RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Dobar onaj Mahmic jucer bio, steta sto ga nismo doveli, 19god a vec fin broj utakmica ima u nogama
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Samo nek se znaTrebinjci čestitali rođendan Veležu
Leotar čestitao rođendan Veležu.
Trebinjski Leotar danas je uputio čestitku povodom stotog rođendana Veležu, koji se od sinoć počeo svečano obilježavati u Mostaru.
“Srećan 100. rođendan našim sportskim prijateljima FK Velež Mostar.
Mnogobrojne su veze iz prošlosti koje vežu naša dva kluba i mnogo igrača koji su nosili dresove oba tima.
Svakako najveći trag u Veležu od Trebinjaca su ostavili Obren Vukićević, Vladimir Gudelj, Beli Karamehmedović, Enver Šarić, Fehim Ovčina… a danas su tu Slaviša Bogdanović i Nemanja Anđušić.
Navijači Leotara po dobru pamte Veležovce Filipa Primorca, Dragana Okuku, Borivoja Lučića, Senadina Slatu, Hasana Škrbu, Ramiza Omanovića, Željka Čavara, Dalibora Cvitanovića, Stipu Jurića…” – stoji u objavi Leotara.
Oni su jedini koji su nama čestitali 100 rođendan
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Mislim da ne daju u Trebinje ići.
Petak 17:30
Leotar - Velez
Opet yebeni petak i opet 17:30

Leotar - Velez
Opet yebeni petak i opet 17:30

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑07 avg 2022, 14:19Mislim da ne daju u Trebinje ići.
[/quote
To je već druga sezona da gostujući navijači ne mogu prisustvovati utakmicama u Trebinju, što je neviđena smijurija i diskriminacija.
nikad me nisu uspjeli zaustavit da ne dođem u Trebinje pa neće ni u petak
ne mogu oni stavit policije koliko ja mogu kružit pa doć SAZAD 

Ma udjes kao da si navijac Leotara i to je to
Svi u Trebinje
Svi u Trebinje
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Najveća šteta je što opet igramo u petak!
Nadam se barem da će slijedeću "domaću" utakmicu prebaciti za vikend zbog navijača koji bi sigurno došli u većem broju, naročito ukoliko bi u petak ostvarili pobjedu.
Leotar nakon 4 gostujuće utakmice igra prvu domaću.
Najslabija karika im je odbrana koja je dodatno oslabljena ne igranjem njihovog kapitena Milovića koji je protiv Širokog zaradio treći žuti karton.
Brko dolazi na "svoj" teren i bit će zanimljivo vidjeti kako će biti dočekan.
Nadam se da ćemo u utakmicu dobro ući. Dosada smo izgledali katastrofalno u prvih 20 min.
Vjerujem da će Brko i protiv Leotara krenuti sa istom formacijom jer mi on liči na trenera koji ne mjenja ekipu koja dobija.
Ne znam šta je sa povrijeđenim igračima i ako neko zna neka napiše.
Nadam se barem da će slijedeću "domaću" utakmicu prebaciti za vikend zbog navijača koji bi sigurno došli u većem broju, naročito ukoliko bi u petak ostvarili pobjedu.
Leotar nakon 4 gostujuće utakmice igra prvu domaću.
Najslabija karika im je odbrana koja je dodatno oslabljena ne igranjem njihovog kapitena Milovića koji je protiv Širokog zaradio treći žuti karton.
Brko dolazi na "svoj" teren i bit će zanimljivo vidjeti kako će biti dočekan.
Nadam se da ćemo u utakmicu dobro ući. Dosada smo izgledali katastrofalno u prvih 20 min.
Vjerujem da će Brko i protiv Leotara krenuti sa istom formacijom jer mi on liči na trenera koji ne mjenja ekipu koja dobija.
Ne znam šta je sa povrijeđenim igračima i ako neko zna neka napiše.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Leotar je izuzetno loša ekipa ali su mesarski tim. Ne treba srljati očekujem neglediljivu utakmicu i minimalnu pobjedu.
Ukoliko ne bude sudijske lakrdije očekujem lagano 3 boda.Pobjeda protiv Želje je donijela prijeko potreban mir ekipi a boga mi i navijačima.Sa onakvim pristupom kao protiv Želje pobjeda neće doći u pitanje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Jel iko uzeo ovaj novi dres. Da li je bolji /kvalitetniji od prošlih no1 dresova ili je isto sve?
Ja još nisam uhvatio vremena da odem probati dres.
Ja još nisam uhvatio vremena da odem probati dres.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Znači nemaju ga odmah na stanju za preuzimanje ili si naručio neki sa svojim printom?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ma jok na terenu sam pa zamolio druga da mi uzme
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Evo gledam hoce l,i iko ziv primjetiti JEDNU bitnu stvar u igri Veleza protiv Zelje .Ne moze se uporediti sa "igrama"protiv Posusja, i one evrovizijske ekipe sa Malte sa njihovim nemogucim trubama i cirkusom.Mnogo bolja igra, zalaganje, akcije..sve. Po meni je stvar u cinjenici da nam je NEDOSTAJALO igraca iz prve postave.Ja sam od prvog dana bio protiv jedne stvari-protiv toga da Halilovic igra startera. I evo jos jednog dokaza. Vidjet ce te-bude li igrao od prve minute u Trebinju, nema hajra. Vidjet ce te. On jednostavno"smeta"nasem veznom redu koji je dosta dobar i jak.Kao igra beka ali je jako cesto s aloptom u sredini terena. Udusi loptu.Isti je i Blagojevic. Ali Blagojevicu opet potrefi koja dobra lopta ali njemu-slabo.Treba forsirati Dejanovica, Dzankovica, pa i Sijamiju jer je mali dobar, rastrcan. Mladi jesu ali neka se kale. Dejanovic je isto bio takav prije samo godinu dana a danas je vec pristojan igrac.Ja bih vise minutaze dao i Drini, zasluzuje momak. Kad igraju maldji, ima mnogo vise trke, sto je i normalno ali kada vidim ove djuturume od 35+ u startnoj postavi, muka mi dodje. Nadajmo se najboljem i da ce Brko poceti i u Trebinju sa istim timom kao protiv Zelje(mada sam ja mislkjenja da je i Zvonic napokon zasluzio da bude tu od pocetka uz Ikica i Bajrica).
Ekipu Željezničara ne možeš mjeriti nikako sa Hamrunom. Ljudi su izbacili Alashkert a eno napatiše i Levskog koji je za naše uslove svemirski brod. Tako da su dokazali da nisu slučajno prošli i nas.JuzniBosanac je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:33Evo gledam hoce l,i iko ziv primjetiti JEDNU bitnu stvar u igri Veleza protiv Zelje .Ne moze se uporediti sa "igrama"protiv Posusja, i one evrovizijske ekipe sa Malte sa njihovim nemogucim trubama i cirkusom.Mnogo bolja igra, zalaganje, akcije..sve. Po meni je stvar u cinjenici da nam je NEDOSTAJALO igraca iz prve postave.Ja sam od prvog dana bio protiv jedne stvari-protiv toga da Halilovic igra startera. I evo jos jednog dokaza. Vidjet ce te-bude li igrao od prve minute u Trebinju, nema hajra. Vidjet ce te. On jednostavno"smeta"nasem veznom redu koji je dosta dobar i jak.Kao igra beka ali je jako cesto s aloptom u sredini terena. Udusi loptu.Isti je i Blagojevic. Ali Blagojevicu opet potrefi koja dobra lopta ali njemu-slabo.Treba forsirati Dejanovica, Dzankovica, pa i Sijamiju jer je mali dobar, rastrcan. Mladi jesu ali neka se kale. Dejanovic je isto bio takav prije samo godinu dana a danas je vec pristojan igrac.Ja bih vise minutaze dao i Drini, zasluzuje momak. Kad igraju maldji, ima mnogo vise trke, sto je i normalno ali kada vidim ove djuturume od 35+ u startnoj postavi, muka mi dodje. Nadajmo se najboljem i da ce Brko poceti i u Trebinju sa istim timom kao protiv Zelje(mada sam ja mislkjenja da je i Zvonic napokon zasluzio da bude tu od pocetka uz Ikica i Bajrica).
Halilović ima 32 i u najboljim je godinama, a istina je da je malo peglao loptu u ovim duelima. Siguran da smo dobili dobrog igrača a eto vrijeme će pokazati.
Sa svakom sljedećom utakmicom sigurno ćemo bolje izgledati jer se ekipa sve više uigrava. Ja nemam ništa protiv da igra bilo ko, godine nisu uvijek pravilo, važno je da se igrač zalaže i daje svoj maksimum.
Blagojević kad je ušao ja iskreno nisam vidio da smeta ikome, lik je odigrao odlično. Tako da nema pravila, Radovac trenutno smeta isto koliko i Halilović jer je totalno van forme.
-
- Kontakt:
Pratio sam Halilovica kako igra i nisam zadovoljan.JimmyPage je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:57Ekipu Željezničara ne možeš mjeriti nikako sa Hamrunom. Ljudi su izbacili Alashkert a eno napatiše i Levskog koji je za naše uslove svemirski brod. Tako da su dokazali da nisu slučajno prošli i nas.JuzniBosanac je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:33Evo gledam hoce l,i iko ziv primjetiti JEDNU bitnu stvar u igri Veleza protiv Zelje .Ne moze se uporediti sa "igrama"protiv Posusja, i one evrovizijske ekipe sa Malte sa njihovim nemogucim trubama i cirkusom.Mnogo bolja igra, zalaganje, akcije..sve. Po meni je stvar u cinjenici da nam je NEDOSTAJALO igraca iz prve postave.Ja sam od prvog dana bio protiv jedne stvari-protiv toga da Halilovic igra startera. I evo jos jednog dokaza. Vidjet ce te-bude li igrao od prve minute u Trebinju, nema hajra. Vidjet ce te. On jednostavno"smeta"nasem veznom redu koji je dosta dobar i jak.Kao igra beka ali je jako cesto s aloptom u sredini terena. Udusi loptu.Isti je i Blagojevic. Ali Blagojevicu opet potrefi koja dobra lopta ali njemu-slabo.Treba forsirati Dejanovica, Dzankovica, pa i Sijamiju jer je mali dobar, rastrcan. Mladi jesu ali neka se kale. Dejanovic je isto bio takav prije samo godinu dana a danas je vec pristojan igrac.Ja bih vise minutaze dao i Drini, zasluzuje momak. Kad igraju maldji, ima mnogo vise trke, sto je i normalno ali kada vidim ove djuturume od 35+ u startnoj postavi, muka mi dodje. Nadajmo se najboljem i da ce Brko poceti i u Trebinju sa istim timom kao protiv Zelje(mada sam ja mislkjenja da je i Zvonic napokon zasluzio da bude tu od pocetka uz Ikica i Bajrica).
Halilović ima 32 i u najboljim je godinama, a istina je da je malo peglao loptu u ovim duelima. Siguran da smo dobili dobrog igrača a eto vrijeme će pokazati.
Sa svakom sljedećom utakmicom sigurno ćemo bolje izgledati jer se ekipa sve više uigrava. Ja nemam ništa protiv da igra bilo ko, godine nisu uvijek pravilo, važno je da se igrač zalaže i daje svoj maksimum.
Blagojević kad je ušao ja iskreno nisam vidio da smeta ikome, lik je odigrao odlično. Tako da nema pravila, Radovac trenutno smeta isto koliko i Halilović jer je totalno van forme.
On kao prvo ne krece se puno, kao drugo sakriva se po terenu. Dosad sto je pokazao kad igramo sa niim imamo igraca manje, niti vrsi presing.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Upravo to.Kao da igramo sa igracem manje,tu je a kao i da nije.Meni licno se utakmica ne gleda cim vidim da je on starter.Mozda je sa Blagojevicem dobar da zatvori tekmu kad se ima rezultat ali sa njim(a)nema ofanzive igre.Mostarac1922 je napisao/la: ↑09 avg 2022, 16:12Pratio sam Halilovica kako igra i nisam zadovoljan.JimmyPage je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:57Ekipu Željezničara ne možeš mjeriti nikako sa Hamrunom. Ljudi su izbacili Alashkert a eno napatiše i Levskog koji je za naše uslove svemirski brod. Tako da su dokazali da nisu slučajno prošli i nas.JuzniBosanac je napisao/la: ↑09 avg 2022, 14:33Evo gledam hoce l,i iko ziv primjetiti JEDNU bitnu stvar u igri Veleza protiv Zelje .Ne moze se uporediti sa "igrama"protiv Posusja, i one evrovizijske ekipe sa Malte sa njihovim nemogucim trubama i cirkusom.Mnogo bolja igra, zalaganje, akcije..sve. Po meni je stvar u cinjenici da nam je NEDOSTAJALO igraca iz prve postave.Ja sam od prvog dana bio protiv jedne stvari-protiv toga da Halilovic igra startera. I evo jos jednog dokaza. Vidjet ce te-bude li igrao od prve minute u Trebinju, nema hajra. Vidjet ce te. On jednostavno"smeta"nasem veznom redu koji je dosta dobar i jak.Kao igra beka ali je jako cesto s aloptom u sredini terena. Udusi loptu.Isti je i Blagojevic. Ali Blagojevicu opet potrefi koja dobra lopta ali njemu-slabo.Treba forsirati Dejanovica, Dzankovica, pa i Sijamiju jer je mali dobar, rastrcan. Mladi jesu ali neka se kale. Dejanovic je isto bio takav prije samo godinu dana a danas je vec pristojan igrac.Ja bih vise minutaze dao i Drini, zasluzuje momak. Kad igraju maldji, ima mnogo vise trke, sto je i normalno ali kada vidim ove djuturume od 35+ u startnoj postavi, muka mi dodje. Nadajmo se najboljem i da ce Brko poceti i u Trebinju sa istim timom kao protiv Zelje(mada sam ja mislkjenja da je i Zvonic napokon zasluzio da bude tu od pocetka uz Ikica i Bajrica).
On kao prvo ne krece se puno, kao drugo sakriva se po terenu. Dosad sto je pokazao kad igramo sa niim imamo igraca manje, niti vrsi presing.
Sjeti se serije loših utakmica Radovića, svi su ga pljuvali a lik je neminovno bio kvalitet što je kasnije i dokazao.
Halilović je upao u sistem, treba mu vremena da se adaptira. Ne prilagođava se nijedan igrač istom dinamikom.
Recimo i Georgijeviću je isto trebalo duže vremena da nadođe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.