Ronaldo je radio svoj posao za razliku od ostalih, počevši od trenera, saigrača, uprave.Italia je napisao/la: ↑04 avg 2022, 10:36Pogba je napisao/la: ↑04 avg 2022, 09:21Paredes je jos jedna panic kupovina i prepreka razvoju ova 3 mlađa veznjaka pa i Amera. Vjerovatno će Mirettia poslati na posudbu jer je naučna fantastika da će imati minute, a pretpostavljam da bi i jednog između Fagiolia i Rovelle poslali da je J klinika u boljem stanju.
Usput, ne znam je li tačno da je imao 10 startova i 17 tekmi propuštenih zbog povrede lani.![]()
Ovo ostalo ko god da dođe je svejedno, svakako se ne radi o prvotimcima. Kostić kao low cost i kao jako dobar asistent je vjerovatno podcijenjen transfer, ali početni entuzijazam sa Pogbom i Di Mariom su naprosto upropastili totalnom pasivnošću i apsolutnim nepoznavanjem tržišta igrača van Italije. Juventus dogodine mora imati pravog sportskog direktora.
Katastrofalno je šta se radi, nikada nije bilo jasnije šta se treba uraditi, a da se manje uradilo. To sam naslutio još dok su pojedine ekipe igrale zadnja kola prošle sezone i već imale dogovorene igrače. Pogledajte šta je Barca uradila nakon epskih šamara.![]()
Godine i godine ce proci dok se mi izvucemo iz ovog finansijskog sranja kojeg su napravili sa modernim Juventusom. Valja nama iskihati godina i godina tih nevjerovatnih troskova, gdje mu je plata bila veca od nekih kompletnih ekipa. Mozes to u Barci, Realu i arapskim klubovima gdje se priliva milijarde sa svih strana. Klub koji je zivio od besplatnih igraca do ere CR7, nije bio u tom stanju. Da su "ostvarili" zeljene ciljeve i stali na vrh svijeta u tom periodu, sigurno da bi se kompenziralo, ali ovako ne da se nista nije ostvarilo, vec se duboko failovalo.
Budimo realni, koji idio.ti pustaju prvotimce da odu besplatno. Toliko im gori da je i usteda na plati velika stvar.
Nike bio onaj iz prajma ali je radio posao.
Eto riješili smo ga se pa smo imali goru sezonu bez njega.