Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Ovo su detalji koji cine razlikuAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:52Ocekujem sutra svastiku na zidovskoj zajednici![]()
![]()
![]()
Joj Khabiri sta nam cinis![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrhunski izgleda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Židov se izgleda punim zagrijao za Zrinjski
Predobro izgleda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- robertkosar
- Kontakt:
Tobol ce proci al u qurcu. Hinjski ako bog da ispadaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 avg 2022, 10:12Pred ovu sezonu vas je bio 7000,trenutno vam je 6875
Ako prodjete Tobol sa nerjesenim onda je opet 7000,ako pobjedite i tamo 7125
Ligaski koefcijent malo nam je bolji ali nazalost sve su prilike da cemo pasti na listi(jedino ako se vi nekako ne plasirate u grupe)...Borac i Velez su nas bas zayebali ne bi ti znao reci ko nas je vise ostetio ove godine,vjerovatno Borac.Sramota...

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Prefarbajte one fasisticke simbole po zgradama i haustorima, djeca vam se smijuAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:52Ocekujem sutra svastiku na zidovskoj zajednici![]()
![]()
![]()

Ocekujemo da umjesto ustaskog U, na tribini od navijaca napravite petokraku

Ćirevi ćirevi...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kao onu na vrhu avenije gdje ste iscrtali U slovo i napisali Janko BobetkoRodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:50Prefarbajte one fasisticke simbole po zgradama i haustorima, djeca vam se smijuAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:52Ocekujem sutra svastiku na zidovskoj zajednici![]()
![]()
![]()
![]()
Ocekujemo da umjesto ustaskog U, na tribini od navijaca napravite petokrakured bi bio

Cuj Janko Bobetko

Providna vam taktika kao u djece osnovnoskolaca

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Eno sad mi vam crtamoAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 22:25Kao onu na vrhu avenije gdje ste iscrtali U slovo i napisali Janko BobetkoRodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 21:50Prefarbajte one fasisticke simbole po zgradama i haustorima, djeca vam se smijuAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 09:52
Ocekujem sutra svastiku na zidovskoj zajednici![]()
![]()
![]()
![]()
Ocekujemo da umjesto ustaskog U, na tribini od navijaca napravite petokrakured bi bio
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Janko Bobetko![]()
Providna vam taktika kao u djece osnovnoskolaca![]()

Mozda smo mi bili i u Istocnom Sarajevu pa smo od tijela napravili U na tribini, nisu ono Ultrasi bili garant

Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 22:33Eno sad mi vam crtamoAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 22:25Kao onu na vrhu avenije gdje ste iscrtali U slovo i napisali Janko Bobetko![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Janko Bobetko![]()
![]()
Mozda smo mi bili i u Istocnom Sarajevu pa smo od tijela napravili U na tribini, nisu ono Ultrasi bili garant

Zadnja izmjena: User14, dana/u 09 avg 2022, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Pitaj SDA koje crtao i sta sve radio, crtaj ruši pa onda placi moli da se imena neobjave, ili nemas pojma o nicemu ili se ne mozes pomirit s istinom koje sta radio i crtao u zadnje vrijeme ? Ultrasi kad crtaju bar nacrtaju kako treba, al sta ocekivat od vas nego cirkusRodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 22:33Eno sad mi vam crtamoAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 22:25Kao onu na vrhu avenije gdje ste iscrtali U slovo i napisali Janko Bobetko![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Janko Bobetko![]()
![]()
Mozda smo mi bili i u Istocnom Sarajevu pa smo od tijela napravili U na tribini, nisu ono Ultrasi bili garant![]()

Nepismeni bilmezu, u ovom slučaju se ne piše koje nego ko je?Vamosjedan je napisao/la: ↑09 avg 2022, 23:53Pitaj SDA koje crtao i sta sve radio, crtaj ruši pa onda placi moli da se imena neobjave, ili nemas pojma o nicemu ili se ne mozes pomirit s istinom koje sta radio i crtao u zadnje vrijeme ? Ultrasi kad crtaju bar nacrtaju kako treba, al sta ocekivat od vas nego cirkusRodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 22:33Eno sad mi vam crtamoAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 22:25
Kao onu na vrhu avenije gdje ste iscrtali U slovo i napisali Janko Bobetko![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Janko Bobetko![]()
![]()
Mozda smo mi bili i u Istocnom Sarajevu pa smo od tijela napravili U na tribini, nisu ono Ultrasi bili garant![]()
....idu izbori....
Koje i ko je imaju potpuno drugačije značenje.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Jesam li ti to uvrijedio strankuAdo1922 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 08:17Nepismeni bilmezu, u ovom slučaju se ne piše koje nego ko je?Vamosjedan je napisao/la: ↑09 avg 2022, 23:53Pitaj SDA koje crtao i sta sve radio, crtaj ruši pa onda placi moli da se imena neobjave, ili nemas pojma o nicemu ili se ne mozes pomirit s istinom koje sta radio i crtao u zadnje vrijeme ? Ultrasi kad crtaju bar nacrtaju kako treba, al sta ocekivat od vas nego cirkus....idu izbori....
Koje i ko je imaju potpuno drugačije značenje.

Nisi nego inteligenciju. Zaboli me mozak kad vidim kakvi nepismeni likovi pišu na forumu,a što se SDA tiče ne mogu ih smislitiVamosjedan je napisao/la: ↑10 avg 2022, 08:22Jesam li ti to uvrijedio strankuAdo1922 je napisao/la: ↑10 avg 2022, 08:17Nepismeni bilmezu, u ovom slučaju se ne piše koje nego ko je?Vamosjedan je napisao/la: ↑09 avg 2022, 23:53
Pitaj SDA koje crtao i sta sve radio, crtaj ruši pa onda placi moli da se imena neobjave, ili nemas pojma o nicemu ili se ne mozes pomirit s istinom koje sta radio i crtao u zadnje vrijeme ? Ultrasi kad crtaju bar nacrtaju kako treba, al sta ocekivat od vas nego cirkus....idu izbori....
Koje i ko je imaju potpuno drugačije značenje.![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Prvi lektor iz Opina. Ljubimo te!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovi imaju avion

Imate anketu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.