Isto majke mi, ubjedljivo najgori dan za kladjenje. Kad su rezultati koliko toliko realni ja nadjem neku kosarku nlb ligu ili rukomet neki da me obori, a vecinom nisu realni i odma u 17:15 padnem na njemcima, na oba gol ili zx2mandraX je napisao/la:Najgori dan za igrati kLadionicu! - Definitivno. Milion parova, ponuda k'o roman, a ne pamtim kad sam subotom dobio...jer se uvijek uhvatim je8enih liga petica, i jednih te istih parova, svake subote tako...u pm...SPY je napisao/la:Ma subotom je uživancija igrati kladionicu, kad vidim onu ponudu kolika je srce mi k'o Bosna bude. (isto ovisnik kakav zvucim)
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
nema potpisa
Ja igram po nekom sistemu da iz svakog sporta izaberem po jednu utakmicu i na ulog 5. Dobitak prosjecno bude 30tak markica. 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
AJDE ALBA JOŠ JEDAN!
Ja sutra jedan tiketić na cenera i to je to.Trenutno proživljavam najgore kladioničarske dane ikada.
EDIT:ALBA ŠESTIIIII GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL u 60.minuti
Ja sutra jedan tiketić na cenera i to je to.Trenutno proživljavam najgore kladioničarske dane ikada.

EDIT:ALBA ŠESTIIIII GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL u 60.minuti

You'll never walk alone.
Cekam Cambuur - Eindhoven oba daju trenutno 2-0 

http://www.premier-kladionica.com/detac ... -123067039
Ne da se usranom ni do potoka.. -_-
holanđani samo jedna utakmica ps1 nije prošla
Ne da se usranom ni do potoka.. -_-
holanđani samo jedna utakmica ps1 nije prošla

e bem mu Mastricht, uzese mi stoju iz djepa

koji sam ja pacenik, koji mene shetjan nagovori da ovo igram, reko puno je vishe od 4 para staviti zx2, ebo me konj glupi, najgluplji
http://www.premier-kladionica.com/detac ... -537464869
http://www.premier-kladionica.com/detac ... -537464869
nema potpisa
danas odigram listic za sutra jer necu moci da stignem neke utakmice uplatiti i ubacim beauvais-orleans 1 1.75 i promasim rezultat 1:3

da ne zna neko rezultat toulose-dijon rukomet rezlutat? hvala 

26:26 FTpo'marke je napisao/la:da ne zna neko rezultat toulose-dijon rukomet rezlutat? hvala
Interista je napisao/la:26:26 FTpo'marke je napisao/la:da ne zna neko rezultat toulose-dijon rukomet rezlutat? hvala

-
- Kontakt:
Prosaoharis1812hz je napisao/la:
Kvota: 4,27
zna li ko gdje se oze na australsku ligu uplatiti na rez. ... rez treba da bude oko 10 al ni na jednoj ponudi nisam uspio naci to ...:
ima li kod nas i jedna kladionica da mozees kombinovati jednu tekmu sve od zbroja golova, prvog poluvremena hendikepa itd?? na jedan listic???' ko bude htio posaljem mu na inbox utakmicu i rez
ima li kod nas i jedna kladionica da mozees kombinovati jednu tekmu sve od zbroja golova, prvog poluvremena hendikepa itd?? na jedan listic???' ko bude htio posaljem mu na inbox utakmicu i rez
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ako je austija 1 liga nogomet najvjerovatnije da ce bit u wiliamsu il u premieru......a posalji ako ti nije sta......johnnyHZ je napisao/la:zna li ko gdje se oze na australsku ligu uplatiti na rez. ... rez treba da bude oko 10 al ni na jednoj ponudi nisam uspio naci to ...:
edit:

jel to to
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Sta da odigram sutra , moze neko da postavi par fixeva ,
P.S hocu da ulozim 20 € na bet at home, znaci ukupna kvota od 2 - 5 €
hvala
P.S hocu da ulozim 20 € na bet at home, znaci ukupna kvota od 2 - 5 €
hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
adis.p je napisao/la:ako je austija 1 liga nogomet najvjerovatnije da ce bit u wiliamsu il u premieru......a posalji ako ti nije sta......johnnyHZ je napisao/la:zna li ko gdje se oze na australsku ligu uplatiti na rez. ... rez treba da bude oko 10 al ni na jednoj ponudi nisam uspio naci to ...:
edit:
jel to to

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da je slucajno neko odigrao nebi nista prosloEmir_ZENICA je napisao/la:Granada - Albacete 1 1.60![]()
Estudiantes - Newells 1 1.60 trenutno 1:0
Veendam - Almere 1X 1.20![]()
Kvota 3.10
Za veci ulog ...

A C A B !
ja sam vecerras skren'ooomuhovic je napisao/la:..Australsku covjek trazio,a ne Austrijsku
![]()
..btw,sumnjam da se i u jednoj kladionici moze kombinovati u vezi sa istim parom,mozes mozda max. dvoje i to na tekmu regularnih 90.minuta i tamo nesta kornere ili kartone

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
našao sam.. nebitno xD
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 11 feb 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
ima na ponudi ali samo kao tekma, u bet live najvise ima hendikep , i tako .... ugl.,,,, nigdje nema rez. :S a uadis.p je napisao/la:ja sam vecerras skren'ooomuhovic je napisao/la:..Australsku covjek trazio,a ne Austrijsku
![]()
..btw,sumnjam da se i u jednoj kladionici moze kombinovati u vezi sa istim parom,mozes mozda max. dvoje i to na tekmu regularnih 90.minuta i tamo nesta kornere ili kartone
![]()
![]()
provaljujem se cijelu noc....velahavle
![]()
tekma se igra u 11i nesto, kvota na domacina je 1,70, rez ce biti 2: 0
BRISBANE-GOLD COAST
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.