FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Navodno Lewa danas na predstavljanju sa #9 na ledjima. Ocekuje se oko 50,000 gledaoca na Camp Nou.
@igrajlopte 🐦
- NisamInSajder
- Kontakt:
Alonso nikakav igrač, čovjek cijelu karijeru živi na prekidima ili pokojem golu, kad mu se dopusti da ulazi u protivničkih 16m. Defanzivno gori od Albe, a to je preteško biti, no eto on je uspio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Poljski Munir El-Haddadi
- Shategabri
- Kontakt:
Tako samo pokazuješ da boli.
Ne staje život sa odlaskom Roberta iz Bayerna.
Umjesto da kažeš hvala, doveli te džabe, prodali za milione, ti pljuješ iz ljubomore.
Ko ostavljena djevojka.
Ne staje život sa odlaskom Roberta iz Bayerna.
Umjesto da kažeš hvala, doveli te džabe, prodali za milione, ti pljuješ iz ljubomore.
Ko ostavljena djevojka.
Koševo Zapad
Brko iz druge galaksije!
Druže zadnje desetljeće Alba je medju 5 najboljih svjetskih bekova. Ja ne kontam ove na forumu- isto tako pljuvanje je bilo na D Alvesa, pa čovjek se nakon 5-6 godina vratio u svojoj 40toj i opet bio najbolji bek ekipe. Tako ce isto i sa Sobom biti kad mu vidite ledja. Plakace se za njim.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:52Alonso nikakav igrač, čovjek cijelu karijeru živi na prekidima ili pokojem golu, kad mu se dopusti da ulazi u protivničkih 16m. Defanzivno gori od Albe, a to je preteško biti, no eto on je uspio.
Zamisli kako je jadna ekipa kojoj je poljski El Hadaddi jedan od najboljih igrača svih vremena, drug najbolji strijelac svih vremena kluba i rekorder po broju golova u jednoj sezoni. Najistaknutija licnost u historiji (ili jedna od najistaknutijih uz gerda m.) Poljski El Hadaddi .
- NisamInSajder
- Kontakt:
Gdje ja pljujem gore Albu? Alba je dobra opcija sada, u primeu je bio jedan od najboljih bekova. Alba ima mane, glavna je defanziva, pa to svi znaju na svijetu, osim tog Enrique ga je odstranjivao polako zbog tog, i u reprezentaciji ga nema zbog tog. U prošle dvije sezone je direktno kriv za nekoliko golova zbog svoje defanzive, ali eto u napadu zna biti vrlo koristan. Eh, sad zamisli koliko je loš transfer Alonsa kada dovodimo beka koji je u defanzivi gori od Albe.Sport90 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 17:35Druže zadnje desetljeće Alba je medju 5 najboljih svjetskih bekova. Ja ne kontam ove na forumu- isto tako pljuvanje je bilo na D Alvesa, pa čovjek se nakon 5-6 godina vratio u svojoj 40toj i opet bio najbolji bek ekipe. Tako ce isto i sa Sobom biti kad mu vidite ledja. Plakace se za njim.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:52Alonso nikakav igrač, čovjek cijelu karijeru živi na prekidima ili pokojem golu, kad mu se dopusti da ulazi u protivničkih 16m. Defanzivno gori od Albe, a to je preteško biti, no eto on je uspio.
Druga stvar, niti jedan igrač nije nezamjenjiv, niti jedan. Osim možda njih par, Messi. I sad imaš na tržšitu boljih opcija od Albe, i od prime Albe.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
I mene je strah da će Lewa završit kao El-Haddadi u Barci. Na istoj smo strani momci.
Barcelona are about to activate the FOURTH economic lever and sell the remaining 24.5% of Barça Studios to TPG Luma Partners, owner of Cirque du Soleil. The club will get €100m. (via @relevo) #FCB
They still won’t be able to register Marcos Alonso…
Cirkus će kupiti preostalih 25% prava.....
They still won’t be able to register Marcos Alonso…
Cirkus će kupiti preostalih 25% prava.....
Prodali cirkusu 25% prava i opet ne mogu registrovati igrače. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sarma dosadan si.
Ali govoris istinu izgleda
sve se vise pise o tome da nikoga ne mogu registrovati, pa koji **** si ikako dovodio ikoga, ako prije prvog kola ne registruju sva pojacanja laporta nek podnese ostavku dok se nije jos izblamirao.
Ali govoris istinu izgleda
Nije da ne mogu nikoga registrovati, nego ne mogu sve odjednom registrovati.
I zamisli koje je sranje ovaj salary cap. Ubrizgas 700 miliona, ulozis 130 i opet ti kaze ne mozes sve registrovati.
I zamisli koje je sranje ovaj salary cap. Ubrizgas 700 miliona, ulozis 130 i opet ti kaze ne mozes sve registrovati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
samo 35 igraca je registrovano u la ligi ovo ljeto.17 od 20 timova ima problem s tim.Timovi ce se zbog tog jos vise zaduzuit al boli Tebasa qurac
Pa onda tebas ide na to da unisti ligu do kraja, nema drugog objasnjenja. Debil teski a i laporta ce biti debil ako ne registruje sva pojacanja, znao je za ta pravila, izgleda mislio da ce mu progledati kroz prste.