Postao/la GradKamena2 » 05 avg 2022, 09:10
Hvala svima na cestitkama.
Sto se tice posjete neznam sto se smara sa tim jedni uvecavaju jedni smanjuju,al eo posto sam citav zivot na tom stadionu mislim da mugu realno napisat stanje sto se tice toga sinoc karata u prodaji je bilo 5000 koliko znam i sve je otislo.
Sve je bilo puno osim sektora A gdje su Ultrasi al oni hoce pravi navijacki kop da nema ljudi sto nece da navijaju pa se dignu gore na 5 -6 red i tu ostane praznih 300 mjesta dole jer je 5 redova x 60 stolica .
E sad uzmes u obzir da imamo problem nekulture ljudi ko i svi gradovi plus nakaradan stadion pa dobijes na racun toga da ti ispod dva reflektora stoji 60-70 ljudi,pa da ti na onom zidicu dole gdje prolaz stoji jos toliko ljudi jer misle da im je ono šank onde pa im zgodno izgleda (retardi da se razumijemo) ,pa ona mala tribina iza pomocnog jos 100 ljudi sjedne jer im je drugi sank blizu,pa na onim balkonima na ulazima na tribinu jos po 50 dobijes javasluk,al kad sve to saberes to ti je pun kapacitet koliko se moze prodat.
Najace kad upitas sto stoje tu gdje stoje kaze vruce mu na tribini eto nikom drugom nije vruce,al kad podvuces crtu bit ce opet od 50-100.000 eura kazni radi organizacije utakmica,a najmanje na kraju radi baklji bude.