FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko mozete budite oprezni po Zenici i drzite se vecih grupa. Parking-stadion- parking-kuca. Bez nepotrebnih odvajanja. Bilo je i protiv Batea onih koji su imali problema s njima a sad kad ce nas biti manje moze to biti izrazenije
Nisam upratio je li negdje objavljeno gdje parkiramo auta?
Nisam upratio je li negdje objavljeno gdje parkiramo auta?
-
- Kontakt:
Ja sam protiv Batea imao baš loše iskustvo, jedva živu glavu izvukoh a nisam čačkao mečkuShategabri je napisao/la: ↑10 avg 2022, 08:14Ma vjeruj i mimo toga, kad smo igrali sa Bateom sa ovim hajvanom kolegom kaže hajmo u neku ćevabdžinicu i pored onog njihovog paba, jesu nas smrknuto gledali, al nije niko ružnu riječ rekao.BordoSaga2 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 06:05Zato večeras možeš očekivati suprotno od njihTorino je napisao/la: ↑10 avg 2022, 06:03Ovaj potez Čelika me uopšte nije iznenadio, šta više očekivano gostoprimstvo. Sječam se kad smo imali tragičan slučaj gdje je jedan naš navijač stradao, a dvojici se bore za život. Dolazimo u zeničku bolnicu da damo krv, a ispred bolnice već stoji 10ak Robijaša koji su to već uradili. Veliki su to ljudi koliki god rivalitet bio. Hvala Zenico.To što su dali krv su regularni momci, međutim postoje wannabe huligani koji žive u nekom drugom filmu.
Naravno, ne treba čačkati mečku, al oko stadiona sigurno niko neće praviti sranja kao ni u dolasku, da nešto s autima i tako to.

Nadam se da večeras i u buduće neće biti problema što se toga tiče.
- napoleon72
- Kontakt:
AFH je gradski stadion i tehnicki ga ja s rajom mogu rentat da termin razbacimo. Tako da to sto su oni igrali na Kosevu nista ne znaci, podnijeli zahtjev Opcini Centar i dobili dozvolu. Na Grbavici se (jos uvijek) oni pitaju.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 avg 2022, 10:27Kamo sreće da su svi takvi pa da smo mogli igrat na Grbavici. I najveći rivali na svijetu izlaze u susret kad treba; nekad je Manchester United igrao na Cityevom stadionu kada nisu mogli igrati na svom. Zato mi je drago da ona stoka tamo propada kad su i sami igrali na Koševu kad su bile evropske utakmice. Fino su ovdje mogli zaradit al neka im bude, daBogda se ugasili.Torino je napisao/la: ↑10 avg 2022, 06:03Ovaj potez Čelika me uopšte nije iznenadio, šta više očekivano gostoprimstvo. Sječam se kad smo imali tragičan slučaj gdje je jedan naš navijač stradao, a dvojici se bore za život. Dolazimo u zeničku bolnicu da damo krv, a ispred bolnice već stoji 10ak Robijaša koji su to već uradili. Veliki su to ljudi koliki god rivalitet bio. Hvala Zenico.
SVI U ZENICU![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sta ovo nasi kontaju pored Kampusa da rade ?
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Stoper zavrsen nije vukotic sutra predstavljanje
Imajul inicijali neki, nesto?
-
- Kontakt:
Pozdrav svim forumašima 

Nadam se da se zezas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam gdje si onda potrefioajdohordas je napisao/la: ↑10 avg 2022, 11:27Ja sam protiv Batea imao baš loše iskustvo, jedva živu glavu izvukoh a nisam čačkao mečkuShategabri je napisao/la: ↑10 avg 2022, 08:14Ma vjeruj i mimo toga, kad smo igrali sa Bateom sa ovim hajvanom kolegom kaže hajmo u neku ćevabdžinicu i pored onog njihovog paba, jesu nas smrknuto gledali, al nije niko ružnu riječ rekao.BordoSaga2 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 06:05
Zato večeras možeš očekivati suprotno od njihTo što su dali krv su regularni momci, međutim postoje wannabe huligani koji žive u nekom drugom filmu.
Naravno, ne treba čačkati mečku, al oko stadiona sigurno niko neće praviti sranja kao ni u dolasku, da nešto s autima i tako to.![]()
Nadam se da večeras i u buduće neće biti problema što se toga tiče.

Ja kažem ovom kolegi, okreći ostaćemo bez majica

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Pretpostavljam da se zezas
Ako ne zezas,ko je?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Svi u Zenicu !
Vrijeme je da se krene !!
Vrijeme je da se krene !!
-
- Kontakt:
LovacnaJelene je napisao/la: ↑10 avg 2022, 09:01Sto TZ i Zenica mrze Sarajevo, kao grad, to niko ne mrzi toliko.
To je realnost, cinjenica i ko god je zivio iole malo u tim gradovima, a da je iz Sarajeva, to je mogao osjetiti.
Polako Bruda,Brada... Ni nase maslo nije za Ramazana. evo ti dva primjera:
1. Primjer: Stanovao u Bolnickoj i znam da se ide autobusima ispred stadiona. Kontam zakasnio, ipak uskocim u zadnji bus.
Sjednem, poslije 15-tak min. poce se sirit miomiris(meni poznat od ranije

2. Primjer: U Lukavici, na jugu, oko nas specijalci-kornjace i ja do njih

Moze se desiti da sa njihovog sjevera i krene cuveno:Yebem te.... To je skupina kao i ovi nasi. Moj priedlog samo svoje navijanje ili ironican aplauz. Zaboravljamo kako je Robija krenula da daje krv za unesrecene (znam i Pitari bi), ali nemojte to zaboravljati. ABd necemo biti u toj situaciji.
Tacno je mi cemo nesto platiti, nebitno koliko,pitam se gdje bi igrali da nije Bilino Polje veceras nase. Grbavica nedostupna, Na oranicama i u 17:30.
dobro ne voli Ze Sa, a eto mi se ubisno od ljubavi prema drugim. Mozda i neko bas zlonamjeran i zeli da se s arogancijom odnosimo jedni prema drugima, jos bi vise uzivali u nedao Bog krvavim obracunima(ne mislim na veceras, ali za svaki slucaj, pamet u glavu). Vodje tribine moraju dati doprinos da sve bude ok. Znam i da nisu svemocni i protiv Batea je bilo belaja. Sjever

Sretno svima koji idu u Zenicu, nažalost ne mogu večeras ići, ali protiv Slobode sam sigurno tamo
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
-
- Kontakt:
Eto mi smo iz filma "Kod amidze Idriza"BordoSaga2 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 06:05Zato večeras možeš očekivati suprotno od njihTorino je napisao/la: ↑10 avg 2022, 06:03Ovaj potez Čelika me uopšte nije iznenadio, šta više očekivano gostoprimstvo. Sječam se kad smo imali tragičan slučaj gdje je jedan naš navijač stradao, a dvojici se bore za život. Dolazimo u zeničku bolnicu da damo krv, a ispred bolnice već stoji 10ak Robijaša koji su to već uradili. Veliki su to ljudi koliki god rivalitet bio. Hvala Zenico.To što su dali krv su regularni momci, međutim postoje wannabe huligani koji žive u nekom drugom filmu.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Nema tog animoziteta kao prije 10 ili 15 godina, tad smo se ganjali gdje smo stigli, sada je drugacija situacija. Ja znam da je dosta raje iz Zenice normalne otislo zadnjih 5-6 godina zivjeti i raditi u Sarajevu. Mislim da klubiovi sada imaju dobar odnos
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alacious, OsmanhodzicBuco, pitar9876 i 34 gosta.