FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne mogu da vjerujem da je Bukvic toliko ispao iz forme, a prosle sezone mozda i nas najbolji igrac bio, da Eric postane jedinica na nasem golu. Ne vjerujem, ali nikako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Eric iza sebe ima Flek to je ta veza.
- Stvarno treba biti malouman pa na ovom mjestu praviti ovakav prekrsaj.
Tako je... Go.vna obična.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bukvic je bio treci golman u MDK(posle Velica i Dizdarevica),planiran je svakako da bude drugi golman i u Slobodi,dok Erica nije zeznula povreda
Imal neko neki link?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Kurtalic OUT
Vosnjak IN
Kurta ce nas zavit u crno ako jos jedan faul napravi..
Vosnjak IN
Kurta ce nas zavit u crno ako jos jedan faul napravi..
-
- Kontakt:
Za razliku od prijašnjih utakmica danas su pokazali makar volje da igraju, tako da se nema tu sta zamjeriti.
Kurta treba van da ne bi dobio crveni, i Kape mi je prekritican, nigdje ga nema ni u ofanzivi ni u defanzivi.
Kurta treba van da ne bi dobio crveni, i Kape mi je prekritican, nigdje ga nema ni u ofanzivi ni u defanzivi.
https://****/match/football/10409550
btw kad sam vec na temi, ovaj Komazec izgleda poprilicno debeo ili se to meni cini...
Izgleda li ti Lukaku debeo?mahic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:49https://****/match/football/10409550
btw kad sam vec na temi, ovaj Komazec izgleda poprilicno debeo ili se to meni cini...

- Beduin
- Kontakt:
Jesam li ja dobro upratio, ali Mehmedovic igra desno krilo? Zasto pored Jarovica ili Sejmenovica npr.?
Imamo bekove, nema ih ovakvih ni na Kadrinom rahmetli buvljaku. Kape kur.ton od igraca, ovo je vise prezalosno gledati ga. A jedva malo manji SIZE kur.tona je 0smic.
Ali igraju nekako, bore se, primjeti se neuigranost i sa ovakvim zalaganjem mozda se nesto i izrodi. Fali nekih rokada i jos utakmica u nogama. Sloga vidljivo ima odlicne individualce i pokusavaju na taj individualni kvalitet nesto uraditi, odlicne driblere imaju koji dosta muke stvaraju Kurtalicu/0smicu i Kapetanovicu ponajvise.
Imamo bekove, nema ih ovakvih ni na Kadrinom rahmetli buvljaku. Kape kur.ton od igraca, ovo je vise prezalosno gledati ga. A jedva malo manji SIZE kur.tona je 0smic.
Ali igraju nekako, bore se, primjeti se neuigranost i sa ovakvim zalaganjem mozda se nesto i izrodi. Fali nekih rokada i jos utakmica u nogama. Sloga vidljivo ima odlicne individualce i pokusavaju na taj individualni kvalitet nesto uraditi, odlicne driblere imaju koji dosta muke stvaraju Kurtalicu/0smicu i Kapetanovicu ponajvise.
075 ❤
075 ❤
Kako očajan domaći igrački kadar, pa ni jedan jedini igrač koji je izašao iz Slobodne škole ne pokazuje ni trun kvalitete a tek da pravi neku prevagu na terenu.
- ASD
- Kontakt:
Ima viška kg.mahic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:49https://****/match/football/10409550
- Beduin
- Kontakt:
I meni se cini kao debeljuskast. A btw. ti kod nas svratis samo kad treba glasove traziti (mimo teme Tusanj stadion)mahic je napisao/la: ↑07 avg 2022, 17:49https://****/match/football/10409550

075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jaha konju...!
- Beduin
- Kontakt:
Opet greska Celicnog, kao da ne gleda i uvidja gdje nas ljudi ubise
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Bravo Jaha veci si ti debil od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.