Dobar

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja sam bio patos 2 dana. S nedjelje na ponedjeljak sam bio najbolesniji u zadnjih X godina. Tek u srijedu se testirao i evo pozitivan. Bolje jesam, al ima 100 nekih simptoma
Kako sviju ti prvi put
Ko je nulta grupa je navodno siguran. Rekao bih po sebi da ima istine u tome.
Zar nije skuplji Cancelo?
Molite Boga samo da vam se ne desi nista sa okusima i mirisima,ja prvo kada sam dobio koronu nisam dva mjeseca nista osjetio (nikakve okuse i mirise sve je bila ravna crta)mislio sam da je to nesto najgore sto se moze desiti.
Jest bgm najskuplje placen bek
Boehly ce biti trofejniji od romana kroz 10-12 godina, samo dok sve on to ustima, kakve majstore dovodinö bez uprave. Ne smijem zamislit sta ce se radit ksd kompletira upravu
Voda mi je uzasna. Sve ostalo OK, ali voda mi je tako gadna da je vise ne pijem. Pijem sokove, limunadu, bilo sta ali vodu ne mogu pogledattopnik1 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 15:40Molite Boga samo da vam se ne desi nista sa okusima i mirisima,ja prvo kada sam dobio koronu nisam dva mjeseca nista osjetio (nikakve okuse i mirise sve je bila ravna crta)mislio sam da je to nesto najgore sto se moze desiti.
Sada zadnjih 5 mjeseci,ne mogu jesti skoro nista,sve mi smrdi,meso,povrce,voce,voda,sokovi sve zivo ima takav specifican smrad koji nikada nisam osjetio i ne mozes ga nikome objasniti.Znaci i qovno vise ne smrdi kako je smrdilo nego tri puta gore.Jedino sto jedem su paprike na kajmaku,makarone sa sirom i eventualno jaja(iako i ona smrde)znaci katastrofa a lijeka nema.
Samo molite Boga da vas to ne uhvati![]()