FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znal se sta oko dresova? Yebena Errea, uvijek neki problemi s njima. Jaran narucio dres od Man Cityja iz Britanije i stiglo mu za 3 dana, mi cekamo vec 10 dana jbt.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Mogu li se odmah kupit ulaznice ispred stadiona? Vrijeme da se krene prema Zenici, sretno nam braco nocas..
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Cannavaro, Puyol, Medel sve su to bili niski stoperi, ova prva dva svjetska klasamiky_hz je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:52Canavaro je osvojio zlatnu loptu ,štoper 1.76SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:17Đokanović je inače visočiji od novog štopera Manchester Uniteda, Lisandra Martineza, koji je plaćen €57.37m. Nije suludo da on tu stalno igra pogotovo sad kad je i Abubakar tu![]()
.Mislim da je i Andrej baš te iste visine.
Generalno na ovaj sistem koji igramo idealno je imati tako pokretnog igraca nazad,zato ja imam dilemu kako bi Vukotic sa svojom konstitucijom mogao to ispratiti.Ono u Krupi je bio idealan i idealan je za sistem kad su stoperi duboko unutra da moze braniti mali prostor i fatati centarsuteve unutra ,malo mi je to upitnik za neki njegov dolazak(nisam protiv njega samo da kažem) nego onako bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi on iznio to takav kakav jeste

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Tako je, u ekipi moras imati i takve tipove igraca, koji se ne plasi napraviti visak i gurnuti loptu izmedju linija. To je ustvari krilo igrac koji je stalna prijetnja bekovima i stoperima..sta ti imas ustvari od Krste( i bilo ih je jos kamara) kao krilnog igraca, igrao je mnogo na toj poziciji ja nisam vidio da je napravio visak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od 18h ispred stadiona
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U koliko se cekamo na naplatnim kucicama.
Je ne mogu krenuti prije 18,30 sati.Bice raje mi idemo sa dva auta puna ko sibica.Kako je krenula mozda i tri samo se kace novi.
Valja sat i po izdrzati.
Je ne mogu krenuti prije 18,30 sati.Bice raje mi idemo sa dva auta puna ko sibica.Kako je krenula mozda i tri samo se kace novi.
Valja sat i po izdrzati.
-
- Kontakt:
Ima li neko da možda još nije krenuo a da ima mjesta u autu?
Skinu tu crveno-crnu maju i obuci bordo ko insan

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Asmir Suljić je beton igrač.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Cekaj malo buraz,Morto ti brat, a otjerao nam Adukora,prepada Musu,prijeti Abubakaru i on bolji od sovaca...MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:23A neVanja8 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 12:42Poslalji mortu, pa je li moderator ili nije...MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2022, 12:33
Ne mogu, daleko sam od Hajre. Jedino ovaj komšo što ga čuva da ga istuče u moje ime.![]()
![]()
Brata svog u haram poslati neću. Jedino ove što bi forumu tukli, yebavali majke nudim da mi trajno kera osakate.

- LovacnaJelene
- Kontakt:
E ako mu je bilo sta stiglo iz Britanije za 3 dana, onda je on licno Edin Dzeko.napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 16:34Znal se sta oko dresova? Yebena Errea, uvijek neki problemi s njima. Jaran narucio dres od Man Cityja iz Britanije i stiglo mu za 3 dana, mi cekamo vec 10 dana jbt.
Zapeli na carini.napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 16:34Znal se sta oko dresova? Yebena Errea, uvijek neki problemi s njima. Jaran narucio dres od Man Cityja iz Britanije i stiglo mu za 3 dana, mi cekamo vec 10 dana jbt.
ISTINA ZA VEDRANA!
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Da nam je dati gol u prvom poluvremenu, to jos ne znamo kako izgleda 

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 59 gostiju.