FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 249

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 10 avg 2022, 00:37

holyman je napisao/la:
10 avg 2022, 00:30

- Razni natpisi sa ljiljanom na boku (kao sto smo imali na crnim dresovima sa zlatnim ljiljanom)
- Natpis isMIRvic - iskombinovati, sigurno bi se prodavalo, ili americka zastava ali u bordo bojama ili nesto tako
:D

Kako god ovo je za moj ukus mnogo lose, a i mnogi su ih kritikovali. Nema majice u shopu da mi se svidja.

Moram ubiti vrijeme, ne moze se spavati pred utakmicu :D
Kreatoru nisam te prepoznao, Ahbabu jesi li to Ti :njanjanja: :clap: :bih:
Lexilium 3 millgr., ako si stariji od 50, ako si mojih godina(65) onda od 5 miligr.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 avg 2022, 00:52

Samozdravlje je napisao/la:
10 avg 2022, 00:37
holyman je napisao/la:

- Razni natpisi sa ljiljanom na boku (kao sto smo imali na crnim dresovima sa zlatnim ljiljanom)
- Natpis isMIRvic - iskombinovati, sigurno bi se prodavalo, ili americka zastava ali u bordo bojama ili nesto tako

Kako god ovo je za moj ukus mnogo lose, a i mnogi su ih kritikovali. Nema majice u shopu da mi se svidja.

Kreatoru nisam te prepozno, Ahbabu jesi li to Ti :njanjanja: :clap: :bih:
Lexilium 3 millgr., ako si stariji od 50, ako si mojih godina(65) onda od 5 miligr.
Alora ultra je moje dugogodisnje rjesenje za smirenje.
Prijatelju moj dobri, preposteni, ovo je biznis, prodaja, marketing i kao u svakom drugom poslu, kao sto rece poznati profesor Vedran, vazno je biti aktuelan, biti medju desavanjima. Nece niko uzimati majicu "moj grad moj klub" koja se prodavala prije 12 godina.

Sad nas drma euforija, predsjednik iz amerike, a nas covjek, voli Sarajevo, voli Bosnu i sto je najbitnije ulaze u nas. To treba iskoristiti privremenim majicama, imati malu dozu humora pri kreiranju.

Mjesecno selektirati publiku naprimjer za ovaj mjesec sta bi to moglo privuci djecu da kazu "babo zelim ovu majicu odmah ili vristim", mozda nesto u vezi tiktoka sto je danasnjoj djeci zanimljivo.
Sljedeci mjesec naprimjer hajmo privuci penzionere, vidjeti na koju majicu bi jedan penzioner sa 400-500km primanjem izdvojio 20 za majicu, mozda majica kako vahidin dize pehar (lupam), jedan mjesec hajmo samo privuci bracne parove, izmisliti nesto, stalno biti IN. Hiljadu je nacina kako dodstno namaci lovu, a ako si FK Sarajevo to je vrlo lakse za izvesti.
NEMA NAZAD

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 avg 2022, 01:17

holyman je napisao/la:
10 avg 2022, 00:52
holyman je napisao/la:

Prijatelju moj dobri, preposteni, ovo je biznis, prodaja, marketing i kao u svakom drugom poslu, kao sto rece poznati profesor Vedran, vazno je biti aktuelan, biti medju desavanjima. Nece niko uzimati majicu "moj grad moj klub" koja se prodavala prije 12 godina.

Sad nas drma euforija, predsjednik iz amerike, a nas covjek, voli Sarajevo, voli Bosnu i sto je najbitnije ulaze u nas. To treba iskoristiti privremenim majicama, imati malu dozu humora pri kreiranju.

Mjesecno selektirati publiku naprimjer za ovaj mjesec sta bi to moglo privuci djecu da kazu "babo zelim ovu majicu odmah ili vristim", mozda nesto u vezi tiktoka sto je danasnjoj djeci zanimljivo.
Sljedeci mjesec naprimjer hajmo privuci penzionere, vidjeti na koju majicu bi jedan penzioner sa 400-500km primanjem izdvojio 20 za majicu, mozda majica kako vahidin dize pehar (lupam), jedan mjesec hajmo samo privuci bracne parove, izmisliti nesto, stalno biti IN. Hiljadu je nacina kako dodstno namaci lovu, a ako si FK Sarajevo to je vrlo lakse za izvesti.
Sta je ovo covjece, fakat si me iznenadio i ostao sam paf :urnebes:
Navikao sam na Ahbaba, kratak i otresit post. Bravo i lijepo. Meni si ovu majicu prodao, mozda i dvije, za svaki slucaj ili dok se jedna pere da drugu nosim. Dok ih ne poderem. Bas bi bilo lijepo imati Vahidina Musemica na prsima, a lafcina je nas Vahidin. Imao sam onu od rahmetli Haseta(crna), pa je poklonio nekoj mladoj Pitarki iz Travnika (2015 g.), bila golman u nekom tamosnjem klubu.
Lijepa ideja. Dobro je da konzumiras biljne preparate, a ne kao ja sinetiku :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 avg 2022, 01:23

Prijatno Ahbabu, odoh ja, ljulja me lex. :clap: :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 avg 2022, 01:32

10 avg 2022, 01:17
holyman je napisao/la:
10 avg 2022, 00:52

Sta je ovo covjece, fakat si me iznenadio i ostao sam paf :urnebes:
Navikao sam na Ahbaba, kratak i otresit post. Bravo i lijepo. Meni si ovu majicu prodao, mozda i dvije, za svaki slucaj ili dok se jedna pere da drugu nosim. Dok ih ne poderem. Bas bi bilo lijepo imati Vahidina Musemica na prsima, a lafcina je nas Vahidin. Imao sam onu od rahmetli Haseta(crna), pa je poklonio nekoj mladoj Pitarki iz Travnika (2015 g.), bila golman u nekom tamosnjem klubu.
Lijepa ideja. Dobro je da konzumiras biljne preparate, a ne kao ja sinetiku :urnebes:
Hahahaha ma to su samo lupetanja kada nemam pametnija posla kao sad, zamisli da neko mlad sa dosta entuzijazma i ne mnogo obaveza krene sa printanjem za fan shop, svasta se tu da napraviti i moze se fina lova uzeti.

A svi govore da je na biljnoj bazi i da se ne mozes "navuci", a ustvari je sve ista droga samo u drugom pakovanju. Vazno je samo da se kupuje jer bolestan covjek nema kad razmisljati o cijenama. Kroz sta smo sve prosli zadnju sezonu i koliko su mi zivota skratili, vise me ni anestezija ne obara :lol: Idi lezi odmori, sad cu i ja
NEMA NAZAD

bodribordo
Kontakt:

Post Postao/la bodribordo » 10 avg 2022, 01:32

Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 10 avg 2022, 01:58

Palo i veceras gorivo momci, ko god je u mogucnost, PRAVAC ZENICA :bih:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 10 avg 2022, 06:03

Ovaj potez Čelika me uopšte nije iznenadio, šta više očekivano gostoprimstvo. Sječam se kad smo imali tragičan slučaj gdje je jedan naš navijač stradao, a dvojici se bore za život. Dolazimo u zeničku bolnicu da damo krv, a ispred bolnice već stoji 10ak Robijaša koji su to već uradili. Veliki su to ljudi koliki god rivalitet bio. Hvala Zenico.
🇵🇸

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 10 avg 2022, 06:05

Torino je napisao/la:
10 avg 2022, 06:03
Ovaj potez Čelika me uopšte nije iznenadio, šta više očekivano gostoprimstvo. Sječam se kad smo imali tragičan slučaj gdje je jedan naš navijač stradao, a dvojici se bore za život. Dolazimo u zeničku bolnicu da damo krv, a ispred bolnice već stoji 10ak Robijaša koji su to već uradili. Veliki su to ljudi koliki god rivalitet bio. Hvala Zenico.
Zato večeras možeš očekivati suprotno od njih ;) To što su dali krv su regularni momci, međutim postoje wannabe huligani koji žive u nekom drugom filmu.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 10 avg 2022, 06:36

Svi u Zenicu !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 avg 2022, 06:49

SRetno veceras :bih: :bih:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 10 avg 2022, 07:49

Pošo ja nekidan tražit kakav poklon za babine i naumpadne mi,; jbt, mogo bi malcu kupit posteljinu fks! I turneš petopeju pod šiljte i bog te veselio.. Kupiš hurac, ko kad nigdje nema. I kontam; pa što se ne bi jedan takav fazon mogo skontat?! Ono, čaršaf vas u bordo ili bordo-bijeli sa grbom nasred. Jastučnica sa, šta znam, 1946 ili HZ, a šlifer ko dres sa sve brojem i onim fazonskim slovima FK SARAJEVO. Eno u Robotu nema kakvih nema farbi i sve skupa cijena max 15 kera. Onda oni ruksaci za đecu prvačiće, presvlake i cerade za auto, yebemliga... tako nešta.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 10 avg 2022, 07:56

Do 16h na poslu. Poljubit kćerku poslije posla i put putuje...
Svi u Zenicu. Sarajevo to zaslužuje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 avg 2022, 07:58

I svako jutro kad se probudim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 10 avg 2022, 08:14

BordoSaga2 je napisao/la:
10 avg 2022, 06:05
Torino je napisao/la:
Zato večeras možeš očekivati suprotno od njih ;) To što su dali krv su regularni momci, međutim postoje wannabe huligani koji žive u nekom drugom filmu.
Ma vjeruj i mimo toga, kad smo igrali sa Bateom sa ovim hajvanom kolegom kaže hajmo u neku ćevabdžinicu i pored onog njihovog paba, jesu nas smrknuto gledali, al nije niko ružnu riječ rekao.

Naravno, ne treba čačkati mečku, al oko stadiona sigurno niko neće praviti sranja kao ni u dolasku, da nešto s autima i tako to.
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 avg 2022, 08:18

Najjaci marketinski potez i najbolja zayebancija bi bili kisobrani i kabanice s dizajnom kluba. Jbt CM ima svoje kisobrane, mi nemamo. A 90% tekmi na Kosevu kisa pada. Cim dodje kisni dan, kabanice pred stadion i uz kupljenu kartu 50% popusta na kabanicu, uz kupljenu sezonsku kartu odmah na pocetku sezone poklonis dzaba kisobran ili kabanicu, jer znas ds ce taj lik dolazit po svakakvom kijametu. Van utakmica u fanshopu regularna cijena.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 10 avg 2022, 08:19

Tele33 je napisao/la:
09 avg 2022, 22:32
mnon46 je napisao/la:
09 avg 2022, 22:06
Svi k'o jedan!

Kako bolje zvuči na manjem stadionu, ili je do rasporeda ozvučenja. Na Koševu dok dođe zvuk sa zapada do vrha istoka, prođe strofa.
Pa kad je ozvucenje odmah iznad glave ti, i pratis fino pjesmu i navijas, ovako ozvucenje na zapadu, zapad pjeva jedno, sjever drugo istk trece...

Ovako pratis pjesmu i svi u isti glas i to puno bolje i ljepse zvuci

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 avg 2022, 08:21

napoleon72 je napisao/la:
10 avg 2022, 08:18
Najjaci marketinski potez i najbolja zayebancija bi bili kisobrani i kabanice s dizajnom kluba. Jbt CM ima svoje kisobrane, mi nemamo. A 90% tekmi na Kosevu kisa pada. Cim dodje kisni dan, kabanice pred stadion i uz kupljenu kartu 50% popusta na kabanicu, uz kupljenu sezonsku kartu odmah na pocetku sezone poklonis dzaba kisobran ili kabanicu, jer znas ds ce taj lik dolazit po svakakvom kijametu. Van utakmica u fanshopu regularna cijena.
:thumbup:
Kupiš sezonsku i dobiješ tkz bordo opremu: kišobran i kabanica s motivima FKS naravno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 10 avg 2022, 08:25

Shategabri je napisao/la:
10 avg 2022, 08:14
BordoSaga2 je napisao/la:
10 avg 2022, 06:05
Torino je napisao/la:
Ma vjeruj i mimo toga, kad smo igrali sa Bateom sa ovim hajvanom kolegom kaže hajmo u neku ćevabdžinicu i pored onog njihovog paba, jesu nas smrknuto gledali, al nije niko ružnu riječ rekao.

Naravno, ne treba čačkati mečku, al oko stadiona sigurno niko neće praviti sranja kao ni u dolasku, da nešto s autima i tako to.
Navijaci bili ovakvi i ovakvi ,uvijek vole svoj klub i stavljaju ga na prvo mjesto. Nase rentanje stadiona je za Celik ogromna finansijska inekcija u za njih veoma teskim vremenima,tako da nece biti ludi da to rizikuju.Tako da sigurno nece biti vecih incidenata.
Svi u Zenicu.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 avg 2022, 08:26

Torino je napisao/la:
Ma oni svi za nas navijaju kad je vječiti derbi i u evropskim utakmicama, 100 %. Ne bi se sa njima nikad ni stvorilo to rivalstvo i mržnja, da nije bilo onog fajta u tunelu na Ciglanama, 15. maja 1996, nakon što su nas izbacili u polufinalu kupa.Tad smo ih dobro zgazili, oni su čak tvrdili da im se jedan njihov navijač, nikad nije ni vratio u Zenicu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 38 gostiju.