Polako brate, ne leti
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Garcia sve ove pripreme je odigrao na vrhunskom nivou. Mozda i najbolji igrac, uz Dembela, na ovim pripremama.
Nije ga imao ko pritisnuti, tad je vjerovatno najbolji na planeti. Zato će se i naigrati. Gutavo će biti kada ga pritisnu i kad na test dođu defanzivne sposobnosti. U takvim situacijama uglavnom pliva. Zato je posjed lopte sveti gral Barcelone.
Opet lijepa podvala Lewe. 
Dobro je momci, pomalo, ostavite šta za Rayo Vallecana 
Ferran jos uvijek bez minute 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro je neko napisao ovdje (jel Rajaz) Fatiju ce trebati dosta vremena da se vrati na pravi nivo, ako se uopšte i vrati... da se oslobodi straha i blokade, da vrati samopouzdanje. Jer očito igra pod ručnom.
Dosta ga je unazadila povreda
šteta talenta jbt 
Dosta ga je unazadila povreda
Upratio sam to maloprije. Povrijedio se valjda prije prve pripremne utakmice. Kazu nista ozbiljno. To je bilo prije haman 20 dana.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Što li Miralem nije dobio ni minute ? Zašto Nico igra ako je rečeno da ide na posudbu ?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Joj, brata Grgića kakvih se gluposti nalupao za ovih 90tak minuta prenosa. Od onih cifri za ugovor sa Spotifyem do ovog da brani Neto.
Osjeti se pad forme što jest jest.
Osjeti se pad forme što jest jest.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Au jest Fati usporio. 
Ako se ne bude na silu gurao u ekipu, Fati bi trebao biti zadnja napadacka opcija u ekipi. Na zalost, povrede se ucinile svoje. Ostala krila su kvalitetnija od njega trenutno.
- jasonstatham
- Kontakt:
****/utakmica/8xzIGSFM/#/detalji/detaljiReX je napisao/la: ↑07 avg 2022, 20:23https://techstribes.com/1a6/?sport=soccer
Ma nije ovo nikakav protivnik po mjeri. Ove bi i Celta razbila. Ali se vidi ogroman napredak u igri sa novim igracima. A igraci bas nalozeni, vidi se da jedva cekaju da pocne sezona! Ljepota!![]()
Ne bih rekao...
Zadnja izmjena: jasonstatham, dana/u 08 avg 2022, 12:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Neko 10 godina trosi pa ne moze napraviti kompetitivnu ekipu,samo pogledas United,Barca za jedno ljeto rijesila sve ako ne bude vecih povreda.Laporta je genijalan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jel ovo jinxujes registraciju igraca?
Mogla bi biti pravo jaka sezona lige. Vidjecemo da li sta mogu Cholomajmuni. Ostali su u slobodnom padu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nimalo
Tebasa i njegove vodjenje lige ne podnosim,imao brat najbolje temelje da napravi ligu koja bi ako nista bar bila rame uz rame sa EPL i lik nista nije uradio,samo ubirao pare na el clasicu i rivalstvu Messia i Ronalda dok su ostali klubovi lagano tonuli.
Odigrali su dobru predsezonu ali Atletico vazda na prijateljskim izgleda fino a onda kad krene sezona ajmo svi iza lopte,tesko da oni mogu drzati korak za Realom i Barcom,za ostatak lige da ne pricam,hronicni nedostatak novca,to se vidi i u ovom transfer roku.
Odigrali su dobru predsezonu ali Atletico vazda na prijateljskim izgleda fino a onda kad krene sezona ajmo svi iza lopte,tesko da oni mogu drzati korak za Realom i Barcom,za ostatak lige da ne pricam,hronicni nedostatak novca,to se vidi i u ovom transfer roku.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
čudi me da je Real ovako tih na tržištu
kupovina dva igrača je malo s obzirom da sredina i napad zavise od Benzeme i Modrića
kupovina dva igrača je malo s obzirom da sredina i napad zavise od Benzeme i Modrića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.