Ne bih rekao da ne vrijedja,slao je meni uvrijedljive PP al otom potom.Bilal je napisao/la:Neznam sta ste se svi ufatili alfe. Dobro, pise puno ali niti vrijedja niti spama, uvjek pise vezano za temu. Dobro ima i onih kratkih postova, pa sta, djeni zeve. Covjek je normala, kakvih ima.Megamon je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Hoce li neko banovati ono king 1000,lik je unakazio podforum NBA-a...lik pise takve gluposti da je to nemoguce...ako mu je do nabijanja postova neka ode na temi Druzenje pa neka kenja,daj molim vas,znas se gde se nabijaju postovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebi ovo bilo smjesno da je to neko drugi osim alfe napis'o![]()
![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Megamon
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a frajeru sta si ti pisao o meni ,ne secas se ako se ne secas predtazi postove pa se priseti...Megamon je napisao/la:Ne bih rekao da ne vrijedja,slao je meni uvrijedljive PP al otom potom.Bilal je napisao/la:Neznam sta ste se svi ufatili alfe. Dobro, pise puno ali niti vrijedja niti spama, uvjek pise vezano za temu. Dobro ima i onih kratkih postova, pa sta, djeni zeve. Covjek je normala, kakvih ima.Megamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebi ovo bilo smjesno da je to neko drugi osim alfe napis'o![]()
![]()
![]()
![]()
I meni je alfa slao prijetece poruke
spasite forum, banujte alfu!
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:I meni je alfa slao prijetece poruke![]()
- Megamon
- Kontakt:
da se bojim miseva nosio bih misolovku.Admir_Sa je napisao/la:I meni je alfa slao prijetece poruke![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Meni je ovaj alfa prijetio analnim sexom 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
i ti se priseti sta si pisao...Admir_Sa je napisao/la:I meni je alfa slao prijetece poruke![]()
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ignorišite budalu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Sanchez_8 je napisao/la:Meni je ovaj alfa prijetio analnim sexom
Shvatam te alfa. Ovi bi neki da vrijedjaju, a da nebudu uvrijedjeni. Tebi svaka cast sto to fino, na kulturan nacin, u 4 oka odradis preko pp-a i time ne opetrecujes ostale forumase. Jer stvarno je ruzno citati kad neko nekog uvrijedi, pa mu ovaj odgovara na forumu. Nije korektno prema ostalim forumasima.alfarouqaminu je napisao/la:i ti se priseti sta si pisao...Admir_Sa je napisao/la:I meni je alfa slao prijetece poruke![]()
ma ignorisao sam, al brate kad ti u toku dana preko privatnih poruka pocne prijetiti svim i svacim onda se fakat covjek zamisli. Prijeti da moze srushiti internet, da moze provaliti pasvorde, da moze saznati pin kartice moje preko koje igram kladionicu, da ima ljude da me sacekaju u mraku, kasnije je poceo i porodicu da vrijedja, i porodicu bolankakavdanakneiskustvu je napisao/la:ignorišite budalu
nema potpisa
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ma ignorisao sam, al brate kad ti u toku dana preko privatnih poruka pocne prijetiti svim i svacim onda se fakat covjek zamisli. Prijeti da moze srushiti internet, da moze provaliti pasvorde, da moze saznati pin kartice moje preko koje igram kladionicu, da ima ljude da me sacekaju u mraku, kasnije je poceo i porodicu da vrijedja, i porodicu bolankakavdanakneiskustvu je napisao/la:ignorišite budalu![]()
kažem ja ,budala,i ne samo to,očito i idiot
jesi ga prijavio moderatorima?
Admir_Sa je napisao/la:ma ignorisao sam, al brate kad ti u toku dana preko privatnih poruka pocne prijetiti svim i svacim onda se fakat covjek zamisli. Prijeti da moze srushiti internet, da moze provaliti pasvorde, da moze saznati pin kartice moje preko koje igram kladionicu, da ima ljude da me sacekaju u mraku, kasnije je poceo i porodicu da vrijedja, i porodicu bolankakavdanakneiskustvu je napisao/la:ignorišite budalu![]()
Pogotovo kad te crni alfa saceka u mraku. Neznas odakle ce doci
Stavi tu PP ovde da bude najsmesni post ikada napisan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- VolimLiverpool
- Kontakt:
kazu da ne mogu nishta uciniti kada su privatne poruke u pitanju, pa ni preko screen shotakakavdanakneiskustvu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:ma ignorisao sam, al brate kad ti u toku dana preko privatnih poruka pocne prijetiti svim i svacim onda se fakat covjek zamisli. Prijeti da moze srushiti internet, da moze provaliti pasvorde, da moze saznati pin kartice moje preko koje igram kladionicu, da ima ljude da me sacekaju u mraku, kasnije je poceo i porodicu da vrijedja, i porodicu bolankakavdanakneiskustvu je napisao/la:ignorišite budalu![]()
kažem ja ,budala,i ne samo to,očito i idiot
jesi ga prijavio moderatorima?
nema potpisa
alfa sta im radisvolimliverpool je napisao/la:Mene je @Alfa seksualno uznemiravao.
..hahahahBilal je napisao/la:alfa sta im radisvolimliverpool je napisao/la:Mene je @Alfa seksualno uznemiravao.![]()
![]()
hahahah alfa najjaci hahaha
sexualno uznemirava ostale hahaha
You are someone else I am still right here
Virtualni sexfera je napisao/la:hahahah alfa najjaci hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.