Samozdravlje je napisao/la: ↑10 avg 2022, 00:37
holyman je napisao/la: ↑10 avg 2022, 00:30
- Razni natpisi sa ljiljanom na boku (kao sto smo imali na crnim dresovima sa zlatnim ljiljanom)
- Natpis isMIRvic - iskombinovati, sigurno bi se prodavalo, ili americka zastava ali u bordo bojama ili nesto tako
Kako god ovo je za moj ukus mnogo lose, a i mnogi su ih kritikovali. Nema majice u shopu da mi se svidja.
Moram ubiti vrijeme, ne moze se spavati pred utakmicu
Kreatoru nisam te prepozno, Ahbabu jesi li to Ti
Lexilium 3 millgr., ako si stariji od 50, ako si mojih godina(65) onda od 5 miligr.
Alora ultra je moje dugogodisnje rjesenje za smirenje.
Prijatelju moj dobri, preposteni, ovo je biznis, prodaja, marketing i kao u svakom drugom poslu, kao sto rece poznati profesor Vedran, vazno je biti aktuelan, biti medju desavanjima. Nece niko uzimati majicu "moj grad moj klub" koja se prodavala prije 12 godina.
Sad nas drma euforija, predsjednik iz amerike, a nas covjek, voli Sarajevo, voli Bosnu i sto je najbitnije ulaze u nas. To treba iskoristiti privremenim majicama, imati malu dozu humora pri kreiranju.
Mjesecno selektirati publiku naprimjer za ovaj mjesec sta bi to moglo privuci djecu da kazu "babo zelim ovu majicu odmah ili vristim", mozda nesto u vezi tiktoka sto je danasnjoj djeci zanimljivo.
Sljedeci mjesec naprimjer hajmo privuci penzionere, vidjeti na koju majicu bi jedan penzioner sa 400-500km primanjem izdvojio 20 za majicu, mozda majica kako vahidin dize pehar (lupam), jedan mjesec hajmo samo privuci bracne parove, izmisliti nesto, stalno biti IN. Hiljadu je nacina kako dodstno namaci lovu, a ako si FK Sarajevo to je vrlo lakse za izvesti.