Contro il Sassuolo Allegri potrebbe schierare il 3-5-2

Hoce to kad ne dovedes igrače na pozicije na kojima je malo dijete znalo da trebaju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Contro il Sassuolo Allegri potrebbe schierare il 3-5-2
Tek vidim tvoj post.Nisam ja nikad rekao da je generalno dobro.Moj stav se zna i u tom.postu odmah napisah da ne volim Allegria, ali 1.poluvrijeme protiv Reala nije bilo lose.Covjek ocekuje da se to nadogradi i onda ne bude nista. Real je tu tekmu usao sa najjacim sastavom i nista vise ni od igre , ni od sansi nisu imali od nas.Desila se greska, penal i to je bilo to. Potpuno ravnopravni bili. Jbg kad je nesto takvo u nekoj utakmici, treba istaci.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑01 avg 2022, 06:58Auu brate smatrao sam te jednim od boljih likova na forumu koji razumiju situacije,i za Zelju i za NBA je takoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 jul 2022, 13:36Ne znam drugovi, veliki sam protivnik Allegria i njegovog fudbala, ali evo upravo odgledah 1.poluvrijeme jutrosnje tekme i ovo uopste nije izgledalo lose.Potpuno ravnopravna tekma protiv Reala koji je izasao u vjerovatno najjacem sastavu. Bilo je sansi na obje strane, ali eto ta greska Danila penal i to je to bilo. Ne treba zaboraviti da su oni evropski prvaci, a da je nama falilo i fali nekoliko jako bitnih igraca iz raznoraznih razloga.,ali ako je tebi ovo dobro onda se pocinjem brinuti.
Ne može nikako biti dobro ovo,ali NIKAKO. Nemamo presinga nemamo pas igre,sumorno je ovo gledati.
Na svaki pozicioni napad protivnika ziheirca odgovara sa bunkerom,znači 451 formacija parkirana na našoj polovici,DiMaria i Kean na bekovima,napad u veznom redu,vezni red na mjestu stopera,a stoperi u krilu golmana,sto znaci totalni autobus i ziherasluk. Onda i kad se osvoji lopta nema ko trcati jer su svi u dubini nasega gola,panicno izbijanje lopte samo gledamo.
Lik je kreten koji svjesno trazi otkaz,ali mu ga mi nedamo,a 100% sam siguran da imamo tim za titulu i igranje normalnog fudbala,ne neku vrhunsku ekipu ali dovoljno da se osvoji ova liga koja je sve slabija i da se ekipe poput Spezie,Venzie nabija po 4 razlike,samo da nadjemo trenera koji zna napadati,vrsiti presing i raazgrditi pas igru,a sa ovim kretenom to neces dobiti,dobit ce samo apaurine,stres,sramotu od igre itd... a ko jr gledao tekmu proriv Reala vidio je da na licima igraca razocarenje sa ovim sto su primorani igrati,vjeurjem da bi i oni prodisali i rasteretili se kad bi kreten osao sa klupe a za rezultat dobili bi sigurno i dobru igru i rezultate jer to ova ekipa moze SIGURNO!
Nama je potpuno svejedno ko ce igrati, ekipa koja ne napada tj ne prilazi protuvnickom golu, mislis da centarfor moze nesto promjeniti? Da je batistuta dosao na ovakav fudbal je ne bitno, i slazem se ni kostic ni mbape ni vlahovic ni lewandovski nam u ovakvom momentu ne mogu pomoci.
Ma nadati se da sto vise ofensivni igraca dodje bit ce i igre valjda…dinoo je napisao/la: ↑09 avg 2022, 12:48Nama je potpuno svejedno ko ce igrati, ekipa koja ne napada tj ne prilazi protuvnickom golu, mislis da centarfor moze nesto promjeniti? Da je batistuta dosao na ovakav fudbal je ne bitno, i slazem se ni kostic ni mbape ni vlahovic ni lewandovski nam u ovakvom momentu ne mogu pomoci.
Nazalost, to je trenutno stanje, nadati se da ce se nesto uskrsnuti mada sa ovakvim pristupom sa klupe ne ocekujem nista![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.