La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: La Liga
Što je raspad, Isco bi trebao biti glavni igrač u Sevilli.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
On vise nije glavni igrac ni u sebe kod kuce 

Na stranu pojedinci tipa Mariano ili Bale sa nenoralnim ugovorom, al RM se dosta lakše i brže riješava svog škarta.
Nema kod Pereza neke ljubavi, sentimentalnost i starih zasluga. Ne valjaš/ nisi u formi/ ušao si u neke godine/ne voli te trener/ ozljede te unazadile, šta god da je razlog, ma pakuj kofere i vozdra
U Barci se Robertu produžuje ugovor zbog jednog gola od prije 5 godina
Nema kod Pereza neke ljubavi, sentimentalnost i starih zasluga. Ne valjaš/ nisi u formi/ ušao si u neke godine/ne voli te trener/ ozljede te unazadile, šta god da je razlog, ma pakuj kofere i vozdra

U Barci se Robertu produžuje ugovor zbog jednog gola od prije 5 godina

Isco je nastavak lose politike u Seville,gomilanje mediokriteta od strane Monchia se nastavlja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa nije dzaba on bio trudan tri puta umjesto žene.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma decko vise od dvije godine uopste ne izgleda kao profesionalac,ko mu ozivi karijeru evo kapa do poda.
Ma Isco je propao kao žeton. Parazitirao je neko vrijeme, švercovao se par sezona, al sad ga je Perez metlom izbacio.
On će u i Sevilji biti klupa, Papuu, Raketi ili kome već.
On će u i Sevilji biti klupa, Papuu, Raketi ili kome već.
Ima u Iscu još fudbala.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
on je meni nekako uvijek bio šminker.. tj. ko oni momci na terminu koji paze da ne pokvare frizuru.. i to što je odigrao je zato što je imao bar dvojicu koji su trčali za njega
- Chapman1886
- Kontakt:
Klub koriste za politcke svrhe, ponasaju se kao ogranak neke katalonske stranke. Dosta ljudi ovdje zivi u zabludi i nemaju predstavu koliko ima katalonaca koji vise cijene Real od Barce upravo radi politickih stvari. HALA MADRID u njihovijem srcima
Samo Sloboda | COYG
Hahahahah
Ne mogu da vjerujem da je Perez samo gledao dok se Barca brutalno pojacavala,vec izvjesni transfer Silve i to debelo ispod cijene dok Perez negdje gledi muda i ne pokusava se ukljuciti u borbu za igraca koji bi i Realu legao samo tako je krajnja sramota,jbm i njega i onaj stadion sto pravi haman dvije godine.
Ne znam koji je vama qrac, uvijek nezadovoljni. Real Madrid nosi dvostruku krunu, ima 4 Lige Prvaka od zadnje osvojene Barcine. A po pricama vas madridista rekao bi da je obrnuto. Opusteno. Doveli klinju za 100M i kao Perez nista ne radiL-Train je napisao/la: ↑09 avg 2022, 16:21Ne mogu da vjerujem da je Perez samo gledao dok se Barca brutalno pojacavala,vec izvjesni transfer Silve i to debelo ispod cijene dok Perez negdje gledi muda i ne pokusava se ukljuciti u borbu za igraca koji bi i Realu legao samo tako je krajnja sramota,jbm i njega i onaj stadion sto pravi haman dvije godine.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa ako si navijac ne znaci da ne trebas biti objektivan.Vrlo sam svjestan nacina na koji je Real dosao do dvostruke titule,posebno u CL,u ligi manje vise nisu ni imali ozbiljnog rivala kao sto ce ga imati ove sezone.Morao je uraditi vise u ovom prelaznom roku,nece se vise nikada ponoviti da malte ne u kompletnoj KO fazi budes podredjen protivnik i na kraju osvojis,kao sto se vec sad sigurno nece ponoviti historijski losa Barca kao glavni rival u ligi.
Vini i Rodry prave dodatni iskorak, Eden redemption season 

Vini moguce da moze jos bolje,Rodrygo na desnoj strani tesko da ce ikada maximizirati svoj talent,Hazard izvadio metalni kuk,ocekujem 3+ golova ove sezone 

Tanko je to u napadu, nisu riješili nijedna problem od prošle godine, desne strane nemaš, opet se nadati da će Dani biti zdrav i da Benzema bude bez povrede.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kako nemas,tu je Asensio da zabije Mallorci tri gola
Dani ako bude na 20+ utakmica u ligi bice dobro,vec sad hronicne probleme s povredama ima,to kad krene sigurno se u tridesetim nece zaustaviti.Znaci ocekujmo Lucasa da krpa desno dobrim dijelom sezone,ispred cemo u jacim utakmicama opet gledati Valverdea sto nikako nije idealno rijesenje koliko god Fede bio dobar i polivalentan igrac.

- Shategabri
- Kontakt:
Smatra da ima ekipu koja može iznijeti sezonu.L-Train je napisao/la: ↑09 avg 2022, 16:21Ne mogu da vjerujem da je Perez samo gledao dok se Barca brutalno pojacavala,vec izvjesni transfer Silve i to debelo ispod cijene dok Perez negdje gledi muda i ne pokusava se ukljuciti u borbu za igraca koji bi i Realu legao samo tako je krajnja sramota,jbm i njega i onaj stadion sto pravi haman dvije godine.
Ovi mlađi igrači s godinom iskustva više.
Mogu biti samo bolji.
Istina, rizično samo Benz naprijed i Modrić kao motor ekipe, al eto to je očito za ovu sezonu.
Druga stvar, imao je Real galacticose. Znamo kako je završilo

Barsa može da osvoji sve ove sezone, a može da se raspadne kao mjehur od sapunice. Pred Xavijem je težak zadatak da održi svlačionicu mirnom.
Pa nije da nema rezultata u te dvije godine

Istina, šeici su mu izmakli glavnu akviziciju koju je imao u planu ovo ljeto, al opet da je doveo neku korektnu zamjenu za Benzemu, to bi bilo to.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.