Baš tako. Upravu si. Ali ne treba podcijeniti ni Leotar, tvrda su ekipa ako im ne zabiješ na vrijeme. A, ako kojim slučajem oni zabiju prvi, čeka te antifudbal i valjanje. Dosta su i grubi. Treba se i čuvati povreda. Hajmo Rođeni po pobjeduemil02in je napisao/la: ↑11 avg 2022, 09:19Utakmica sa Leotarom je iznimno važna. Prvo jer sa 3 boda dobiješ još samopouzdanja pred zaostalu utakmicu sa Igmanom gdje ti pobjeda može donijeti mjesto u vrhu pred utakmicu sa svinjama u Gabeli. Prošle godine smo izgubili Evropu zbog ovakvih utakmica kroz ligu i čak bili u zoni borbe za opstanak. Lijepo je dobiti Zelju,Sarajevo,Tuzlu i svinje ali bodovi iz ovih utakmica sa ekipama koje su u donjem dijelu tabele donose vrh .Reds93 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 08:21Bilo bi stvarno dobro dobiti Leotar, time bi bili jedna od 3 ekipe koje su neporažene. Jeste rano i jeste početak lige, ali to bi bilo baš fino,vjetar u leđa timu.
Gledam trening, raspoloženje se čini puno bolje, Osim izgleda bolje i raspoloženije, možda su riješili te početne probleme što su imali, nadam se.
Držimo fige i navijamo![]()
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Ne znam samo sto sada ekipa iz Velez TV ne obidje stadion, porazgovara s majstorima i da naprave izvjestaj sta se radilo od pocetka, sta se radi i kada ce sve biti gotovo.. plus par snimki iz zraka, mislim da bi dosta raje voljelo vidjeti a i cuti sta se radi i kada ce biti zavrseno.
Od svih stvari na dunjaluku baš mi se o tome mašta, nema šta.
Kakve su tajne ne kontam, stalno nešto šuš muš vala mi se na qrac popela ta priča
Kakve su tajne ne kontam, stalno nešto šuš muš vala mi se na qrac popela ta priča
Kakvog ovdje materijala ima za stranačke botove. Ljudi ne prstaju da hraču i šire defetizam. Tačno mi se ovo više ne čita koliko im je dopušteno da trolaju i da maltretiraju sa negativom.
Kupio sam novi dres, lijepo izgleda, materijal je sličan prošlogodišnjiem. Razlikuje se samo na dijelovima oko vrata i na unutrašnjoj strani rukava (ispod pazuha
)
Šteta što grb nije urađen na drugačiji način ali šta je tu je

Šteta što grb nije urađen na drugačiji način ali šta je tu je
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
I ja sam neki dan, lijepe su detalje sa 100 godina u zlatu itd. Al nisu imali djecije velicine pa nisam mogao njima. Al citava porodica je clan kluba sada mislim da imamo broj 3100 il nesto tako.
Sta nas ceka?
Sutra Trebinje away. Imaju samo jedan bod nakon cetiri kola, ali su zato sve 4 utakmice igrali u gostima. Gol razlika 2:10. Kod nas sve bolja i bolja atmosfera. Fale nam 4 igraca ali nema izgovora. Idemo po pobjedu. Vise ce nas sutra u crvenim dresovima biti nego njih
Pa onda Igman, 16og ili 17og. Opet radni dan
Imaju jako dobru ekipu, nakon dva kola imaju 0 bodova ali mogli su imati 6 bodova jer su bolji bili i od Sirokog i od Borca. Opet Gabela i ocekujem nas 1,000+. Svi u Gabelu !
Pa onda gradski derbi, vjerovatno 21og. Evo Zrinski je prosao u Evropi pa ce igrati dvije evropske utakmice i prije i poslije nas. Ali i mi cemo biti umorni nakon Igmana. Naravno ocekujem pun stadion i ima da gori.
Pa onda Siroki, Sloga....
HOCEMO POBJEDE !
Sutra Trebinje away. Imaju samo jedan bod nakon cetiri kola, ali su zato sve 4 utakmice igrali u gostima. Gol razlika 2:10. Kod nas sve bolja i bolja atmosfera. Fale nam 4 igraca ali nema izgovora. Idemo po pobjedu. Vise ce nas sutra u crvenim dresovima biti nego njih

Pa onda Igman, 16og ili 17og. Opet radni dan

Pa onda gradski derbi, vjerovatno 21og. Evo Zrinski je prosao u Evropi pa ce igrati dvije evropske utakmice i prije i poslije nas. Ali i mi cemo biti umorni nakon Igmana. Naravno ocekujem pun stadion i ima da gori.
HOCEMO POBJEDE !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Biće to sve dobro. A koja nam četri igrača fale sutra?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 17:57Sta nas ceka?
Sutra Trebinje away. Imaju samo jedan bod nakon cetiri kola, ali su zato sve 4 utakmice igrali u gostima. Gol razlika 2:10. Kod nas sve bolja i bolja atmosfera. Fale nam 4 igraca ali nema izgovora. Idemo po pobjedu. Vise ce nas sutra u crvenim dresovima biti nego njih![]()
Pa onda Igman, 16og ili 17og. Opet radni danImaju jako dobru ekipu, nakon dva kola imaju 0 bodova ali mogli su imati 6 bodova jer su bolji bili i od Sirokog i od Borca. Opet Gabela i ocekujem nas 1,000+. Svi u Gabelu !
HOCEMO POBJEDE !
-
- Kontakt:
Halilovic, Radovac, Dzankovic i Ovcina1981ultra je napisao/la: ↑11 avg 2022, 18:49Biće to sve dobro. A koja nam četri igrača fale sutra?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 17:57Sta nas ceka?
Sutra Trebinje away. Imaju samo jedan bod nakon cetiri kola, ali su zato sve 4 utakmice igrali u gostima. Gol razlika 2:10. Kod nas sve bolja i bolja atmosfera. Fale nam 4 igraca ali nema izgovora. Idemo po pobjedu. Vise ce nas sutra u crvenim dresovima biti nego njih![]()
Pa onda Igman, 16og ili 17og. Opet radni danImaju jako dobru ekipu, nakon dva kola imaju 0 bodova ali mogli su imati 6 bodova jer su bolji bili i od Sirokog i od Borca. Opet Gabela i ocekujem nas 1,000+. Svi u Gabelu !
HOCEMO POBJEDE !
Jučer im je došla nova pošiljka, ne znam da li je dječija oprema u tom paketu.
Provjeri ako hoćeš
+38736555400
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Nadam se da će Drina sutra biti drugi U21, Haskić i Pantelić u napadu
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Haskic Pantelic
Andjusic
Pavic Hasanovic Drina Dejanovic
Bajric Ikic Zeljkovic
Bogdanovic
Andjusic
Pavic Hasanovic Drina Dejanovic
Bajric Ikic Zeljkovic
Bogdanovic
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pobjeda naša 100 posto
Šta je sa Barou, sa nama je od zimus, kako je moguće da ga nismo registrovali, s obzirom da je široki preko noći registrovao onog iz Burkine Faso, pa i Tuzla city ovog Senegalca te svinjski ovog nigerijca.? Sta se dešava
jel mi moze neko reci
na Grbavici sam vidio da dosta Mostaraca ima neke Adidas crvene Velezove dresove,old school adidas znak,
jesu li od rukometa ili nekog drugog sporta?
uglavnom lijepo izgledaju nesto se ne sjecam da je prva ekipa imala Adidas dresove
Retro fazon dresova neko radi. Mrva je nekim ljudima donosio u Amore mio. Jel on to radi ili neko drugi, ne znam tacno. Dresovi zanimljivo izgledaju i 50km kostaju 
Pravi ih Goca sa Luke koliko sam čuo. Zanimljiv je fazon, mada ne vjerujem da je Adidas original jer je 50 KM baš prejeftino. Uglavnom odlično izgledaju.
Bogdanović, Pavić, Bajrić, Zeljković, Pršeš, Ćosić, Anđušić, Haskić, Sijamija, Hasanović, Ikić.
Jedina promjena Ćosić umjesto Dejanovića (zasto?
).
Jedina promjena Ćosić umjesto Dejanovića (zasto?

Možda bolje izgleda na treningu, bez obzira na dobre utakmice Dejanovića kad je Meho u formi sigurno je kvalitetniji igrač na poziciji beka
E moj Bajricu.. treba da odneseš i loptu i igrača u duelu do korner zastavice..
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 2 gosta.