Naravno. Medjutim, ako od Vukotica ne bude nista, nema bolje domace opcije. Ne znaci ako propadne ovaj, da ne trebamo probati Marjanovica. Kvalitetan, mlad stoper. Jedino sumnjam i u njega, s obzirom na ugovor do 2025.nokee je napisao/la: ↑10 avg 2022, 13:33Ako je Dudic rekao uslove koje treba novi stoper da ispunjava, ovaj nije nas novi igrac sigurno. Uglavnom na klupi prosle sezone..vedinjo98 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 13:26Prvi ga je predlozio ........hordasDoboj je napisao/la: ↑10 avg 2022, 13:04https://www.transfermarkt.com/sasa-marj ... ler/701598
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 10 avg 2022, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Zato smo i doveli Musu .hazarder je napisao/la: ↑10 avg 2022, 13:30Pa da je s 20 godina starter u Gorici nešto sumnjam da bi ga Sarajevo moglo dovesti.FCUM je napisao/la: ↑10 avg 2022, 13:24odakle izvlacite ove. Momak u Gorici ne igra a kamoli kod nashordasDoboj je napisao/la: ↑10 avg 2022, 13:04https://www.transfermarkt.com/sasa-marj ... ler/701598
BTW Tek sad vidjeh da je Gorica potpisala onog desnog beka iz Barce, Wague-a![]()

- hordasDoboj
- Kontakt:
Pogledao sam sad malo fb stranicu od Gorice, igrao je ove zadnje dvije prijateljske za njih, pitanje je kolika je to "takmičarska forma". Ja sam postavio ovog lika kad je ljkraš napisao da je rođen u BL i visok 1.94. Slažem se da bi nam bolje došao Vukotić tu, ali nije da i ovaj nije igrao nikako, ali ne bih se ljutio da Traku guramo do polusezone pa vidjeti da li se mora zvjerka neka dovoditi.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Fun fact: Goricu vodi Samir Toplak kojeg je Feđa nahvalio kad je bio kod Bahe u podcastu jer je kod njega igrao u Varteksu 10/11
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pa takmicarska forma kao kod Vukotica prošli pripreme igrali prijateljske mogu odmah uletit i jedan i drugi , Vukotic je igrao sad prijateljsku prije toga nije 3 mjeseca,plus što je Vukotic krajem prosle godine imao povredu i nije ga bilo 3 mjeseca.Al dobro prošlo je od tog 6/7 mjeseci.hordasDoboj je napisao/la: ↑10 avg 2022, 13:48Pogledao sam sad malo fb stranicu od Gorice, igrao je ove zadnje dvije prijateljske za njih, pitanje je kolika je to "takmičarska forma". Ja sam postavio ovog lika kad je ljkraš napisao da je rođen u BL i visok 1.94. Slažem se da bi nam bolje došao Vukotić tu, ali nije da i ovaj nije igrao nikako, ali ne bih se ljutio da Traku guramo do polusezone pa vidjeti da li se mora zvjerka neka dovoditi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kupus army
- Kontakt:
Jel prenos na Mojatv?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
https://pl bih.ba/nas-izbor/dosije-plbih-libero/?fbclid=IwAR3lJ3ndOGSIpGCl2f874lR-ioNA9sZZWBVTk55svvoHNIqBTuQIx5SP2vs
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Celiku se zahvalit, platit ljudima sto smo podpisali, ne lomit palit, ponudit im da budu nasa filijala ako hoce hoce, ako nece nije problem.
Ponasat se gosposki, ako krenu na sake probat izbjec (radi zahvalnosti) al ako stvarno budu presli crvenu liniju netreba se povuc ko picka vec pokazat koje babo u ovoj drzavi i to je to.
Ovi sto su doktorirali bosanski jezik, i sto traze ovde ispravno izrazavanje, recenice u istom pravcu ili recenice kontra pravcu sa padezima jotovanjima palatizacije superlative, i moj ban da necete mozda kurcinu..
Nek me banuju ja cu odradit ban i opet cu se vratit jer moj klub dom je FK SARAJEVO PICKO IZJEBANA .
Ponasat se gosposki, ako krenu na sake probat izbjec (radi zahvalnosti) al ako stvarno budu presli crvenu liniju netreba se povuc ko picka vec pokazat koje babo u ovoj drzavi i to je to.
Ovi sto su doktorirali bosanski jezik, i sto traze ovde ispravno izrazavanje, recenice u istom pravcu ili recenice kontra pravcu sa padezima jotovanjima palatizacije superlative, i moj ban da necete mozda kurcinu..
Nek me banuju ja cu odradit ban i opet cu se vratit jer moj klub dom je FK SARAJEVO PICKO IZJEBANA .
- napoleon72
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:08Celiku se zahvalit, platit ljudima sto smo podpisali, ne lomit palit, ponudit im da budu nasa filijala ako hoce hoce, ako nece nije problem.

Kralju, tebe ako banuju, nek slobodno forum gase.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Urodilo plodom ono Feđino sto je trazio na pressu sinoc da se napiše o ovome nestoNirton je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:07https://pl bih.ba/nas-izbor/dosije-plbih-libero/?fbclid=IwAR3lJ3ndOGSIpGCl2f874lR-ioNA9sZZWBVTk55svvoHNIqBTuQIx5SP2vs

Inace jedini normalan portal u smislu same analize igre,moze se uvijek pravih stvari procitati i nauciti nešto novo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Bravo Fedja za ono sto si rekao za dovodjenja stopera, a nadam se i svih buducih pojacanja, pa i prinova. Kaje Fedja obavezno:
- Da nema duzu pauzu
- Da ima utakmice iza sebe itd,itd
Za nas izgleda fascinantno, ali za pametne normalno.
Zatim Fedja nafali Djokanovica, cak u kontekst stavi i MU.
Ono sto mi je zaparalo usi je izjava Djokanovica:" Lakse mi je igrati stopera, ne vucem nikog na ledjima, imam vise prostora i moja brzina(ja bih dodao i tehnika,koja stoperima u glavnom nije jaca strana)dolazi do izrazaja. Dobro je ovo i za CV naseg Pecija.
Ako sljedeci put dovedemo invalida, strajkujem gladju pred OHR-om.
Sretno FKS, do istorijskih 4/4 aBd. Smireno,pametno i furiozno u drugom poluvremenu. Lijepo je biti navijac FKS, bilo uvijek, a danas posebno.
- Da nema duzu pauzu
- Da ima utakmice iza sebe itd,itd
Za nas izgleda fascinantno, ali za pametne normalno.

Zatim Fedja nafali Djokanovica, cak u kontekst stavi i MU.
Ono sto mi je zaparalo usi je izjava Djokanovica:" Lakse mi je igrati stopera, ne vucem nikog na ledjima, imam vise prostora i moja brzina(ja bih dodao i tehnika,koja stoperima u glavnom nije jaca strana)dolazi do izrazaja. Dobro je ovo i za CV naseg Pecija.
Ako sljedeci put dovedemo invalida, strajkujem gladju pred OHR-om.

Sretno FKS, do istorijskih 4/4 aBd. Smireno,pametno i furiozno u drugom poluvremenu. Lijepo je biti navijac FKS, bilo uvijek, a danas posebno.
Krezavi bosnjoPitar6785 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:08Celiku se zahvalit, platit ljudima sto smo podpisali, ne lomit palit, ponudit im da budu nasa filijala ako hoce hoce, ako nece nije problem.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ne

Brata svog u haram poslati neću. Jedino ove što bi forumu tukli, yebavali majke nudim da mi trajno kera osakate.
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:08Celiku se zahvalit, platit ljudima sto smo podpisali, ne lomit palit, ponudit im da budu nasa filijala ako hoce hoce, ako nece nije problem.
Ahbabu samo opusteno, ne moze ti niko nista, jaci si nego sto misle ovi apsolventi,asistenti,docenti,profesori ...

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pitaru moj, tebe ako banuju, ja ti nudim svoj account. Ali mislim da neće, jer jedan si od rijetkih koji druge forumaše ne vrijeđa, već iznese svoje mišljenje, pa nek hala gori.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:25Pitar6785 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:08Celiku se zahvalit, platit ljudima sto smo podpisali, ne lomit palit, ponudit im da budu nasa filijala ako hoce hoce, ako nece nije problem.
Ahbabu samo opusteno, ne moze ti niko nista, jaci si nego sto misle ovi apsolventi,asistenti,docenti,profesori ...![]()
![]()
E sad što se tiče eventualnog belaja, sumnjam da će ga biti. Jer momci okupljeni oko Čelika čine sve da se klub vrati u pravi kolosijek, eto, kapnuće im i pofina lova od nas, tako da baš mislim da problema neće biti. Pojedinačni slučajevi su uvijek mogući.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da je Djokan i veceras stoper, Fedja ga je nahvalio i prate mu statisticke parametre i nema razlog da ga mjenja.
Cak je i rekao da ce vidjeti hoce li ga dalje koristiti na stoperu il u sredini
Cak je i rekao da ce vidjeti hoce li ga dalje koristiti na stoperu il u sredini
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
HvalaMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:32Pitaru moj, tebe ako banuju, ja ti nudim svoj account. Ali mislim da neće, jer jedan si od rijetkih koji druge forumaše ne vrijeđa, već iznese svoje mišljenje, pa nek hala gori.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:25Pitar6785 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 14:08Celiku se zahvalit, platit ljudima sto smo podpisali, ne lomit palit, ponudit im da budu nasa filijala ako hoce hoce, ako nece nije problem.
Ahbabu samo opusteno, ne moze ti niko nista, jaci si nego sto misle ovi apsolventi,asistenti,docenti,profesori ...![]()
![]()
E sad što se tiče eventualnog belaja, sumnjam da će ga biti. Jer momci okupljeni oko Čelika čine sve da se klub vrati u pravi kolosijek, eto, kapnuće im i pofina lova od nas, tako da baš mislim da problema neće biti. Pojedinačni slučajevi su uvijek mogući.
Nikad nista nisam napisao protiv kluba ili bilo kojeg navijaca simpatizera FK SARAJEVA.
Al trazit da neko dobije ban jer ima pravopisni gresaka je smjesno..
Posao kojim se bavim 20 godina nedozvoljava mi da pazim na svako slovo predikate atribute subjekte padeze.. al svoje misljenje cu uvjek iznijet i uvjek je na strani FK SARAJEVO, taman da Hase izgroba ustane izljubicuga al cu mu reci FK SARAJEVO JE #1
Sto se tice Zenice, nisam rekao da se trazi belaj nit pozivam na belaj, vec sam rekao da se ispostuje robija i zenica gosposki maksimalno moguce, al ako nas gurnu uzazid nesmijemo se predat ko picke i reci nemoj te nas puno tuc nismo mi odavde..
Haubice 155 mm kad su orale SARAJEVO grad prvo se razmisljalo o glavi i porodice pa onda FK SARAJEVO DRZAVA GRAD
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 10 avg 2022, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Đokanović je inače visočiji od novog štopera Manchester Uniteda, Lisandra Martineza, koji je plaćen €57.37m. Nije suludo da on tu stalno igra pogotovo sad kad je i Abubakar tu 

- Shategabri
- Kontakt:
Ma Đokan i Abubakara prekomandovati nazad, moderni stoperiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 avg 2022, 15:17Đokanović je inače visočiji od novog štopera Manchester Uniteda, Lisandra Martineza, koji je plaćen €57.37m. Nije suludo da on tu stalno igra pogotovo sad kad je i Abubakar tu![]()

Drobarov i Trako u rotaciju.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, iliyaa8, nedimmmm1337 i 30 gostiju.