Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Agger, Glen, Lucas, Gerrard, Meireles, Suarez, Kuyt.
Prvih 11 sutra, sigurno !

Koliko sam dobro shvatio, sutra neće biti Gerarda, Aggera, Skrtela, Kellyija, Joe Cola, Shelveya
Znači možemo ovo očekivati:
-------------Reina----------------
-Glen-Carra-Kyrgiakos-Aurelio-
--------Lucas---Poulsen---------
---Kuyt----Meireles----Maxi----
-------------Suarez--------------
Vjerujem u pobjedu pa makar bila 1-0pa neka i Reina zabije go.
Neću biti sutra u prilici da gledam utakmicu, jer imam obaveza na poslu
Koji ste vi sretnici

Neću biti sutra u prilici da gledam utakmicu, jer imam obaveza na poslu

Koji ste vi sretnici

There got to be something for Liverpool big number nine ...
ubice nas wigan, insomnia i rodallega ce zabiti 

You are someone else I am still right here
Rizah je napisao/la:Koliko sam dobro shvatio, sutra neće biti Gerarda, Aggera, Skrtela, Kellyija, Joe Cola, Shelveya![]()
Neću biti sutra u prilici da gledam utakmicu, jer imam obaveza na poslu![]()
Koji ste vi sretnici

Pa ako nedostaju ovi gore pomenuti biće nešto ovako.

@fera to ti pričam.

FK Pjetlovi
Pobjeda sutra je glavna ma kakva bila

Nadam se da će biti ovaj sastav, baš nas je krenulo 4 utakmice bez primljenog gola.OTNYS_YNWA je napisao/la:Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Agger, Glen, Lucas, Gerrard, Meireles, Suarez, Kuyt.
You'll Never Walk Alone
ne bi trebao biti u protokolu za sutrasnju utakmicu tek je danas poceo trcati...king1000 je napisao/la:Jel netko ima informacije hoće li možda sutra Carroll biti na klupi![]()
![]()
![]()
![]()
You are someone else I am still right here
- Red Assassin
- Kontakt:
Kako sam ja Roya razumio sljedece 2-3 tekme nece biti Carrolla u kombinacijama za sastav.. Tek je poceo trckarati.king1000 je napisao/la:Jel netko ima informacije hoće li možda sutra Carroll biti na klupi![]()
![]()
![]()
![]()
- the scouser
- Kontakt:
Insomnia hattrick.... da ga hocemo dovestifera je napisao/la:ubice nas wigan, insomnia i rodallega ce zabiti

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Mike JefferiesOTNYS_YNWA je napisao/la:Ko te je to slagao Rizo ?
Gerrard out of tomorrows game. Agger prob out too. Gutted! But we should still beat Wigan. Suarez staying in my hotel - looks very intense!
Some rumours Agger is out of wigan game not sure its true strange if so.
Liverpool
Doubtful: Cole (knee), Gerrard (groin), Kelly (ankle), Skrtel (thigh)
Injured: Carroll (thigh), Shelvey (knee), Spearing (foot)
A da ne bude sve crno, evo da se malo nasmijete.

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Kakvog Roya?Red Assassin je napisao/la:Kako sam ja Roya razumio sljedece 2-3 tekme nece biti Carrolla u kombinacijama za sastav.. Tek je poceo trckarati.king1000 je napisao/la:Jel netko ima informacije hoće li možda sutra Carroll biti na klupi![]()
![]()
![]()
![]()
You'll Never Walk Alone
hvala na informacijama za Carrolla
sutra će suarez zasigurno zabiti vjerujte

Jaoooo sto neigra Carroll znam povrijeđen je ali ... valja cekati 2-3 sedmice

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Samo se bojim da sutra ne potcijenimo Wigan u pravom tom smislu.
Bez pomenutih igrača gore,mislim da bi ih trebali dobiti i sa 60% snage.
Vjerujem da će Suarez napokon početi.Ali od Kennya svašta se može očekivati.
Bez pomenutih igrača gore,mislim da bi ih trebali dobiti i sa 60% snage.
Vjerujem da će Suarez napokon početi.Ali od Kennya svašta se može očekivati.

You'll never walk alone.
Rizah je napisao/la:A da ne bude sve crno, evo da se malo nasmijete.
ja sam umro od smijeha

Odlično !

Bilo kakva pobjeda to je samo bitno ništa više.
EDIT:Trenutno imamo najbolju forumu u EPL.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 11 feb 2011, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
A da ne bude sve crno, evo da se malo nasmijete.
ja sam umro od smijeha
[/quote]
Abramovich kupuje našu historiju kolko nudi

Abramovich kupuje našu historiju kolko nudi

Nije toliko okrutan, historija je sve što vam je ostalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znateli da smo druga ekipa na tabeli po igrama na domacem terenu ove sezone ?
Znaci nema sta da se bojimo nasa pobjeda sigurno ...

Znaci nema sta da se bojimo nasa pobjeda sigurno ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
AURELIO: ZAŠTO NAM JE VAŽNA UTAKMICA S WIGANOM
Fabio Aurelio danas se osvrnuo na subotnju utakmicu protiv Wigana rekavši: "Nastojmo da se naš dobar niz nastavi."
Niz od 4 utakmice bez primljenog pogotka pomogao je Liverpoolu da se domogne 6. pozicije na tablici.
"Vrlo je važno da u ovoj utakmici osvojimo sva 3 boda. Do sljedeće PL utakmice protiv West Hama imamo dva tjedna, što će nam dati priliku da ih dobro iskoristimo, fokusiramo se na Europa ligu i nastavimo raditi pritisak na ekipe koje su iznad nas. Biti će ovo vrlo važna utakmica za nas, pogotovo nakon odličnog rezultata prošle nedjelje"
"Očekujem veliku podršku navijača koji su uvijek naš 12. igrač, vjerujem da vide razliku i pomak u igri. Kad postižete dobre rezultate, vrati se samopouzdanje i svi počnemo uživati u igri."
Posljednje dvije pobjede, Stoke i Chelsea, ostvarene su s novom Kennyjevom taktičkom formacijom 3-5-2.
Aurelio vjeruje da se ta promjena pokazala korisnom za momčad i pun je hvale za rad koji s momčadi pokazuju Dalglish i Clarke.
"Mislim da vrlo dobro radimo, formacija s tri stopera daje nam na sigurnosti i samopouzdanju. Ono što radimo na treningu prenosimo na utakmicu i smatram to pozitivnim."
U subotu će se napuniti 6 tjedana od Kennyjevog povratka na klupi i Aurelio smatra da se odluka vlasnika da vrate Dalglisha pokazala punim pogotkom.
"Bio je najveći igrač Liverpoola i ostavio je velik utjecaj. Njegov povratak, zajedno s dolaskom Clarkea, najbolji je mogući potez kojeg je klub mogao povući."
Aurelio je sudjelovao u sve 4 uzastopne pobjede Liverpoola, a protiv Stokea je počeo utakmicu u veznom redu. Ove je sezone skupio 9 nastupa, ozljede su ga spriječile da taj broj bude veći i osobno je zadovoljan dosada prikazanom igrom.
"Naravno da bih htio na terenu provesti više minuta, ali u ovim utakmicama što sam odigrao nastojao sam slijediti upute koje mi je trener dao. Bio sam pomalo iznenađen što ću protiv Stokea igrati u veznom redu, ali sam na kraju bio zadovoljan prikazanim, tako da ćemo vidjeti što Kenny od mene ubuduće očekuje."
U međuvremenu, Aurelio se osvrnuo na novo pojačanje, Luisa Suareza:
"Dosada smo s njim odradili tek nekoliko treninga, ali vidjeli smo da je vrlo dobar realizator, ne sumnjam da će postići mnogo pogodaka."

Niz od 4 utakmice bez primljenog pogotka pomogao je Liverpoolu da se domogne 6. pozicije na tablici.
"Vrlo je važno da u ovoj utakmici osvojimo sva 3 boda. Do sljedeće PL utakmice protiv West Hama imamo dva tjedna, što će nam dati priliku da ih dobro iskoristimo, fokusiramo se na Europa ligu i nastavimo raditi pritisak na ekipe koje su iznad nas. Biti će ovo vrlo važna utakmica za nas, pogotovo nakon odličnog rezultata prošle nedjelje"
"Očekujem veliku podršku navijača koji su uvijek naš 12. igrač, vjerujem da vide razliku i pomak u igri. Kad postižete dobre rezultate, vrati se samopouzdanje i svi počnemo uživati u igri."
Posljednje dvije pobjede, Stoke i Chelsea, ostvarene su s novom Kennyjevom taktičkom formacijom 3-5-2.
Aurelio vjeruje da se ta promjena pokazala korisnom za momčad i pun je hvale za rad koji s momčadi pokazuju Dalglish i Clarke.
"Mislim da vrlo dobro radimo, formacija s tri stopera daje nam na sigurnosti i samopouzdanju. Ono što radimo na treningu prenosimo na utakmicu i smatram to pozitivnim."
U subotu će se napuniti 6 tjedana od Kennyjevog povratka na klupi i Aurelio smatra da se odluka vlasnika da vrate Dalglisha pokazala punim pogotkom.
"Bio je najveći igrač Liverpoola i ostavio je velik utjecaj. Njegov povratak, zajedno s dolaskom Clarkea, najbolji je mogući potez kojeg je klub mogao povući."
Aurelio je sudjelovao u sve 4 uzastopne pobjede Liverpoola, a protiv Stokea je počeo utakmicu u veznom redu. Ove je sezone skupio 9 nastupa, ozljede su ga spriječile da taj broj bude veći i osobno je zadovoljan dosada prikazanom igrom.
"Naravno da bih htio na terenu provesti više minuta, ali u ovim utakmicama što sam odigrao nastojao sam slijediti upute koje mi je trener dao. Bio sam pomalo iznenađen što ću protiv Stokea igrati u veznom redu, ali sam na kraju bio zadovoljan prikazanim, tako da ćemo vidjeti što Kenny od mene ubuduće očekuje."
U međuvremenu, Aurelio se osvrnuo na novo pojačanje, Luisa Suareza:
"Dosada smo s njim odradili tek nekoliko treninga, ali vidjeli smo da je vrlo dobar realizator, ne sumnjam da će postići mnogo pogodaka."
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.