Šteta što ne igramo u Banovicima hem bolji teren, hem bliže. Ovo u Gradačcu je katastrofa.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 23:01Nije logicno iz milion razloga koji nisu javni. Taj Bego Gutic je Previse duzan Azmiru da bi se cupao sa par hiljada. Ne radi se o parama, vec o postovanje. Svakako bi dobili pare kao i Gradacac, vec o postovanju i respektu. Naknada je svakako bila dogovoreno, ali ispale su druge ucjene.NerminFatic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 22:26Zar nije logicno traziti naknadu za koristenje stadiona?? I sad iz “osvete”, dadnu 20000 KM Gradaccu!? Nigdje veze.tuzlac je napisao/la: ↑07 avg 2022, 22:23- Hvala FK Zvijezdi Gradačac , koji su pokazali razumijevanje za nas nakon razlaza sa Begom Gutićem(a ne Kukićem),koji je tražio novčanu naknadu od našeg kluba .Došlo je do neslaganja i odluka je pala.Gradačac.U narednim kolima ćemo vidjeti kako igra naša ekipa te biti u stanju suditi o ovoj današnjoj lakrdiji.Bio sam, vidio na licu mjesta i dajem sebi za pravo da iznesem svoje viđenje.Napred Tuzla City! Poštovanje i podrška treneru i svim našim igračima.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Ma totalna greska, uzeo se teren bez da se provjerio u kakvom je stanju. Islo se na sto blizu varijantu, da smanjimo putovanje zbog zgusnutog rasporeda. Posle yebanja nema kajanja, sami sebi skocili u stomak i gotovo.husrefbeg je napisao/la: ↑07 avg 2022, 23:06Šteta što ne igramo u Banovicima hem bolji teren, hem bliže. Ovo u Gradačcu je katastrofa.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 23:01Nije logicno iz milion razloga koji nisu javni. Taj Bego Gutic je Previse duzan Azmiru da bi se cupao sa par hiljada. Ne radi se o parama, vec o postovanje. Svakako bi dobili pare kao i Gradacac, vec o postovanju i respektu. Naknada je svakako bila dogovoreno, ali ispale su druge ucjene.NerminFatic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 22:26
Zar nije logicno traziti naknadu za koristenje stadiona?? I sad iz “osvete”, dadnu 20000 KM Gradaccu!? Nigdje veze.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Fukare ipak prisustvovale utakmici .

Odavno nisam gledao goru utakmicu. Za anti fudbal ne treba tražiti alibi u lošem terenu i velikoj vrućini. Gledljivije su tekme u većini susreta 2.lige fed. u još gorim Nismo mi još sazreli, Hrkač bi se mogao obiti o glavu protiv Sarajeva čovjek je spor do bola.Malo se pribojavam srijede, nadam se ne opravdano.
-
- Kontakt:
Ovaj Coulibaly djeluje strasno brz,valjda zna i baratat loptom..
Slijede dvije tekme na dva najbolja stadiona u BiH.
Obje vjerovatno noćni termini. Šta god da se desi na tim utakmicama nama će biti jasnije gdje smo i šta smo. Ovo juče svakako ne valja. Tražiti novi stadion ovaj u Gradačcu baš ne valja.
Obje vjerovatno noćni termini. Šta god da se desi na tim utakmicama nama će biti jasnije gdje smo i šta smo. Ovo juče svakako ne valja. Tražiti novi stadion ovaj u Gradačcu baš ne valja.
Razocaravajuci nastup za start sezone.
Igraju i druge ekipe po losim terenima i po vrucini - pa to opet lici na fudbal za razliku od ovog juce.
Jedino Celikovic i eto donekle Karjasevic mogu dobit neku prolaznu ocjenu, niko drugi definitivno.
Najveca razocaranja za mene su ova pojacanja u napadu od kojih bi valjda trebalo da ocekujemo golove - Kuzmanovic i Smajlagic.
Smajlagic nije dobio ni jedan duel sa jadnom odbranom Slobode za 90 minuta.
Sta reci kad mi nismo stvorili ni jednu sansu za 90 minuta… cak ni sa igracem vise… jadno…
Igraju i druge ekipe po losim terenima i po vrucini - pa to opet lici na fudbal za razliku od ovog juce.
Jedino Celikovic i eto donekle Karjasevic mogu dobit neku prolaznu ocjenu, niko drugi definitivno.
Najveca razocaranja za mene su ova pojacanja u napadu od kojih bi valjda trebalo da ocekujemo golove - Kuzmanovic i Smajlagic.
Smajlagic nije dobio ni jedan duel sa jadnom odbranom Slobode za 90 minuta.
Sta reci kad mi nismo stvorili ni jednu sansu za 90 minuta… cak ni sa igracem vise… jadno…
Dvanest dosad odigranih prvenstvenih utakmica gradskih rivala:
11.08.18. 20:45 FK Tuzla City - FK Gorki... 0 : 1
27.10.18. 16:30 FK Gorki - FK Tuzla City... 1 : 1
30.03.19. 16:00 FK Tuzla City- FK Gorki.... 1 : 1
31.08.19. 20:30 FK Tuzla City- FK Gorki.... 2 : 1
30.11.19. 13:00 FK Gorki - FK Tuzla City... 1 : 1
27.09.20. 18:00 FK Tuzla City - FK Gorki....2 : 1
28.02.21. 13:30 FK Gorki - FK Tuzla City.... 0 : 2
11.04.21. 15:00 FK Tuzla City -FK Gorki.... 1 : 0
18.09.21. 19:00 FK Tuzla City -FK Gorki.....1 : 0
26.02.22. 13:00 FK Gorki - FK TuzlaCity.... 1 : 1
11.05.22. 17:00 FK Tuzla City - FK Gorki....4 : 1
07.08.22. 17:00 FK Tuzla City - FK Gorki....0 : 0 (igrano u Gradačcu)
----------------------------------------------------------------------
- 6 pobjeda -Tuzla City
- 1 pobjeda - Gorki
- 5 - remija
- gol razlika 16 : 8
11.08.18. 20:45 FK Tuzla City - FK Gorki... 0 : 1
27.10.18. 16:30 FK Gorki - FK Tuzla City... 1 : 1
30.03.19. 16:00 FK Tuzla City- FK Gorki.... 1 : 1
31.08.19. 20:30 FK Tuzla City- FK Gorki.... 2 : 1
30.11.19. 13:00 FK Gorki - FK Tuzla City... 1 : 1
27.09.20. 18:00 FK Tuzla City - FK Gorki....2 : 1
28.02.21. 13:30 FK Gorki - FK Tuzla City.... 0 : 2
11.04.21. 15:00 FK Tuzla City -FK Gorki.... 1 : 0
18.09.21. 19:00 FK Tuzla City -FK Gorki.....1 : 0
26.02.22. 13:00 FK Gorki - FK TuzlaCity.... 1 : 1
11.05.22. 17:00 FK Tuzla City - FK Gorki....4 : 1
07.08.22. 17:00 FK Tuzla City - FK Gorki....0 : 0 (igrano u Gradačcu)
----------------------------------------------------------------------
- 6 pobjeda -Tuzla City
- 1 pobjeda - Gorki
- 5 - remija
- gol razlika 16 : 8
Totalno netačno, taj Azmir duguje i Begi i Banovićima na hiljadu načina i razloga koje neću navoditi jer nisu za javnost. A za uzvrat Azmir nije ni najobičniji sponzor Budućnosti, iako je sponzor svim ekipama n kantonu i svugdje se može vidjeti njegova reklama, pa i šire od kantona, npr GOŠK Gabela. Drago mi je što su ga malo spustili, džaba keš.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 23:01Nije logicno iz milion razloga koji nisu javni. Taj Bego Gutic je Previse duzan Azmiru da bi se cupao sa par hiljada. Ne radi se o parama, vec o postovanje. Svakako bi dobili pare kao i Gradacac, vec o postovanju i respektu. Naknada je svakako bila dogovoreno, ali ispale su druge ucjene.NerminFatic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 22:26Zar nije logicno traziti naknadu za koristenje stadiona?? I sad iz “osvete”, dadnu 20000 KM Gradaccu!? Nigdje veze.tuzlac je napisao/la: ↑07 avg 2022, 22:23- Hvala FK Zvijezdi Gradačac , koji su pokazali razumijevanje za nas nakon razlaza sa Begom Gutićem(a ne Kukićem),koji je tražio novčanu naknadu od našeg kluba .Došlo je do neslaganja i odluka je pala.Gradačac.U narednim kolima ćemo vidjeti kako igra naša ekipa te biti u stanju suditi o ovoj današnjoj lakrdiji.Bio sam, vidio na licu mjesta i dajem sebi za pravo da iznesem svoje viđenje.Napred Tuzla City! Poštovanje i podrška treneru i svim našim igračima.
Ovog Afrikanca protiv Pitara staviti od prvog minuta. Nek izmori njihovog beka trkom.Evo na njihovom forumu već uknjižili bodove i osjetno popravili gol razliku. Dobri jesu, međutim daleko su od Zrinjskog.Pozitivanstav je napisao/la: ↑08 avg 2022, 07:08Ovaj Coulibaly djeluje strasno brz,valjda zna i baratat loptom..
-
- Kontakt:
Ma mucili su se oni protiv Posusja,mada je Posusje skroz jako..doduse,dominirali su nema sta,stvarali prilike.Beledija je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:29Ovog Afrikanca protiv Pitara staviti od prvog minuta. Nek izmori njihovog beka trkom.Evo na njihovom forumu već uknjižili bodove i osjetno popravili gol razliku. Dobri jesu, međutim daleko su od Zrinjskog.Pozitivanstav je napisao/la: ↑08 avg 2022, 07:08Ovaj Coulibaly djeluje strasno brz,valjda zna i baratat loptom..
Nekako mi Tz djeluje zabrinjavajuce u ofanzivi..
Ovaj Pantelic,spreman ili ne,sta je s njim?
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu,nadam se da vam nece smetati.Nije nista off topic malo pred nasu utakmicu da prodiskutujemoPozitivanstav je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:02Ma mucili su se oni protiv Posusja,mada je Posusje skroz jako..doduse,dominirali su nema sta,stvarali prilike.Beledija je napisao/la: ↑08 avg 2022, 10:29Ovog Afrikanca protiv Pitara staviti od prvog minuta. Nek izmori njihovog beka trkom.Evo na njihovom forumu već uknjižili bodove i osjetno popravili gol razliku. Dobri jesu, međutim daleko su od Zrinjskog.Pozitivanstav je napisao/la: ↑08 avg 2022, 07:08Ovaj Coulibaly djeluje strasno brz,valjda zna i baratat loptom..
Nekako mi Tz djeluje zabrinjavajuce u ofanzivi..
Ovaj Pantelic,spreman ili ne,sta je s njim?
Protiv Posusja se nismo mucili,ako si pogledao izvjestaj pored promasenog penala pogodili smo cak 3 puta precku(kod trece precke promasili i odbitak sa 5m).Citavu utakmicu smo kontrolisali,diktirali tempo i stvarali sanse sto govori i posjed lopte 73% na nasoj strani.Sve je bilo za 10 samo je taj gol ranije falio.Posusje protiv Borca bas lose odigralo,i protiv nas dosli jasno po bod i parkirali bus od prve minute bez neke namjere da krenu po gol
Nadovezati cu se i na post koji si ti citirao.Nasi bekovi Musa i Tomasevic su vjerovatno trenutno 2 najspremnija igraca u ekipi.Ljudi u sve 3 utakmice djeluju i izgledaju bas prespremno i neumorno ,imam dojam da bi mogli poslije jedne odma jos jednu utakmicu igrati hahaha.Njih izmoriti sigurno necete.
Takodjer daleko od Zrinjskog nismo.Mi i Zrinjski smo tu negdje trenutno.Naravno imamo i mi i oni nedostataka ali da je neka velika razlika,nije to ti garantujem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Stadion po mogućnosti do naredne utakmice treba zamjeniti.
Naći bilo gdje neki koji ima reflektore i koliko toliko uslovan teren.
Ono sto me raduje su ljudi u Gradačcu. Skoro cijeli dan sam tamo bio ljudi su nas iskreno dočekali, iskazali postovanje i bili na našoj strani. Nisu bili zadovoljni utakmicom ali su iskazali prijateljske stavove prema našem klubu i vizijama koje imamo.
To govori da širimo bazu simpatizera, tako će biti i novih navijača i sve sto s tim dolazi.
Stvara se primat na kantonu i regiji sto je jedan od ciljeva kluba.
Ono sto me raduje su ljudi u Gradačcu. Skoro cijeli dan sam tamo bio ljudi su nas iskreno dočekali, iskazali postovanje i bili na našoj strani. Nisu bili zadovoljni utakmicom ali su iskazali prijateljske stavove prema našem klubu i vizijama koje imamo.
To govori da širimo bazu simpatizera, tako će biti i novih navijača i sve sto s tim dolazi.
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:46

Samo je Sloboda iz Tuzle
Otprilike slični su i moji utisci iz Gradačca.Tamo su ljudi otvorenog uma.Velike patriote BiH.Odbacili davno propale ideologije komunizma i jugonostalgično ubleharenje a što su zaštitni znaci i simboli gorkog.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:46Stadion po mogućnosti do naredne utakmice treba zamjeniti.
-
- Kontakt:
Care, jucer 90% ljudi iz Gradačca na našoj strani.Power10 je napisao/la: ↑08 avg 2022, 12:11Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑08 avg 2022, 11:46
Stvara se primat na kantonu i regiji sto je jedan od ciljeva kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odvadi malo!
Na Grbavici 7.000 ljudi a veliki broj Sarajlija.
To govori da smo omiljeni i dragi svuda normalnim ljudima.
Pitam se da ste vi igrali na Grbavici pod istim uslovima koliko bi Sarajlija došlo. Valjda to nešto govori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.