Daleko je to pasa moj od iste kite...Cak je smijesno to i napisati ovako kao ti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sabrija topalovic protiv posusja
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
kazu Vico bolje kupio

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sve mi je drazi Hadzija kad vidim koliko kone pjene zbog njega. Zamisli psuju covjeka mjesec dana jer je navodno htio dovesti Amoaha kojeg su oni htjeli. A da smo htjeli doveli bismo ga jos u junu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ja nisam rekao da treba u nasu skolu, vec opcenito kod nas ili negdje drugo..napoleon72 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 14:33AvanGarda46 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 14:27Mislim da i ja imam osnovu da te tužim za ovakav pravopis.Pitar6785 je napisao/la: ↑04 avg 2022, 14:24Mislim to sto je Fedja uradio dupovcu i ostalim podrzavam sto posto jer on ce odgovarat za rezultat.. i dragomi je da je Fedjina bila glavna rijec i pored toga sto je sd ima suprotno misljenje..
Al ovo nije uredu da javno govori. Mogao je reci jedan od otjerani igraca to to i to ja sam rekao to i to tako kod mene funcijonise.. Bez obzira sto je limeni los igrac i sto ni u igmanu nema mjesta, netrebas mu sad 10-20 debila nabicit na kosto da ga vrijedjaju i govoremu gnusne stvari, takodje ugrozio si mu potencijalnu mogucnost da bude sutra trener u akademi pa mozda i u prvom timu naseg il drugog tima.. jer nikad se nezna, Fedja nije bio nesto bolji igrac nego dupovac i karijera igracka im je u pet deka a evo Fedja sa nepunih 7-8 godina trenerskog posla dogurao da bude medju 2 najbolja trenera lige
Mislim da Dupovac ima osnovu cak i da ga tuzi![]()
![]()
![]()
![]()
Al uvijek ista prica kod nas jbt, je l' neko karijeru zavrsio, daj ga u akademiju. Jel svaki bivsi igrac mora ostat radit u klubu?
Fedja je dobro rekao, odstranio je ljude koji su minirali prethodne trenere. Sta ce ti takav u akademiji, da uci djecu da mogu bojkotovat trenera kad im se ne svidja intenzitet treninga?
Mislim da nije uredu i cak mislim da je I u ugovorima tako da ni igrac ni niko iz kluba javno nemoze iznosit takve stvari..
Jer zamisli te da sad heba fanimo,dupovac i druzina pocnu da javno govore sta su pregovarali sta su rekli Fedji vasovskom goranu sd itd..
Imenom i prezimenom prozivati igraca i govoriti sta je igrac rekao i reci da su ti igraci uzrok odkaza njegovih predhodnika, veoma teska optuzba tesko dokazivo,jer fudbal je timski sport, plus u ekipi imas jos 4-5 igraca u stratnoj postavi iz tih prijasnji ekipa
Mujakic belmin djokanovic kapic catakovic
Plus ahmet trako
Svaka cast upravi na jakupivicu, ocito da Ismir ima mnogo vise para od kamiondzija
Volim te SARAJEVO
Gledam i kod C.Zvezde mozzart na rukavu isto sa žutom bojom kao i kod nas .
Vala prvi si napisao za Nihu u 2 ujutru da ode u Tursku za 500k tako da je sigurno i to istinaSenner je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:53Svi imaju sliku na dresu, ali nemaju ono što mi imamo, a to je sponzorski ugovor s puno nula![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa sigurno je da nisu dali iste pare nama i željezničaru i tako tim klubovima.
Ovo su oni morali masno platiti.
Ovo su oni morali masno platiti.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- hordasDoboj
- Kontakt:
To bi bilo super, ali zar nije problem u Butmiru sto zemljište nije kategorizovano kao građevinsko? Je li se nesto promijenilo?Senner je napisao/la: ↑04 avg 2022, 15:53Svi imaju sliku na dresu, ali nemaju ono što mi imamo, a to je sponzorski ugovor s puno nula![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sad ide prica da nista ne valja i nek je otisao

FC United Of Manchester !
E yeba im Hadžija majku

Za taj dio ne znam brate?hordasDoboj je napisao/la: ↑04 avg 2022, 16:21To bi bilo super, ali zar nije problem u Butmiru sto zemljište nije kategorizovano kao građevinsko? Je li se nesto promijenilo?
Ono što svi čekamo su rezultati ljekarskog pregleda Drobarova danas, ako bude sve bude ok ima da drobi za vikend
Avram, Boga mi opet neki bolovi i pregledi, sumnjam da ćemo gledati tog majstora onako kako smo zamislili i kako svi želimo
Najvažnije od svega je da Fedja ništa ne shvata olako i da će za svaki problem naći prometno rješenje, sreća pa nam dragi Bog posla Ismira
Da ne otkrivam dalje, ****
Ide vikend, vikendu se nadam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Objektivac1946
- Kontakt:
Atmosfera koja se stvorila oko kluba diktirala je cifru, iako je svima ista naljepnica,
Sve mi znamo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mercurial, misstianopenaldo, Riziko, samoFKS i 62 gosta.