Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kad se sjetim gola Fabia Aurelia protiv CSKA iz slobodnjaka 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- kumkalesic
- Kontakt:
Ahhhhh dobra stara vremena........meni je posebno ostalo u sjecanju 82 minuta na Santiago Bernabeu i tisinu tribina poslije slobodnjaka sa strane kada je Benayoun se samo postavio na ubacaj Fabia.......Steta za ovog fudbalera, covjek stvarno nije imao srece u sportskoj karijeri, ne znam igraca koji je imao vise problema sa povredamaHan!$;Lfc je napisao/la:Kad se sjetim gola Fabia Aurelia protiv CSKA iz slobodnjaka
Joint_fc
- Liverpool8
- Kontakt:
Zar Lucas nije sakupio ove zute kartone? Cini mi se da sad treba da pauzira utakmicu.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma znas pravila u Engleskoj, tek ce odraditi kaznu kada mu FA je pravomocno dodijeli, tako ako nije bilo zasijedanja nista od suspenzije, bar za sadaLiverpool8 je napisao/la:Zar Lucas nije sakupio ove zute kartone? Cini mi se da sad treba da pauzira utakmicu.
Joint_fc
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ili onaj gol Aurelia za 1:4 protiv Scuma.
Meni se Aurelio kao igrač uvijek sviđao.

Meni se Aurelio kao igrač uvijek sviđao.
You'll never walk alone.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ovo je nas novi igrac Sylvain Marveaux i sto je najvaznije dobijamo ga za dzabaka. 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Mozda Wilson sutra dobije priliku ako Grk bude igrao sa Carrom bicemo prespori, valjda nece grk u prvih 11.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Dobar igrac, stize na ljeto ?Sasha L.F.C. je napisao/la:Ovo je nas novi igrac Sylvain Marveaux i sto je najvaznije dobijamo ga za dzabaka.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Treba se cuvati ovih rusa, takvi su i u ratu pucali po namaVirtu4l je napisao/la:Nije toliko okrutan, historija je sve što vam je ostalo.

Raul

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Liverpool je potvrdio da Daniel Ayala odlazi u Derby County na posudbu do kraja sezone.
20-godišnji branič ove sezone još uvijek čeka na nastup u prvoj momčad Redsa, no sada će učvrstiti obranu momčadi Nigela Clougha u namjeri da se uključe u borbu za play off Championshipa.
Clough: "Želim izraziti zahvalnost Kennyju Dalglishu i Liverpoolu na odluci da je Derby County najbolje mjesto za Danielov razvoj."
Ayala je na Anfield stigao iz Seville u rujnu 2007., te je ubilježio 5 nastupa za prvu momčad, među kojima su i dva nastupa u prvih 11 u prošlogodišnjim 4:0 pobjedama protiv Stokea i Burnleya.
Prvi dio ove sezone proveo je na posudbi u Hull Cityju.
20-godišnji branič ove sezone još uvijek čeka na nastup u prvoj momčad Redsa, no sada će učvrstiti obranu momčadi Nigela Clougha u namjeri da se uključe u borbu za play off Championshipa.
Clough: "Želim izraziti zahvalnost Kennyju Dalglishu i Liverpoolu na odluci da je Derby County najbolje mjesto za Danielov razvoj."
Ayala je na Anfield stigao iz Seville u rujnu 2007., te je ubilježio 5 nastupa za prvu momčad, među kojima su i dva nastupa u prvih 11 u prošlogodišnjim 4:0 pobjedama protiv Stokea i Burnleya.
Prvi dio ove sezone proveo je na posudbi u Hull Cityju.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Kad je Cech poletio...Han!$;Lfc je napisao/la:Kad se sjetim gola Fabia Aurelia protiv CSKA iz slobodnjaka
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sutra bi mogo˙ zabiti Gerrard gol
, ozbiljno kad je zadnji put pogodio mrezu , moze se i na kladionici kombinirati da ce pogoditi na sutrsnjoj ut.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pod upitnikom je Gerrardov nastupdr.van nostrand je napisao/la:sutra bi mogo˙ zabiti Gerrard gol, ozbiljno kad je zadnji put pogodio mrezu , moze se i na kladionici kombinirati da ce pogoditi na sutrsnjoj ut.

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma igra on 100% .VELA je napisao/la:Pod upitnikom je Gerrardov nastupdr.van nostrand je napisao/la:sutra bi mogo˙ zabiti Gerrard gol, ozbiljno kad je zadnji put pogodio mrezu , moze se i na kladionici kombinirati da ce pogoditi na sutrsnjoj ut.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
6 miliona, zašto mi se čini da je to malo ?Portillo je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... -Liverpool
Mogao bi vam Canales doci

za te pare ja bi ga doveo istog casa da je to moguceOTNYS_YNWA je napisao/la:6 miliona, zašto mi se čini da je to malo ?Portillo je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... -Liverpool
Mogao bi vam Canales doci

You are someone else I am still right here
Malo sutra 6 miliona taj lik je novi Guti, mada mogao bi ga Real pustiti jer imaju dosta igraca na toj poziciji, al sumnjam da ce ici ispod 15 miliona.
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa piše da je 6 miliona u pitanju.VELA je napisao/la:Malo sutra 6 miliona taj lik je novi Guti, mada mogao bi ga Real pustiti jer imaju dosta igraca na toj poziciji, al sumnjam da ce ici ispod 15 miliona.

1.50 min. kako Spahu provaliHan!$;Lfc je napisao/la:Dobar igrac, stize na ljeto ?Sasha L.F.C. je napisao/la:Ovo je nas novi igrac Sylvain Marveaux i sto je najvaznije dobijamo ga za dzabaka.

LFC...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.