, a ne zato što je u Francuskoj. Mbappe igra u istoj ligi i u istoj ekipi pa je konstantno na radaru i nije nebitan i irelevantan kao što kažeš. Tako da ta tvrdnja veze s vezom nema.Evander je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:25Niti ce Argentina sta uraditi na SP, niti PSG u ligi prvaka. A sta god uradi u farnerskoj ligi, nebitno je i nije relevantno. Kao sto je Neymar nestao sa radara odlaskom u losu ligu, tako ce i Mesi. Plus, on vise i nema kvalitet ta top 5. Proslo njegovo, sto je i logicno.Sport90 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 11:13Ma Messi sad sa sezonom od 40+ golova se Vraca iduće godine na listu nominiranih. Prošle godine prelazak u PSG (trzavice i sve sta ne), lose pripreme, korona novi grad i jezik i kultura je dovelo do toga da je podbacio, ali ove godine mislim da se zlatna kopacka Vraca Argentincu.
1921
Ja se smijem kladiti da ce Messi biti prvi strijelac francuskog sampionata (vise golova od Mbapea) i kandidat za zlatnu kopacku (u prva 3) hoce li to biti dovoljno za top 3 u izboru zlatne lopte ne znam - ali ce biti dovoljno da zasluženo bude u uzem izboru (lista od 10 ili 20 kandidata). Nije 2015 ali u njemu ima jos jedna - dvije vrhunske sezone - u PSGu nije teret zbog ekipe kakva je ali vrlo vjerovatno da bi bio teret u drugim ekipama -slicno kao Ronaldo u Unitedu- to se slažem.
Nije Messi zadnji put osvojio loptu 2015. nego je aktuelni osvajač zlatne lopteEvander je napisao/la: ↑13 avg 2022, 18:18Neki ocito i dalje zive u 2015. i dalje vide Messia na tom nivou. Sto naravno nije ni blizu. Niti jedna ozbiljna ekipa ne treba ni Messia ni Ronalda. Imat ce oni i dalje solidnu statistiku, ali njihov doprinos ekipama je mizeran, cak su kontraproduktivni. Ostali igraci patw radi njihovog setanja.

Kad mu se digne i dalje najbolji igrač na planeti. Prošla sezona nakon svih turbulencija nije nikakvo mjerilo.
Benzema će balon prvi put uzeti sa 34 na leđima recimo.
Budimo realni samo je Modrić osvojio nagradu i periodu dominacija CR-a i Messia, tako da nisu imali nikakve šanse ni Benzema ni Neymar, Suarez, Ramos i ostala generacija koja se izdvajala i igrala u tom periodu.Rajaz je napisao/la: ↑13 avg 2022, 18:30Nije Messi zadnji put osvojio loptu 2015. nego je aktuelni osvajač zlatne lopteEvander je napisao/la: ↑13 avg 2022, 18:18Neki ocito i dalje zive u 2015. i dalje vide Messia na tom nivou. Sto naravno nije ni blizu. Niti jedna ozbiljna ekipa ne treba ni Messia ni Ronalda. Imat ce oni i dalje solidnu statistiku, ali njihov doprinos ekipama je mizeran, cak su kontraproduktivni. Ostali igraci patw radi njihovog setanja.
Kad mu se digne i dalje najbolji igrač na planeti. Prošla sezona nakon svih turbulencija nije nikakvo mjerilo.
Benzema će balon prvi put uzeti sa 34 na leđima recimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.