Orenburg je prva liga
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Aaa moja greska ali tek usli jel takoo ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mislim da jesu tek usli. Al mislim u svakom slucaju prva/druga nebitno, nije bas neki tajming za ici u Rusiju ako se ima bilo kakva druga opcija. To je drzava koja je i sportski i na svaki drugi nacin izolovana od normalnog svijeta. Ne bih volio ni preletit preko njihovog zracnog prostora, a kamoli tamo karijeru gradit..
Opet ce obnovit povredu svaki put je obnavlja kad se Vraca nakon 7 10 dana treba tu veci pregled i veca pauzanukleusmember je napisao/la: ↑07 avg 2022, 16:34ne kontam zašto se avram tako otpisuje?je li rečeno da se vraća za 7-10 dana?stanite malo ba
VVVBK
-
- Kontakt:
Siroki protiv Leotara trenutno 7 stranaca u zapisniku. Ako neko zna kako je to moguce?

Vjerovatno imaju i nase i hrvatdko drzavljanstvobordobijeli4 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 21:16Siroki protiv Leotara trenutno 7 stranaca u zapisniku. Ako neko zna kako je to moguce?
Tadei, Kpan i Oliveira su stranci
Sutra igra nasa u19.
prema savez ima siroki 5 stranaca danas.
prema savez ima siroki 5 stranaca danas.
Sinoc na pressici je Duda rekao kako je vjerovatno teža ozljeda u pitanju, valjda će bit ipak sve ok.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Smije od ove sezone 5. i te 5 ima Siroki. ako ne pise drzava iza igraca onda ima nas pasos.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sve je u redu, malo nesuglasje. Nemoj misliti da vise postujes ono dobro sto je Ahmo davao i sto sad hB daje.Almir82 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:58
Vidi od svih koji su govorili o Ahmi pogrdno i na ružan način ti si jedini koji je normalan po ostalim stavovima pa sam tebi replicirao.
Ostali su nebitni ljudi koji pljuju sve živo i za takve koji kuckaju svašta a kriju se iza Nika je zadnji dio.
Što se igrača tiče meni je Sarajevo ma prvom mjestu a oni prolazni.
Onaj jedan nepismeni priča o plati pa ko to danas radi džaba.
Rado bih na kafi da protabirimo teme o Sarajevu kad god si za.
Stvarno ne želim da pišem ovjde, čitanje je dovoljno.
Čak i na fksinfu za dugo godina imam par rečenica.
Svako dobro ti želim i da se manje bavimo temama osim Sarajeva ovdje.
To sto je u Klubu i timu govori da nije u onoj grupi od 15-tak otpisanih(svaku srecu u zivotu im zelim i kao takvim, ali nisu vise za FKS). Yebi ga zayebao sam se kad je Merso u pitanju. Rekoh produziti mu ugovor dok je Dudic tu

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Google [Bot], johntravolta123, mosarajvosa83, NazorUso, OzmoodPinglewood, r3m1, Tarapi, Venom i 46 gostiju.