Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nije moguce ovo 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam mislio na krizu s kojom se Italia suocava kao drzava, ali ako si se ti pronasao u tome i shvatio da si zreo za lijecenja onda mi se sevap pise. Nadam se da ima neko od moderacije/administracije da vidi ove psovke, bljuvotine itd.Italia je napisao/la: ↑08 avg 2022, 07:57E **** li ti familiju cigansku. Ojebino idiotska, ti ces nekom pricati za poteskoce, a ne ustajes sa foruma po citav dan, pizdurino ****.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 avg 2022, 20:59Gdje su sektaši misterovi, moze li neki komentar?
Nemojte me samo razocarati i reci da je to "samo pripremna utakmica", ili da je "Atletico o poodmakloj fazi priprema dok smo mi tek poceli". Molim vas samo malo vise kreativnosti.
Recimo pristajem na objasnjenja tipa da je za sve kriv rat u Ukrajini, da je za sve kriv Dybala, da je Ronaldo sebican, da Italia ima poteskoce...eto, upotrijebite nesto od toga.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Hahaha ludilo, Daffy jesi ziv?

BuffonGigi je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:22Ja sam mislio na krizu s kojom se Italia suocava kao drzava, ali ako si se ti pronasao u tome i shvatio da si zreo za lijecenja onda mi se sevap pise. Nadam se da ima neko od moderacije/administracije da vidi ove psovke, bljuvotine itd.Italia je napisao/la: ↑08 avg 2022, 07:57E **** li ti familiju cigansku. Ojebino idiotska, ti ces nekom pricati za poteskoce, a ne ustajes sa foruma po citav dan, pizdurino ****.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 avg 2022, 20:59Gdje su sektaši misterovi, moze li neki komentar?
Nemojte me samo razocarati i reci da je to "samo pripremna utakmica", ili da je "Atletico o poodmakloj fazi priprema dok smo mi tek poceli". Molim vas samo malo vise kreativnosti.
Recimo pristajem na objasnjenja tipa da je za sve kriv rat u Ukrajini, da je za sve kriv Dybala, da je Ronaldo sebican, da Italia ima poteskoce...eto, upotrijebite nesto od toga.

Napokon povreda koja ce nas pojacat. Alibi golman koji je krojen za prosjecne ekipe, kako to obicno biva dobar na penalima. Vrijeme je da Perin ugrabi sansu. Fin dan zaokružit prodajom Rabioa i dolaskom Kostica.
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ekipa koja u dvije utakmice za redom nema sut u okvir gola nije prosjecna burazere.
Hoceli sakupiti 11 igraca za Sassuolo ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Kad bi se riješili Rabiota, Ramseya i Arthura u jednom roku.... ostane još gomila smeća od velikog Paraticija
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Juventinisimo
- Kontakt:
Italia je napisao/la: ↑08 avg 2022, 09:05Razmisli jel se samo brat italija usutio ili se usutilo i 80% drugih posjetilaca ovog podforuma. Nekolicina idiota koji po citav dan seru o svemu i svacemu, svakog fol nesto prozivaju kao da se borimo za poene ovdje ti je usutilo sve ljude. Zadnjih 10 stranica nigdje konstruktivnog posta. Sinoc se igra utakmica nekakva, a komentari su usmjereni prema "hejtu" ka forumasima, tipa Moratino zabijanje i aludiranje na Pogbu, cekanje marta, nebitne su prijateljske utakmice. Ovo smece vise nema sa Juventusom, vec nekolicinom izdrkanih idiota koji nemaju nista pametnije u zivotu raditi nego traziti sukobe i rasprave na online mjestima kako bi ispunili svoj nebitni zivot.Juventinisimo je napisao/la: ↑07 avg 2022, 21:41
Brat Italija se opet usutio, kao i uvijek, ceka pogodan trenutak da se oglasi...jos se nije javio da kupi ove ves masine...

Ma hajde brate dragi...raja se sprda malo okolo cekajuci pocetak sezone...sve ba normalno...i ne psuj, yebo ga ti..

Fino je imati vise misljenja, i ne treba u to ulaziti...sve normalno ba...treba samo postovati i druga misljenja i sve 5..
To sto se mi prepucajemo okolo, po svaki dan...i to je normalno..

Treba razumjeti sve, sjecas se kako sam ja bio Ronaldo fan boy...sada su neki Allegri sektasi....tako to ide, tako je bilo i prije...nema ljutnje..

Inace, ves masine su po jako povoljnoj cijeni, kupis jednu, dobijes dvije....osjecam da ce ti trebati najmanje dvije...bice pranja...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Burberry46
- Kontakt:
Juventus will keep trying to sell Pellegrini until the the end of the market and then sign a left-back.
Romeo Agresti
Ovo je isto fina vijest
Romeo Agresti
Ovo je isto fina vijest
1946
Rabiota ne zalim sekunde, zapravo bi bio i super deal da nije imao platu klasnog igrača. Istina i mediji i svi su ga takvim i predstavljali uvijek bez pokrića.
18M je malo, pogotovo na uloženi napor da taj igrac počne liciti na nešto, znamo kako je došao zapusten gdje je Sarri bas radio s njim, a kasnije je imao povjerenje i Pirla i Allegria.
Sa strane toga, godina i činjenice da je okosnica Francuske 18M eura je ništa, da Juventus traži ove profile cijena bi bila 30+, evo vidite sa Frattesiem koji je jos anonimus.
Matuidia smo sa 30 g platili 30.
Kako god, samo da ode jer Juventus je nesposoban prodati izuzev kada je igrač klasa.
18M je malo, pogotovo na uloženi napor da taj igrac počne liciti na nešto, znamo kako je došao zapusten gdje je Sarri bas radio s njim, a kasnije je imao povjerenje i Pirla i Allegria.
Sa strane toga, godina i činjenice da je okosnica Francuske 18M eura je ništa, da Juventus traži ove profile cijena bi bila 30+, evo vidite sa Frattesiem koji je jos anonimus.
Matuidia smo sa 30 g platili 30.
Kako god, samo da ode jer Juventus je nesposoban prodati izuzev kada je igrač klasa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovde na temi jedan od mnogih problema je to sto mnogi su zaglavili u 2015-2017 god kada je Juve bio bitan faktor u evropi jer vec naredne godine Juve je postao sasvim prosjecna ekipa u tim okvirima i vremenom nastavila da tone do ovog nivoa sada gdje je prosjecna u okvirima komicne serie A.BuffonGigi je napisao/la: ↑08 avg 2022, 16:02Ekipa koja u dvije utakmice za redom nema sut u okvir gola nije prosjecna burazere.
A i tadasnju snagu i "tempiranje" forme te ne igranje fudbala do marta mjeseca im je omogucila konkurencija u seriji A.
Ja o Alegriiju pisem 5 godina i neam sta dodati na tu temu. Medjutim on je samo jedna od gresaka uprave. Ti likovi nemaju blage sta rade.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Juventus makes Sassuolo one of their targets for the midfield
A report on Calciomercato says they are targeting a mezzala, and if they decide they must sign one, Davide Frattesi is the first name on their list.

Juve FC Says
Muriel and Depay are good options to have in our squad and either player should do well in Turin.
Vlahovic has the potential to become the best striker in the world, but the Serbian probably needs a more experienced attacker to help him to develop his career.

Juventus has told Valencia to pay half of Arthur Melo’s wages if they want to sign him on loan.
Los Che has been in talks with the Bianconeri and the midfielder, but they cannot find an agreement with Juve.
Tuttojuve claims they are offering to pay just 2m euros of his 8m euros salary.
But Juve insists they must pay at least half to make it a good offer.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Znaci nasi smatraju da se treba raditi iskljucivo na kvantitetu, tj. Da se podeblja spisak. To sto nam evidentno fali klase u timu, to nema veze.
Znaci Modena gazi sad u kupu Sassuolo 3:1 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.