Rekoh ne vjerujem, ali ne i da nije mogucemuha milanez je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:01Druže, kakva je konkurencija ništa nije nemoguće. Juve nije mrdnuo sa mrtve tačke, Inter lošiji od prošle sezone.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Rekoh ne vjerujem, ali ne i da nije mogucemuha milanez je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:01Druže, kakva je konkurencija ništa nije nemoguće. Juve nije mrdnuo sa mrtve tačke, Inter lošiji od prošle sezone.
I nema nas 2-3 sto se javimo. Manuel bas rijetko pise, Evil je nestao kad se corona pojavila, razumijem covjek je stariji od Tottija pa mu se i ne pise, ali opet trebao je najaviti. Nadam se da je ziv.
Ovo je ono ko kad je Wolowitz otisao u svemir, pa ko god sta pomene, on nadje razlog da poveze temu sa tim kako je on otisao u svemirnextterrain je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:15Ajde sta fale ove povrede, tako je i Milan imao povrijedjenih igraca i postali prvaci![]()
Neka, treba jaka Roma, vidis da je China ma vrijeme presao na Barcu.
I mi evo pred pocetak sezone vec sitne povrede Tonalija, Girouda, Messiasa, 0rigi dosao povrijedjen, dok Ibru ni ne spominjemo vise, oprobane stare navikedinoo je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:55Ovo je ono ko kad je Wolowitz otisao u svemir, pa ko god sta pomene, on nadje razlog da poveze temu sa tim kako je on otisao u svemirnextterrain je napisao/la: ↑08 avg 2022, 15:15Ajde sta fale ove povrede, tako je i Milan imao povrijedjenih igraca i postali prvaci![]()
Sala mala za milaniste, ali fakat sezona pred nama obecava puno u smislu neizvjesnosti, mislim da ce milan i inter krenuti sa najmanje kikseva, jer prakticno nista radikalno nisu mjenjali, samo doveli jos po 1,2,3 ciljana igraca. Ocekujem od njih da nastave sa sigurnim utakmicama
Juventus je nepoznanica svima na sijetu, mogu misliti kako jr bookmakerima da odrede kvotu za juventusovu titulu![]()
Cuturasti, hubasti barahastiBeduin je napisao/la: ↑08 avg 2022, 16:26Pa j3bo vas grob, kad na bosanski forum stavite nesto na italijanskom jeziku, koji nije toliko zastupljen i ne ucimo ga u skolama, makar 1 j3benu recenicu na nasem jeziku napisite o cemu se radi. Tacno su pojedinci pravi bezmozgasi u nekim situacijama, koliko god mi bili dragi forumasi i ima se sa njima o cemu normalno diskutovati.
Ja svaki put trebam ici na google translate i ganjati sta pisete.
Upravo to, kao svi znaju talijanski a dajem glavu da ni 5% ih ovdje ne zna pola sta postavi, hajd ako znas vec sta pise napisi dole evo to i to, ja sad gledam ovu sliku i kontam produzio ugovor ili nesto, a vidim onda kao neka povredaBeduin je napisao/la: ↑08 avg 2022, 16:26Pa j3bo vas grob, kad na bosanski forum stavite nesto na italijanskom jeziku, koji nije toliko zastupljen i ne ucimo ga u skolama, makar 1 j3benu recenicu na nasem jeziku napisite o cemu se radi. Tacno su pojedinci pravi bezmozgasi u nekim situacijama, koliko god mi bili dragi forumasi i ima se sa njima o cemu normalno diskutovati.
Ja svaki put trebam ici na google translate i ganjati sta pisete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.