Sretan pazarni dan svima koji slave. Nekad se znalo primat i po deset komada od Leotara, al jučer su ubacili u brzinu više i primili samo jedan. Svaka ćast!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
U svojoj nemoci i frustriranosti poceli su i ove djecije fore od prije 10 godina iscrtavati,valjda se sa kukastog kriza omladina SDA prebacila na forumske spacke

Misle oni naseg Khabirija ce zavarati sa par crteza grafita po gradu pa da ce okrenuti silne milijune ulagati u bivsi srpski klub

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ovo je već upgrade u odnosu na Je l' me netko tražio. Moguće da je čak nivo Kako je počeo rat na mom otoku.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Trebinjac94
- Kontakt:
HvalaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 00:07Cestitam druzeTrebinjac94 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 21:09Hvalasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2022, 19:58Ĺeo je Leo
Đaba je
Cestitam forumasu @Trebinjac na danasnjoj pobjedi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Blue Train
Nasmijava me vaše neznanje, taj "neprijatelj broj 1" nije kriv sto vas vrhovni poglavar iz Vatikana prihvata i opravdava stvari koje su striktno zabranjene. Kroz koju generaciju možemo očekivat umjesto bijelog dima, dim u duginim bojama iz Stikstinske kapele, a zna se ko je glavni sponzor te propagande.
No nebitno, sretno TC večeras!

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Sta ko prenosi danas ?
ASBIH Sloboda Borac 17h
MY TV Zeljeznicar Tuzla 21h
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Golemo je derpe platio onim budalama u Kazahstanu i podijelio im rekvizite da se pojave kao navijaci Zrinjskog na stadionuAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 14:19U svojoj nemoci i frustriranosti poceli su i ove djecije fore od prije 10 godina iscrtavati,valjda se sa kukastog kriza omladina SDA prebacila na forumske spacke![]()
![]()
Misle oni naseg Khabirija ce zavarati sa par crteza grafita po gradu pa da ce okrenuti silne milijune ulagati u bivsi srpski klub![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑13 avg 2022, 16:34Golemo je derpe platio onim budalama u Kazahstanu i podijelio im rekvizite da se pojave kao navijaci Zrinjskog na stadionuAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 14:19U svojoj nemoci i frustriranosti poceli su i ove djecije fore od prije 10 godina iscrtavati,valjda se sa kukastog kriza omladina SDA prebacila na forumske spacke![]()
![]()
Misle oni naseg Khabirija ce zavarati sa par crteza grafita po gradu pa da ce okrenuti silne milijune ulagati u bivsi srpski klub![]()
Marketing

Uskoro jos jace ide sve to.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ciao viza za buducnost

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
a to se marketing sad zove, odnosno sad za sad, kasnije ce bit k'o i ovi pravi navijaci, isto su ovako pocinjali i oni 
samo ove kosooke usmjerite da ne lutaju izmedju tri cetiri kluba, njima ce trebat vise od 10 godina da odaberu Zrinjski

samo ove kosooke usmjerite da ne lutaju izmedju tri cetiri kluba, njima ce trebat vise od 10 godina da odaberu Zrinjski
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Komsije moje znam da vam nije lako,leglo nam do sada 1,4 mil eura i jos nas ceka play off kad ce grmit u gradu onda zadnjih dana stigla dva vrhunska pojacanja ,zatim mi pobjedili mrtvi Leotar sa drugom momcadi 4:1 a vi od istih izgubili plus imamo mladog modernog i sposobnog trenera dok vi trpite onoga Morza,u upravi lozi nam sjede Sulenta,Mamic i Khabiri i svi hoce da naprave regionalnog diva za buduce transfere a u vas Sose i Husic,Hasic kako vec svako tri mjeseca bi da idu.
Kad malo bolje razmislim nekako mi vas zao ,mozda bi ja na vasem mjestu bio 100 puta gori.
Sve vam je oprosteno.
Kad malo bolje razmislim nekako mi vas zao ,mozda bi ja na vasem mjestu bio 100 puta gori.
Sve vam je oprosteno.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
A Zeljo?Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 17:01Komsije moje znam da vam nije lako,leglo nam do sada 1,4 mil eura i jos nas ceka play off kad ce grmit u gradu onda zadnjih dana stigla dva vrhunska pojacanja ,zatim mi pobjedili mrtvi Leotar sa drugom momcadi 4:1 a vi od istih izgubili plus imamo mladog modernog i sposobnog trenera dok vi trpite onoga Morza,u upravi lozi nam sjede Sulenta,Mamic i Khabiri i svi hoce da naprave regionalnog diva za buduce transfere a u vas Sose i Husic,Hasic kako vec svako tri mjeseca bi da idu.
Sve vam je oprosteno.
dajte im odma tituluuu
-
- Kontakt:
Svega mi ovo je faul u napadu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ni Bilbija ne zna osnovna pravila u fudbalu.
Napuca ga Kulašin loptom, on ne prekida, pušta prednost.
A i ovaj faul je smiješan.
Napuca ga Kulašin loptom, on ne prekida, pušta prednost.

A i ovaj faul je smiješan.
Zadnja izmjena: LeonProfessional, dana/u 13 avg 2022, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ispravka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 17:01Komsije moje znam da vam nije lako,leglo nam do sada 1,4 mil eura i jos nas ceka play off kad ce grmit u gradu onda zadnjih dana stigla dva vrhunska pojacanja ,zatim mi pobjedili mrtvi Leotar sa drugom momcadi 4:1 a vi od istih izgubili plus imamo mladog modernog i sposobnog trenera dok vi trpite onoga Morza,u upravi lozi nam sjede Sulenta,Mamic i Khabiri i svi hoce da naprave regionalnog diva za buduce transfere a u vas Sose i Husic,Hasic kako vec svako tri mjeseca bi da idu.
Sve vam je oprosteno.
Šoše Husić ili Hasić ili Husnić kako se već zove ne podnose ostavke svaka tri mjeseca već svaka četiri mjeseca.
Kako okasni tranša od sda oni odmah ostavke daju. O jadu se zabavili u centrali sda, mila majko s kim mi imamo posla i kome dajemo pare. Ljevičari iz sda

Počeo je šiljiti velikanu

kako će se ovo jednom tzv. velikanu obiti o glavu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴