Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Bravo za djevojku 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mogla je u maniru americkih instagramusa samo reci I have a boyfriend i gotovo...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Hajmo reći da je momak pogriješio zbog zloupotrebe podataka, ali isto tako hajmo biti realni pa da je umjesto njega bio neki tatin sin cura se sigurno ne bi bunila što joj se javio
-
- Kontakt:
Hajde malo prestanite furati američke debilizme zlatni diggeri i slično , ima i djevojaka i momaka koji su normalni i ne furaju ta instagram sranja od života ...
Šta se on njoj ima javljati privatnom porukom ?
Još je ne persira nego počinje poruku sa ej i stavlja smajli ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Fantasista
- Kontakt:
Zna li neko do kada traje tuborg nagradna igra, na netu sve što nađem je za prošlu godinu?
- bavariapivo
- Kontakt:
Bravo, neki jednostavno ne shvacaju, da je to zloupotreba podataka, a i dripac mislio na taj nacin zbariti curu. a te price tatin sin ovo ono su nebulozne, jer tatin sin nikada ne bi radio kao dostavljac hrane na biciklubombaysaphire je napisao/la: ↑11 avg 2022, 09:08Hajde malo prestanite furati američke debilizme zlatni diggeri i slično , ima i djevojaka i momaka koji su normalni i ne furaju ta instagram sranja od života ...
Šta se on njoj ima javljati privatnom porukom ?
Još je ne persira nego počinje poruku sa ej i stavlja smajli ...

Aca Lukas 19.11 u Zetri znači ide se lagano 
Bio je sad u Mostaru, uzivo kida i on i bend. Mislio sam da mu je glas potrosen i syeban, al nije.
Wolt: debilusa prijavi covjeka za jednu obicnu poruku, nit je navaljivao nit sta, da je rekla imam momka ne bi se javljao vise. Ona reagovala ko da joj je poslao dlakav pakas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
? " ове ' $ 27... " " $ " $ $ &.
-
- Kontakt:
Drago mi je da Aleksandar Vuksanović može još da pjevaharden je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:18Bio je sad u Mostaru, uzivo kida i on i bend. Mislio sam da mu je glas potrosen i syeban, al nije.
Wolt: debilusa prijavi covjeka za jednu obicnu poruku, nit je navaljivao nit sta, da je rekla imam momka ne bi se javljao vise. Ona reagovala ko da joj je poslao dlakav pakas.

De mi samo objasni koji qrac radnik klijentu šalje poruku na privatni telefon ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Koji overreacting za obicnu poruku koju je mogla ****.ti u 4 rijeci.bombaysaphire je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:26Drago mi je da Aleksandar Vuksanović može još da pjevaharden je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:18Bio je sad u Mostaru, uzivo kida i on i bend. Mislio sam da mu je glas potrosen i syeban, al nije.
Wolt: debilusa prijavi covjeka za jednu obicnu poruku, nit je navaljivao nit sta, da je rekla imam momka ne bi se javljao vise. Ona reagovala ko da joj je poslao dlakav pakas.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slusao ga 2 puta u posljednjih par mjeseci, ubica nema sta.harden je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:18Bio je sad u Mostaru, uzivo kida i on i bend. Mislio sam da mu je glas potrosen i syeban, al nije.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovaj je nije trebao pokusavati muvati.. Ali zamisli kakva je to pacenica koja ga zbog toga prijavi sefu, umjesto da ga suptilno ili direktno odj*be.
Pa da joj se svidio, ne bi dobio otkaz nego bi dobio pi.cke.
Momak očito nema blage veze o današnjim sekama. Polupismene idiotkinje koje te gledaju kroz par stvari. Ako tih par stvari nemaš, desit će ti se havarija.
A na kraju dana, ovaj budalaš je iskoristio posao za javljanje hahah zar si toliko glup da ne možeš naći neki manje glup način da se javiš? I treba da dobije otkaz jer je glup.
Momak očito nema blage veze o današnjim sekama. Polupismene idiotkinje koje te gledaju kroz par stvari. Ako tih par stvari nemaš, desit će ti se havarija.
A na kraju dana, ovaj budalaš je iskoristio posao za javljanje hahah zar si toliko glup da ne možeš naći neki manje glup način da se javiš? I treba da dobije otkaz jer je glup.
41:34
-
- Kontakt:
Ma i nije buraz , yebi ga posao je posao . Bio sam konobar 10 godina , uvijek je persiranje bilo dobar dan izvolite , pa svako spuštanje pića izvolite , hrane izvolite i prijatno ...harden je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:29Koji overreacting za obicnu poruku koju je mogla ****.ti u 4 rijeci.bombaysaphire je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:26Drago mi je da Aleksandar Vuksanović može još da pjevaharden je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:18
Bio je sad u Mostaru, uzivo kida i on i bend. Mislio sam da mu je glas potrosen i syeban, al nije.
Wolt: debilusa prijavi covjeka za jednu obicnu poruku, nit je navaljivao nit sta, da je rekla imam momka ne bi se javljao vise. Ona reagovala ko da joj je poslao dlakav pakas.![]()
Meni su klošari mrtvi i gospoda uvijek isti bili , uvijek je tu osmijeh bio , bilo i situacija da djevojkama nabacivanje folovi , ma vozdra posao je posao ...
-
- Kontakt:
Izađi malo iz instagram svijeta i ostalih you tube zlatnih diggera u nebuloza , uhvati se realnosti .BenWhite je napisao/la: ↑11 avg 2022, 13:41Pa da joj se svidio, ne bi dobio otkaz nego bi dobio pi.cke.
Nece dugo ovaj biti na birou, biciklista dostavljaca sa iskustvom uvijek treba 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.